Serial ten jest często nazywany angielską wersja przyjaciół... ale tak naprawdę nie ma z niemi więcej wspólnego niż jakikolwiek inny serial w którym pojawia się grupa znajomych.
Coupling bawi i śmieszy fantastycznymi dialogami. Próbkę można znaleźć w pliku wideo:
[youtube][/youtube]
Ten serial nie bez powodu został oceniony na 9.2 na IMDb
http://www.imdb.com/title/tt0237123/
Serial ten jest często nazywany angielską wersja przyjaciół... ale tak naprawdę nie ma z niemi więcej wspólnego niż jakikolwiek inny serial w którym pojawia się grupa znajomych.
Coupling bawi i śmieszy fantastycznymi dialogami. Próbkę można znaleźć w pliku wideo: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hstPHM3R1dY&feature=player_embedded[/youtube]
Wideo dostępne też na podstronie serialu: http://xvidasd.com/podstronapl.php?zmienna=coupling
Obejrzałem pierwszy sezon i przyznaję że serial jest fajny, czasem można odnieść wrażenie że niektóre sceny są "przegadane" ale to po prostu taki styl prowadzenia akcji. AreQ_BAH dzięki za odnalezienie tego serialu i wstawkę!
Obejrzałem pierwszy sezon i przyznaję że serial jest fajny, czasem można odnieść wrażenie że niektóre sceny są "przegadane" ale to po prostu taki styl prowadzenia akcji. [b]AreQ_BAH[/b] dzięki za odnalezienie tego serialu i wstawkę! :salut:
Nie mam zbytniego doświadczenia z brytyjskimi serialami, poza dokumentami BBC i Torchwood, lecz ten serial pod względem komediowych uważam za jeden z bardziej udanych. Świetny humor, gagi i scenki, miałem z nim styczność kilka lat temu, oglądałem po angielsku, dziś dzięki asd mam możliwość ponownie obejrzeć go już z napisami. POLECAM
P.S. Serial ten bardziej przypomina mi brytyjską wersję How I Met Your Mother, aniżeli przyjaciół. Podobnie jak ci z NY tu siedzą prawie cały czas w knajpach, a Jeff przypomina mi Teda Mosby'ego. No, ale w końcu Coupling powstało wcześniej, niż jankeski serial.
Nie mam zbytniego doświadczenia z brytyjskimi serialami, poza dokumentami BBC i Torchwood, lecz ten serial pod względem komediowych uważam za jeden z bardziej udanych. Świetny humor, gagi i scenki, miałem z nim styczność kilka lat temu, oglądałem po angielsku, dziś dzięki asd mam możliwość ponownie obejrzeć go już z napisami. POLECAM :)
P.S. Serial ten bardziej przypomina mi brytyjską wersję How I Met Your Mother, aniżeli przyjaciół. Podobnie jak ci z NY tu siedzą prawie cały czas w knajpach, a Jeff przypomina mi Teda Mosby'ego. No, ale w końcu Coupling powstało wcześniej, niż jankeski serial.
Po obejrzeniu drugiego sezonu moja opinia o serialu znacznie wzrosła. Wiele dialogów jest naprawdę genialnych, a do tego przedstawione w serialu komediowe sytuacje często zawierają różne oryginalne pomysły co ma duże znaczenie gdy coraz więcej seriali komediowych koncentruje się na powtarzaniu w kółko tego samego.
Po obejrzeniu drugiego sezonu moja opinia o serialu znacznie wzrosła. Wiele dialogów jest naprawdę genialnych, a do tego przedstawione w serialu komediowe sytuacje często zawierają różne oryginalne pomysły co ma duże znaczenie gdy coraz więcej seriali komediowych koncentruje się na powtarzaniu w kółko tego samego.
A będzie wstawiane na rapidzie czy na innych serwerach hostingowych?Jakoś nie lubię ściągać z torentów.Chętnie bym obejrzał bo lubię how I met your mother.
A będzie wstawiane na rapidzie czy na innych serwerach hostingowych?Jakoś nie lubię ściągać z torentów.Chętnie bym obejrzał bo lubię how I met your mother.