Witam wszystkich, Mam na imie Paweł i jestem tu nowy ^^ zostalo mi 75 lat do setki Jako osoba wszechstronna i skromna ponad miare :roll: , posiadam szeroki wachlarz zainteresowań To głównych należą dobre ksiązki, filmy i seriale [ale żeby nie bylo: lubie tez bardzo sport -> siatkówka, rower, rollki, troche sztuki walki ] Na codzień studiuje politologie Pozdrawiam i licze na waszą pomoc
Witam wszystkich, Mam na imie Paweł i jestem tu nowy ^^ zostalo mi 75 lat do setki :-p Jako osoba wszechstronna i skromna ponad miare :roll: , posiadam szeroki wachlarz zainteresowań :] To głównych należą dobre ksiązki, filmy i seriale ;) [ale żeby nie bylo: lubie tez bardzo sport -> siatkówka, rower, rollki, troche sztuki walki ;)] Na codzień studiuje politologie ;) Pozdrawiam i licze na waszą pomoc ;)
Witam wszystkich Mam na imie Bartek. Pochodze z kujawsko pomorskiego. Uwielbiam ta stronke. Dzieki za wysilem adminowi i wszystkim ktorzy biora w tym udzial .
Witam wszystkich Mam na imie Bartek. Pochodze z kujawsko pomorskiego. Uwielbiam ta stronke. Dzieki za wysilem adminowi i wszystkim ktorzy biora w tym udzial .
hi;)
jestem (według niektórych tutaj starą, według innych - młodą) studentką, której totalną obsesją są seriale sci-fi i wszystko, co jest związane z wampirami bardzo fajny pomysl z tym formatem asd... ja to nawet papierowego origami nie umiem porządnie złożyć.
hi;) jestem (według niektórych tutaj starą, według innych - młodą) studentką, której totalną obsesją są seriale sci-fi i wszystko, co jest związane z wampirami ;) bardzo fajny pomysl z tym formatem asd... ja to nawet papierowego origami nie umiem porządnie złożyć.
Witam serdecznie serialomaniaków, do których i ja się zaliczam . Całe moje doczesne życie spędzam w Koninie. Dzięki Wam obejrzałam parę naprawdę dobrych seriali. Ogólnie lubię też oglądać filmy. To by było na tyle. Pozdrawiam
Witam serdecznie serialomaniaków, do których i ja się zaliczam :). Całe moje doczesne życie spędzam w Koninie. Dzięki Wam obejrzałam parę naprawdę dobrych seriali. Ogólnie lubię też oglądać filmy. To by było na tyle. Pozdrawiam
Hi my name is Stuart, Iam from the Uk.
I like sci-fi, my kids love kiddie shows and ask me to download all kinds of stuff for them.
I have been waiting a while to got onto xvidasd but I kept missing registration but no am in so here I am LOL.
Hi my name is Stuart, Iam from the Uk. I like sci-fi, my kids love kiddie shows and ask me to download all kinds of stuff for them. I have been waiting a while to got onto xvidasd but I kept missing registration but no am in so here I am LOL.
Czołem jestem Rafał , studiuję na UEP (nie mylić z nauką).Interesuję się elektroniką , szeroko pojętą informatyką , technologiami mobilnymi itp.Hmmm mam 21 lat ,cierpie na bezsenność (chyba:P).Pierwszym serialem xvid asd , który pobrałem był kyle xy w czasach , gdy istniało jeszcze tvshows.yoyo oraz torrentspy
Czołem jestem Rafał , studiuję na UEP (nie mylić z nauką).Interesuję się elektroniką , szeroko pojętą informatyką , technologiami mobilnymi itp.Hmmm mam 21 lat ,cierpie na bezsenność (chyba:P).Pierwszym serialem xvid asd , który pobrałem był kyle xy w czasach , gdy istniało jeszcze tvshows.yoyo oraz torrentspy :P
Witam wszystkich
Mam na imię Sebastian jestem z Kędzierzyna-Koźla. Jeśli chodzi o nic to z inicjałów wyszło tak trochę... no ale mniejsza o to. Jestem uczniem liceum profil biol-chem nie mam żadego specjalnego hobby. Rocznik '92.
ulubione Seriale to House, Stargate SG1 i Atlantyda no i chirurdzy...
Pozdrawiam wszystkich na forum
Witam wszystkich ;) Mam na imię Sebastian jestem z Kędzierzyna-Koźla. Jeśli chodzi o nic to z inicjałów wyszło tak trochę... no ale mniejsza o to. Jestem uczniem liceum profil biol-chem nie mam żadego specjalnego hobby. Rocznik '92. ulubione Seriale to House, Stargate SG1 i Atlantyda no i chirurdzy... Pozdrawiam wszystkich na forum ;)
Cześć, jestem Nikodem (sic!), mieszkam w Wielkopolsce, niedaleko Poznania. Jestem uczniem liceum, profil humanistyczny, interesuję się muzyką i filmami. Jako że jest to strona o serialach, powiem, że moje ulubione to House M.D., Dexter, Lost (ciężko uwierzyć, że to już koniec), Survivors, Desperate Housewives, Modern Family i Fringe.
Pozdrawiam serdecznie.
Cześć, jestem Nikodem (sic!), mieszkam w Wielkopolsce, niedaleko Poznania. Jestem uczniem liceum, profil humanistyczny, interesuję się muzyką i filmami. Jako że jest to strona o serialach, powiem, że moje ulubione to House M.D., Dexter, Lost (ciężko uwierzyć, że to już koniec), Survivors, Desperate Housewives, Modern Family i Fringe. Pozdrawiam serdecznie.
Witam serdecznie. Mam na imie Łukasz. Mieszkam w okolicach Kielc. Moje ulubione seriale to LOST, Supernatural oraz House, ale oglądaw ich znacznie wiecej.
Witam serdecznie. Mam na imie Łukasz. Mieszkam w okolicach Kielc. Moje ulubione seriale to LOST, Supernatural oraz House, ale oglądaw ich znacznie wiecej.