Gates,The [ABC][2010]
-
kontrast
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
Gates,The [ABC][2010]
The Gates to nowy serial stacji ABC, który będzie opowiadał o policjancie, który trafi do małego miasteczka pełnego niezwyczajnych ludzi. Dramat o pewnej tajemniczej społeczności. Jedną z ról gra Rhona Mitra.
Stacja ABC rozpoczęła produkcję nowego serialu kryminalnego zatytułowanego „The Gates”. Pierwszy sezon będzie składał się z 13 odcinków. Scenariusz wspólnymi siłami napiszą Richard Hatem („Supernatural”) oraz Grant Scharbo.
Dramat ma opowiedzieć losy pewnego policjanta pochodzącego z wielkiego miasta, który zostaje szefem policji w mniejszej miejscowości. Wkrótce okazuje się, że ta spokojna i niczym niewyróżniająca się społeczność, ukrywa wiele tajemnic.
http://www.imdb.com/title/tt1599357/
premiera 20 czerwiec
Stacja ABC rozpoczęła produkcję nowego serialu kryminalnego zatytułowanego „The Gates”. Pierwszy sezon będzie składał się z 13 odcinków. Scenariusz wspólnymi siłami napiszą Richard Hatem („Supernatural”) oraz Grant Scharbo.
Dramat ma opowiedzieć losy pewnego policjanta pochodzącego z wielkiego miasta, który zostaje szefem policji w mniejszej miejscowości. Wkrótce okazuje się, że ta spokojna i niczym niewyróżniająca się społeczność, ukrywa wiele tajemnic.
premiera 20 czerwiec
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2010, 15:15 przez kontrast, łącznie zmieniany 2 razy.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Hmm .. to chyba ma być Dramat z elementami SF/Fantasy i Kryminału
The Gates to mocno zamknięta i odizolowana społeczność górskiej miejscowości. Idealne wysprzątane ulice, idealnie zadbane domy, i trawniki. Po prostu miasteczka jak z bajki i wspaniałe miejsce do osiedlenia się i wychowywania dzieci. Tak przynajmniej to ocenił główny bohater przenosząc się tu wraz z rodziną z Chicago i przyjmując posadę lokalnego szeryfa.
Szybko jednak wychodzi na jaw, że ten sielski obraz to tylko pozory, a mieszkańcy skrywają wiele często mrocznych tajemnic.
Według informacji, które wyciekły do sieci wśród mieszkańców The Gate znajdziemy mi.n wampiry, wilkołaki a nawet wiedźmy.
źródło: http://www.spoilertv.com/search/label/Gates
The Gates to mocno zamknięta i odizolowana społeczność górskiej miejscowości. Idealne wysprzątane ulice, idealnie zadbane domy, i trawniki. Po prostu miasteczka jak z bajki i wspaniałe miejsce do osiedlenia się i wychowywania dzieci. Tak przynajmniej to ocenił główny bohater przenosząc się tu wraz z rodziną z Chicago i przyjmując posadę lokalnego szeryfa.
Szybko jednak wychodzi na jaw, że ten sielski obraz to tylko pozory, a mieszkańcy skrywają wiele często mrocznych tajemnic.
Według informacji, które wyciekły do sieci wśród mieszkańców The Gate znajdziemy mi.n wampiry, wilkołaki a nawet wiedźmy.
źródło: http://www.spoilertv.com/search/label/Gates

-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
Gates,The [2010]
Kod: Zaznacz cały
Nowy serial abc, coś o wampirach, z Rhoną Mitrą w roli głównej. Więcej mi nie trzeba łykam w ciemno''The Gates'' debiutuje 20 czerwca i jest dramatem o policjancie z dużego miasta, który zostaje szefem policji w małej i sennej społeczności i odkrywa, że nie wszystko jest takie, jakim się wydaje.

Premiera w abc 20 czerwca
-
asd
-
Expert
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
kontrast
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
już dodawałem
http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=2479
na pewno zobaczę w bliżej nieokreślonym czasie

na pewno zobaczę w bliżej nieokreślonym czasie
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Rhona ostatnio pojawiła się w SGU, wyszło to tak sobie, tym niemniej chętnie zobaczyłbym ją ponownie. Pomysł na scenariusz też wydaje się interesujący, choć trailer raczej mnie nie zachwycił... może dlatego że dawno nie oglądałem nic z wampirami w głównej roli. W każdym razie dopisuję się do listy oczekujących (na pierwszy odcinek).
Ignorance is a virtue.
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Dobrze powiedzianeAreQ_BAH pisze:Świetne, trochę drętwe momentami

Ignorance is a virtue.
-
najphil
- Kontakt:
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
Zgadzam się z najphilem choć u mnie tylko 6/10. Podejrzewam, że po kilku odcinkach się wszystkim znudzi i będzie cancel po pierwszym sezonie. Choć kto wienajphil pisze:Ja jestem zaciekawiony po pierwszym odcinku, co prawda przedmieścia (gdziekolwiek one by nie były) wywołują u mnie dreszcz obrzydzenia, ale jestem gotów na razie pocierpieć, żeby zobaczyć w jaką stronę ten serial zmierza.
Pilot - mocne 7/10

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
najphil
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
pierwsze odcinki TB i VD mnie nie zachwyciły a pozniej to nawet na napisy czy xvid asd wersje nie czekalem tylko w nocy od razu po emisji pobieralem i polykalem kazdy odcinek, o ile dobrze pamietam to troche wiecej akcji przedstawienia calej sytuacji niz w TB ale TB fajnie sie rozwinelo i bylo duzo zasakakujacych momentow co do teraz jest:)
[/spoiler]podejscie do wampirz-wilkolaczo-wiedzmowej enklawy gdzies z dala od wielkich metropolii jest oryginalne ale mam nadzieje ze nie przerodzi sie w Gotową na wszystko kielczasta opere mydlana i bedzie coraz to bardziej wkrecajace i trzymajace w napieciu... z tego co widze to podejscie do wampirów w miare klasyczne(swiatlo dzienne, zebiska, ukrywanie prawdziwego ja) co bedzie dalej... nie mam pojecia:)
[/spoiler]podejscie do wampirz-wilkolaczo-wiedzmowej enklawy gdzies z dala od wielkich metropolii jest oryginalne ale mam nadzieje ze nie przerodzi sie w Gotową na wszystko kielczasta opere mydlana i bedzie coraz to bardziej wkrecajace i trzymajace w napieciu... z tego co widze to podejscie do wampirów w miare klasyczne(swiatlo dzienne, zebiska, ukrywanie prawdziwego ja) co bedzie dalej... nie mam pojecia:)
Spoiler:
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
asd
-
Expert
Oceń ten serial