The Gates to nowy serial stacji ABC, który będzie opowiadał o policjancie, który trafi do małego miasteczka pełnego niezwyczajnych ludzi. Dramat o pewnej tajemniczej społeczności. Jedną z ról gra Rhona Mitra.
Stacja ABC rozpoczęła produkcję nowego serialu kryminalnego zatytułowanego „The Gates”. Pierwszy sezon będzie składał się z 13 odcinków. Scenariusz wspólnymi siłami napiszą Richard Hatem („Supernatural”) oraz Grant Scharbo.
Dramat ma opowiedzieć losy pewnego policjanta pochodzącego z wielkiego miasta, który zostaje szefem policji w mniejszej miejscowości. Wkrótce okazuje się, że ta spokojna i niczym niewyróżniająca się społeczność, ukrywa wiele tajemnic.
The Gates to nowy serial stacji ABC, który będzie opowiadał o policjancie, który trafi do małego miasteczka pełnego niezwyczajnych ludzi. Dramat o pewnej tajemniczej społeczności. Jedną z ról gra Rhona Mitra.
Stacja ABC rozpoczęła produkcję nowego serialu kryminalnego zatytułowanego „The Gates”. Pierwszy sezon będzie składał się z 13 odcinków. Scenariusz wspólnymi siłami napiszą Richard Hatem („Supernatural”) oraz Grant Scharbo.
Dramat ma opowiedzieć losy pewnego policjanta pochodzącego z wielkiego miasta, który zostaje szefem policji w mniejszej miejscowości. Wkrótce okazuje się, że ta spokojna i niczym niewyróżniająca się społeczność, ukrywa wiele tajemnic.
Hmm .. to chyba ma być Dramat z elementami SF/Fantasy i Kryminału
The Gates to mocno zamknięta i odizolowana społeczność górskiej miejscowości. Idealne wysprzątane ulice, idealnie zadbane domy, i trawniki. Po prostu miasteczka jak z bajki i wspaniałe miejsce do osiedlenia się i wychowywania dzieci. Tak przynajmniej to ocenił główny bohater przenosząc się tu wraz z rodziną z Chicago i przyjmując posadę lokalnego szeryfa.
Szybko jednak wychodzi na jaw, że ten sielski obraz to tylko pozory, a mieszkańcy skrywają wiele często mrocznych tajemnic.
Według informacji, które wyciekły do sieci wśród mieszkańców The Gate znajdziemy mi.n wampiry, wilkołaki a nawet wiedźmy.
Hmm .. to chyba ma być Dramat z elementami SF/Fantasy i Kryminału
The Gates to mocno zamknięta i odizolowana społeczność górskiej miejscowości. Idealne wysprzątane ulice, idealnie zadbane domy, i trawniki. Po prostu miasteczka jak z bajki i wspaniałe miejsce do osiedlenia się i wychowywania dzieci. Tak przynajmniej to ocenił główny bohater przenosząc się tu wraz z rodziną z Chicago i przyjmując posadę lokalnego szeryfa.
Szybko jednak wychodzi na jaw, że ten sielski obraz to tylko pozory, a mieszkańcy skrywają wiele często mrocznych tajemnic.
Według informacji, które wyciekły do sieci wśród mieszkańców The Gate znajdziemy mi.n wampiry, wilkołaki a nawet wiedźmy.
''The Gates'' debiutuje 20 czerwca i jest dramatem o policjancie z dużego miasta, który zostaje szefem policji w małej i sennej społeczności i odkrywa, że nie wszystko jest takie, jakim się wydaje.
Nowy serial abc, coś o wampirach, z Rhoną Mitrą w roli głównej. Więcej mi nie trzeba łykam w ciemno
Premiera w abc 20 czerwca
[quote]''The Gates'' debiutuje 20 czerwca i jest dramatem o policjancie z dużego miasta, który zostaje szefem policji w małej i sennej społeczności i odkrywa, że nie wszystko jest takie, jakim się wydaje. [/quote]
Nowy serial abc, coś o wampirach, z Rhoną Mitrą w roli głównej. Więcej mi nie trzeba łykam w ciemno ;) Premiera w abc 20 czerwca
Ja bardzo cenię sobie seriale abc, za świat w nich ukazany. Poza tym tematyka vampiryczna jest przez mnie zawsze mile widziana (no może oprócz vampire diaries ). No i Rhona Mitra Jak dla mnie pozycja obowiązkowa
Ja bardzo cenię sobie seriale abc, za świat w nich ukazany. Poza tym tematyka vampiryczna jest przez mnie zawsze mile widziana (no może oprócz vampire diaries ;)). No i Rhona Mitra ;) Jak dla mnie pozycja obowiązkowa
Rhona ostatnio pojawiła się w SGU, wyszło to tak sobie, tym niemniej chętnie zobaczyłbym ją ponownie. Pomysł na scenariusz też wydaje się interesujący, choć trailer raczej mnie nie zachwycił... może dlatego że dawno nie oglądałem nic z wampirami w głównej roli. W każdym razie dopisuję się do listy oczekujących (na pierwszy odcinek).
Rhona ostatnio pojawiła się w SGU, wyszło to tak sobie, tym niemniej chętnie zobaczyłbym ją ponownie. Pomysł na scenariusz też wydaje się interesujący, choć trailer raczej mnie nie zachwycił... może dlatego że dawno nie oglądałem nic z wampirami w głównej roli. W każdym razie dopisuję się do listy oczekujących (na pierwszy odcinek).
Świetne, trochę drętwe momentami, ale świetne ogólnie. Ta drętwość też ma swoje znaczenie, i ogólnie wiąże się z tymi wątkami które mnie nie interesują, stąd tak je odbieram.
Mogę spokojnie polecić to każdemu
Świetne, trochę drętwe momentami, ale świetne ogólnie. Ta drętwość też ma swoje znaczenie, i ogólnie wiąże się z tymi wątkami które mnie nie interesują, stąd tak je odbieram. Mogę spokojnie polecić to każdemu :-)
Dobrze powiedziane Zgadzam się szczególnie z tą drugą częścią. Moje pierwsze wrażenie po obejrzeniu e01 to "ooo, Desperate Housewives z wampirami". Serial może i ciekawy ale obawiam się przedłużających się wątków obyczajowych, które w tej wersji prędzej czy później wywołają u mnie reakcję alergiczną :pale:
Dobrze powiedziane :) Zgadzam się szczególnie z tą drugą częścią. Moje pierwsze wrażenie po obejrzeniu e01 to "ooo, [i]Desperate Housewives[/i] z wampirami". Serial może i ciekawy ale obawiam się przedłużających się wątków obyczajowych, które w tej wersji prędzej czy później wywołają u mnie reakcję alergiczną :pale:
Ja jestem zaciekawiony po pierwszym odcinku, co prawda przedmieścia (gdziekolwiek one by nie były) wywołują u mnie dreszcz obrzydzenia, ale jestem gotów na razie pocierpieć, żeby zobaczyć w jaką stronę ten serial zmierza.
Ja jestem zaciekawiony po pierwszym odcinku, co prawda przedmieścia (gdziekolwiek one by nie były) wywołują u mnie dreszcz obrzydzenia, ale jestem gotów na razie pocierpieć, żeby zobaczyć w jaką stronę ten serial zmierza.
najphil pisze:Ja jestem zaciekawiony po pierwszym odcinku, co prawda przedmieścia (gdziekolwiek one by nie były) wywołują u mnie dreszcz obrzydzenia, ale jestem gotów na razie pocierpieć, żeby zobaczyć w jaką stronę ten serial zmierza.
Pilot - mocne 7/10
Zgadzam się z najphilem choć u mnie tylko 6/10. Podejrzewam, że po kilku odcinkach się wszystkim znudzi i będzie cancel po pierwszym sezonie. Choć kto wie amerykańce lubią te klimaty z Desperatek, więc mogę się zaskoczyć
[quote="najphil"]Ja jestem zaciekawiony po pierwszym odcinku, co prawda przedmieścia (gdziekolwiek one by nie były) wywołują u mnie dreszcz obrzydzenia, ale jestem gotów na razie pocierpieć, żeby zobaczyć w jaką stronę ten serial zmierza.
Pilot - mocne 7/10[/quote]
Zgadzam się z najphilem choć u mnie tylko 6/10. Podejrzewam, że po kilku odcinkach się wszystkim znudzi i będzie cancel po pierwszym sezonie. Choć kto wie :scratch: amerykańce lubią te klimaty z Desperatek, więc mogę się zaskoczyć :P
Dla mnie to takie Eastwick w podrasowanym wydaniu czyli wampiry, wilkołaki plus jakieś panie bawiące się ziołami. Po pierwszym odcinku ciężko wyrokować, ale oby jak Eastwick nie skończyło
Dla mnie to takie Eastwick w podrasowanym wydaniu czyli wampiry, wilkołaki plus jakieś panie bawiące się ziołami. Po pierwszym odcinku ciężko wyrokować, ale oby jak Eastwick nie skończyło :)
obejrzałem pierwszy odcinek i mam mieszane uczucia...trochę było fajne, trochę mnie rozbawiło...w sumie chyba trzeba obejrzeć więcej odcinków aby mieć pewność czy coś z tego wyjdzie bo serial ma potencjał, ale zobaczymy jak go rozdysponowali twórcy...
obejrzałem pierwszy odcinek i mam mieszane uczucia...trochę było fajne, trochę mnie rozbawiło...w sumie chyba trzeba obejrzeć więcej odcinków aby mieć pewność czy coś z tego wyjdzie bo serial ma potencjał, ale zobaczymy jak go rozdysponowali twórcy...
pierwsze odcinki TB i VD mnie nie zachwyciły a pozniej to nawet na napisy czy xvid asd wersje nie czekalem tylko w nocy od razu po emisji pobieralem i polykalem kazdy odcinek, o ile dobrze pamietam to troche wiecej akcji przedstawienia calej sytuacji niz w TB ale TB fajnie sie rozwinelo i bylo duzo zasakakujacych momentow co do teraz jest:)
[/spoiler]podejscie do wampirz-wilkolaczo-wiedzmowej enklawy gdzies z dala od wielkich metropolii jest oryginalne ale mam nadzieje ze nie przerodzi sie w Gotową na wszystko kielczasta opere mydlana i bedzie coraz to bardziej wkrecajace i trzymajace w napieciu... z tego co widze to podejscie do wampirów w miare klasyczne(swiatlo dzienne, zebiska, ukrywanie prawdziwego ja) co bedzie dalej... nie mam pojecia:)
Spoiler:
mam nadzieje ze nie bede tak zniesmaczony jak po serialowym Chodzacym za Dnia (blade)
pierwsze odcinki TB i VD mnie nie zachwyciły a pozniej to nawet na napisy czy xvid asd wersje nie czekalem tylko w nocy od razu po emisji pobieralem i polykalem kazdy odcinek, o ile dobrze pamietam to troche wiecej akcji przedstawienia calej sytuacji niz w TB ale TB fajnie sie rozwinelo i bylo duzo zasakakujacych momentow co do teraz jest:)
[/spoiler]podejscie do wampirz-wilkolaczo-wiedzmowej enklawy gdzies z dala od wielkich metropolii jest oryginalne ale mam nadzieje ze nie przerodzi sie w Gotową na wszystko kielczasta opere mydlana i bedzie coraz to bardziej wkrecajace i trzymajace w napieciu... z tego co widze to podejscie do wampirów w miare klasyczne(swiatlo dzienne, zebiska, ukrywanie prawdziwego ja) co bedzie dalej... nie mam pojecia:)[spoiler]
mam nadzieje ze nie bede tak zniesmaczony jak po serialowym Chodzacym za Dnia (blade)
Ha, generalnie brakuje mi dobrego serialu na wakacje.
Może się zabiore za to, chociaz po beznadziejnie nudnym VD i ( jak dla mnie) nie strawnym TB mam jakoś mieszane uczucia. Zobaczymy
Ha, generalnie brakuje mi dobrego serialu na wakacje. Może się zabiore za to, chociaz po beznadziejnie nudnym VD i ( jak dla mnie) nie strawnym TB mam jakoś mieszane uczucia. Zobaczymy :D