Coupling (UK)

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Coupling (UK)

Post autor: AreQ_BAH »

Skoro dział nazywa się Prześmieszne Komedie :) to nie może zabraknąć jednego z najzabawniejszych seriali jakie oglądałem.

Obrazek

Ten serial nie bez powodu został oceniony na 9.2 na IMDb

http://www.imdb.com/title/tt0237123/

Serial ten jest często nazywany angielską wersja przyjaciół... ale tak naprawdę nie ma z niemi więcej wspólnego niż jakikolwiek inny serial w którym pojawia się grupa znajomych.

Coupling bawi i śmieszy fantastycznymi dialogami. Próbkę można znaleźć w pliku wideo:
[youtube][/youtube]

Wideo dostępne też na podstronie serialu:
http://xvidasd.com/podstronapl.php?zmienna=coupling

Oczywiście serial pojawi się w Xvid ASD.
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Zapraszam do pobierania, od razu całość - 4 sezony :-).
Proszę nie jeść i nie pic oglądając bo można się zakrztusić ze śmiechu :-)

Kod: Zaznacz cały

Sezony 1-4
http://thepiratebay.org/torrent/5448567/
Obrazek
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Polecam świetna komedia. Szkoda że Jeffa zabrakło w 4 sezonie. Zdecydowanie najśmieszniejsza postać tego serialu! :smile:
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Obejrzałem pierwszy sezon i przyznaję że serial jest fajny, czasem można odnieść wrażenie że niektóre sceny są "przegadane" ale to po prostu taki styl prowadzenia akcji. AreQ_BAH dzięki za odnalezienie tego serialu i wstawkę! :salut:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
amon31
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: amon31 »

Nie mam zbytniego doświadczenia z brytyjskimi serialami, poza dokumentami BBC i Torchwood, lecz ten serial pod względem komediowych uważam za jeden z bardziej udanych. Świetny humor, gagi i scenki, miałem z nim styczność kilka lat temu, oglądałem po angielsku, dziś dzięki asd mam możliwość ponownie obejrzeć go już z napisami. POLECAM :)

P.S. Serial ten bardziej przypomina mi brytyjską wersję How I Met Your Mother, aniżeli przyjaciół. Podobnie jak ci z NY tu siedzą prawie cały czas w knajpach, a Jeff przypomina mi Teda Mosby'ego. No, ale w końcu Coupling powstało wcześniej, niż jankeski serial.
Concience is a killer!!!
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Po obejrzeniu drugiego sezonu moja opinia o serialu znacznie wzrosła. Wiele dialogów jest naprawdę genialnych, a do tego przedstawione w serialu komediowe sytuacje często zawierają różne oryginalne pomysły co ma duże znaczenie gdy coraz więcej seriali komediowych koncentruje się na powtarzaniu w kółko tego samego.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

A będzie wstawiane na rapidzie czy na innych serwerach hostingowych?Jakoś nie lubię ściągać z torentów.Chętnie bym obejrzał bo lubię how I met your mother.
Awatar użytkownika
amon31
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: amon31 »

no, nie wiem jak środkowe sezony, ja miałem styczność póki co tylko z pierwszym i czwartym, oba mi się podobały :)
Concience is a killer!!!

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ