Shen pisze:Swietny odcinek, kto twierdzi inaczej nie zna sie.
Świetny...nie wiem czy się znam ale rzeczywiście świetny. I bardzo w swoim szaleństwie metodyczny. Co oczywiście na plus idzie.
P.S. Najgorsze że po przyszłotygodniowym odcinku znowu przerwa do 25 marca:(
Ale trudno Igrzyska Olimpijskie wygrywają. Zresztą inne stacje tez przerywają emisje swoich seriali.
[quote="Shen"]Swietny odcinek, kto twierdzi inaczej nie zna sie. [/quote]
Świetny...nie wiem czy się znam :-p ale rzeczywiście świetny. I bardzo w swoim szaleństwie metodyczny. Co oczywiście na plus idzie.
P.S. Najgorsze że po przyszłotygodniowym odcinku znowu przerwa do 25 marca:( Ale trudno Igrzyska Olimpijskie wygrywają. Zresztą inne stacje tez przerywają emisje swoich seriali. :(
[quote="Shen"]Cholerne igrzyska, kto oglada sporty zimowe?[/quote]
Na przykład ja... :D uwielbiam dobry hokej a tego u nas jak na lekarstwo. Do tego biegi, biathlon i shortrack. :D Przecierpię bo bedę miała co oglądać :grin:
Tak, ostatnie 2 odcinki były bardzo dobre. W dzisiejszym po dosyć "niesmacznym" początku, było kilka świetnych momentów [spoiler]Pocieszny nagi grubasek - Cupid xD HAHAHAHAH genialne to było :D[/spoiler]
Strasznieśta gadatliwe... no to ja napisze cos więcej
jak zwykle walnęli nas w łeb....z nienacka.
Coraz mniej lubię Sama.
I coraz bardziej szkoda mi Deana...cholera nowego Hioba se znalazł
Spoiler:
Pod względem dramaturgii był to naprawdę epicki odcinek...
Śmiesznostki, no cóż do tych nas SPN przyzwyczaiło ( uwielbiam je) ale finał odcinka, rozmowa Deana z Głodem, późniejsze wydarzenia i zakończenie ("Już nie mogę...") były genialne.
Nasuwa mi się porównanie do "On the Head of the Pin" - podobnie genialne "finale" i zaliczam dzisiejszy odcinek ,tak jak i poprzedni do moich ulubionych.
Strasznieśta gadatliwe... no to ja napisze cos więcej :-p jak zwykle walnęli nas w łeb....z nienacka.
Coraz mniej lubię Sama. I coraz bardziej szkoda mi Deana...cholera nowego Hioba se znalazł :(
[spoiler]Pod względem dramaturgii był to naprawdę epicki odcinek... Śmiesznostki, no cóż do tych nas SPN przyzwyczaiło ( uwielbiam je) ale finał odcinka, rozmowa Deana z Głodem, późniejsze wydarzenia i zakończenie ("Już nie mogę...") były genialne. Nasuwa mi się porównanie do "On the Head of the Pin" - podobnie genialne "finale" i zaliczam dzisiejszy odcinek ,tak jak i poprzedni do moich ulubionych.[/spoiler]
5 sezon? Niedobrze, wolałbym aby serial zakończył się na tym sezonie, w jakiś nawet otwarty sposób. Lepiej, żebyśmy się pożegnali z Winchesterami w "latach" ich chwały, niż ma się okazać, że 5 sezon to niewypał (mam jakiś taki syndrom "Prison Break'a").
5 sezon? Niedobrze, wolałbym aby serial zakończył się na tym sezonie, w jakiś nawet otwarty sposób. Lepiej, żebyśmy się pożegnali z Winchesterami w "latach" ich chwały, niż ma się okazać, że 5 sezon to niewypał (mam jakiś taki syndrom "Prison Break'a").
Szycha pisze:5 sezon? Niedobrze, wolałbym aby serial zakończył się na tym sezonie, w jakiś nawet otwarty sposób. Lepiej, żebyśmy się pożegnali z Winchesterami w "latach" ich chwały, niż ma się okazać, że 5 sezon to niewypał
Po pierwsze 5 sezon właśnie trwa....po drugie zapowiedź dotyczy sezonu 6, po trzecie scenarzyści SPN nie są scenarzystami PB
Po czwarte, nikt ci nie każe oglądać
[quote="Szycha"]5 sezon? Niedobrze, wolałbym aby serial zakończył się na tym sezonie, w jakiś nawet otwarty sposób. Lepiej, żebyśmy się pożegnali z Winchesterami w "latach" ich chwały, niż ma się okazać, że 5 sezon to niewypał[/quote]
:-p Po pierwsze 5 sezon właśnie trwa....po drugie zapowiedź dotyczy sezonu 6, po trzecie scenarzyści SPN nie są scenarzystami PB :-p Po czwarte, nikt ci nie każe oglądać :D
Wiadomo że nie zmusza, ale chciałoby się żeby serial o którym się ma bardzo dobre zdanie taki zawsze był, i lepiej żeby si skończyl niz żeby się zrobił kiepski.
Wiadomo że nie zmusza, ale chciałoby się żeby serial o którym się ma bardzo dobre zdanie taki zawsze był, i lepiej żeby si skończyl niz żeby się zrobił kiepski.
Shedao Shai pisze:Wchodzę sobie na to forum żeby poczytać teorie użytkowników, pomysły, opinie nt odcinka, a tego tu jak na lekarstwo, bo ludzie się koncentrują na obronie serialu jako całości. Podobnie się dzieje w topicu o Supernaturalu. (...)
[quote="Shedao Shai"]Wchodzę sobie na to forum żeby poczytać teorie użytkowników, pomysły, opinie nt odcinka, a tego tu jak na lekarstwo, bo ludzie się koncentrują na obronie serialu jako całości. Podobnie się dzieje w topicu o Supernaturalu. (...)[/quote]
Shedao Shai pisze:Wchodzę sobie na to forum żeby poczytać teorie użytkowników, pomysły, opinie nt odcinka, a tego tu jak na lekarstwo, bo ludzie się koncentrują na obronie serialu jako całości. Podobnie się dzieje w topicu o Supernaturalu. (...)
no comments...
Ale ja nie atakuję nowych odcinków (bo te swoją droga są super), tylko wyrażam obawę o następny sezon - boję się że tematu apokalipsy nie da się już przebić. Od dbałości o dobrą markę serialu do malkontenctwa daleka droga
[quote="Shedao Shai"]Wchodzę sobie na to forum żeby poczytać teorie użytkowników, pomysły, opinie nt odcinka, a tego tu jak na lekarstwo, bo ludzie się koncentrują na obronie serialu jako całości. Podobnie się dzieje w topicu o Supernaturalu. (...)[/quote]
no comments...[/quote]
Ale ja nie atakuję nowych odcinków (bo te swoją droga są super), tylko wyrażam obawę o następny sezon - boję się że tematu apokalipsy nie da się już przebić. Od dbałości o dobrą markę serialu do malkontenctwa daleka droga :)
Shedao Shai pisze:Wiadomo że nie zmusza, ale chciałoby się żeby serial o którym się ma bardzo dobre zdanie taki zawsze był, i lepiej żeby si skończyl niz żeby się zrobił kiepski.
Rybeńko...siedzę w tym głębiej niż ty...po uszy ( chyba nawet nie, głębiej) i zapewniam, że:
A- Kripke podpisał kontrakt na 6 sezon...czyli jest nieźle
B- Już opracowali wstepną koncepcję i Sera Gamble- ta pani od scenariuszy mówi że jest mnóstwo nowych i baaardzo zaskakujących pomysłów...
C- Nie będzie kontynuacji wątku Apokalipsy, ale jak się skończy 5 sezon tylko Lucek wie...i oczywiście Kripke
I nie malkontencić mi tutaj bo ...
Póki nie zobaczę, nie będę marudziła.
Przyrzekłam sobie to kiedyś - w momencie kiedy skrytykowałam film i wdeptałam go w ziemię w towarzystwie przed jego obejrzeniem ( nawiasem mówiąc był to Gladiator ) a później po obejrzeniu musiałam wzorem pewnego rycerza ,wejść pod stół i równie publicznie wszystko odszczekać. Wstyd był straszny
Może jestem troszkę bezkrytyczna...hehehe, ale naprawdę strasznie sie ciesze. już dawno nic mnie tak nie ucieszyło
[quote="Shedao Shai"]Wiadomo że nie zmusza, ale chciałoby się żeby serial o którym się ma bardzo dobre zdanie taki zawsze był, i lepiej żeby si skończyl niz żeby się zrobił kiepski.[/quote]
Rybeńko...siedzę w tym głębiej niż ty...po uszy ( chyba nawet nie, głębiej) :-p i zapewniam, że:
A- Kripke podpisał kontrakt na 6 sezon...czyli jest nieźle B- Już opracowali wstepną koncepcję i Sera Gamble- ta pani od scenariuszy :D mówi że jest mnóstwo nowych i baaardzo zaskakujących pomysłów... C- Nie będzie kontynuacji wątku Apokalipsy, ale jak się skończy 5 sezon tylko Lucek wie...i oczywiście Kripke :D
I nie malkontencić mi tutaj bo ... :-p Póki nie zobaczę, nie będę marudziła. Przyrzekłam sobie to kiedyś - w momencie kiedy skrytykowałam film i wdeptałam go w ziemię w towarzystwie [b]przed jego obejrzeniem[/b] ( nawiasem mówiąc był to Gladiator :D ) a później [b]po obejrzeniu[/b] musiałam wzorem pewnego rycerza ,wejść pod stół i równie publicznie wszystko odszczekać. Wstyd był straszny :D :D :D
Może jestem troszkę bezkrytyczna...hehehe, ale naprawdę strasznie sie ciesze. już dawno nic mnie tak nie ucieszyło :grin: