Blue Mountain State

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
twojstary
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Blue Mountain State

Post autor: twojstary »

Obrazek

Serial w stylu "American Pie", opowiadający o szkolnej drużynie futbolowej. Jednak zawodnicy nie myślą o grze tylko głównie o życiu studenckim.

Opis znaleziony na pebie.

1.http://www.spike.com/show/34560
2.http://www.imdb.com/title/tt1344204/
3.http://www.tv.com/blue-mountain-state/s ... ts;title;1
4.http://www.filmweb.pl/f551040/Blue+Mountain+State,2009
5.http://fdb.pl/film/245216-blue-mountain-state
6.http://epguides.com/BlueMountainState/

Napisy do 3 odcinków są a do kolejnych będą robione.

Dostępność: TAK

Od siebie dodam że w każdym odcinku są niezłe pompy. :grin:
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Widziałem potwierdzam można się pośmiać z bezmózgich graczy futbolu :D
twojstary
Wskaż do odpowiedzi

jak co to ja jestem marjan cos mi sie stalo i nie mogę się zalogować na stare konto
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Serial w stylu "American Pie"
i teraz pytanie! ;)
Czy to styl pierwszego American Pie, czy kolejnych? Bowiem o ile pierwszy był naprawdę śmieszny, tak każdy kolejny coraz gorszy. A te nowe cuda z nowymi bohaterami wręcz odrzucają. Nie wiem więc czy do dobra reklama dla serialu ;)
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Mnie to aż tak bardzo American Pie nie przypomina i generalnie ogląda się spoko. Takiego serialu komediowego chyba jeszcze nie było, więc warto dać mu szansę.
Generalnie bohaterowie, ci główni przynajmniej to 4 idioci (dwóch z nich znamy ze Smallville). Jeden jest pod pantoflem, trzem pozostałym w głowie bardziej zaliczanie i picie niż football. Humor bardzo luźny i dość wulgarny ;)
twojstary
Wskaż do odpowiedzi

Serial jest porównywany do American pie ponieważ bohaterami są studenci.

Added after 21 hours 57 minutes:

Dostanę smyczkę?
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

oglądałem fragmenty na youtube i nawet zapowiada się fajnie.Po luckie lou brakuje mi serialu w podobnych klimatach :-p
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Myślałem już nad nim - wygląda na taką głupkowatą komedię - może być śmieszny - jak będzie całość to zobaczymy.

Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Po treilerze zapodanym przez xvidasd mam ochotę na tego odmóżdżacza :grin:
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Jest śmieszny, ale przy tym zawaliście głupkowaty czyli generalnie dobra rozrywka ;) Akcja z ciastkiem w pierwszym odcinku bomba xD
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

No to zapraszam na pierwszy sezon

Blue Mountain State Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL Obrazek

Kod: Zaznacz cały

http://thepiratebay.org/torrent/5488333
goskes
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: goskes »

Saper :respect

Brakowało mi takiego serialu na pełny chillout :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

A zobaczę co to warte - mam nadzieję, na głupkowatą komedyjkę - dzięki za wstawkę.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

No jakoś mi nie podszedł...
Wprawdzie oglądnąłem tylko z połowę pierwszego odcinka ale przerwałem ponieważ nie uśmiechnąłem się ani razu a to ponoć komedia.

Onanizowanie się kolesia obok uprawiającej seks pary i tego typu scenki mnie nie rozweseliły. Po prostu jest to w tym serialu wplecione niejako na siłę i bez przemyślenia - nic więc dziwnego, że wyszła kupa.

Amerykan Pie było świetne - jak jednak widać nie wystarczy pomieszać seks, nastolatki i buzujące hormony. Trzeba mieć jeszcze pomysł jak to wszystko sensownie poukładać, żeby wyszła zabawna komedia.
Nie polecam :no2 :no2
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

A moim zdaniem serial jest świetny. Bardzo dobrze się bawiłem przez te ponad 3 godziny. Takie seriale to u mnie gatunek "debilne", wole taki serial, niż "debilny" film 90 minutowy, bo przeważnie wytrzymuje do 30 minut :D
Genialny odcinek nr 9, polecam wszystkim studentom.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

2 odcinki mnie poruszyły dogłębnie! Odcinek z Almą i to przedrzeźnianie Thada przez Alexa ! Dawno się tak nie uśmiałem!
No i odcinek " Where is my pocket pussy?! " Tego nic nie przebiło :P
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Dla mnie ten serial jest bardzo słaby.
Nie wiem jakim cudem przebrnąłem aż przez 6 odcinków.
Marna próba zrobienia serialu w stylu American Pie.
Najbardziej mnie wkurzył ten cały Thad - strasznie irytujący gość.

Z dwóch nowych komedii, które ostatnio oglądałem to zdecydowanie bardziej przypadło mi do gustu 'How not to live your life", aniżeli 'Blue Mountain State'.

Szczerze nie polecam!
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

Nigdy nie zrozumiem, czemu taki humor/seriale/filmy określa się mianem "w stylu american pie", dla mnie to od razu znak do tego, by uważać na takie produkcje :-) American Pie był tylko dla mnie głupią komedią, którą się ogląda i zapomina ( w przeciwieństwie do np. Eurotrip, który to chyba z 5 razy widziałem i nadal tak samo mnie śmieszy), żaden to wyznacznik śmieszności dla mnie... To tak wstępem było :P
Teraz główna treść:
Blue Mountain State pewnie w życiu bym nie ruszył, gdyby się nie pojawił w xvid asd i w sumie.. Dobrze, że się pojawiło ;) Co prawda jak na komedię, to jednak za mało razy się śmiałem, ale całość jest tak głupia i tak lekko wchodzi, że aż przyjemnie mi się to oglądało. Pewnie za kilka tygodni nie będę pamiętał, że to w ogóle istniało (no chyba że zapowiedzą kolejne sezony i te również pojawią się w xvid asd), jednak w tym momencie idealnei mi pasowało do tego, by przy czymś wyłączyć mózg i sobie spokojnie obejrzeć, nie przejmując się tym, co sam serial sobą niesie ;) Taki idealny "zajmowacz" czasu, do puszczenia sobie dla odstresowania.
I kończąc- chętnie bym obejrzał kolejne odcinki, ale tym razem składając takie pobożne życzenie- jak już je stworzą, to żeby więcej razy można było się uśmiechnąć :alien: I w sumie- porównując główną treść i wstęp widać, że jednak BMS pasuje do AP- przy obu można się czasem zasmiać, a po obejrzeniu zapomnieć, że to istnieje ;)

P.S. O już po napisaniu widzę, że drugi sezon będzie, więc w sumie- ja czekam na niego :P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ