🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

House

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

Post autor: NIke »

Oglądnęłam już odcinek 17 (Knight Fall) 6 sezonu i... jestem zawiedziona:
Spoiler:
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
darasz89
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: darasz89 »

nie moge sie doczekac nowego odcinka :D
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

Panowie co z nowymi odcinkami?Chyba 2 do tyłu.A moja druga połowa mnie naciska i co mam jej powiedzieć?
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Powiedz jej że oczekiwania wzmacnia apetyt :-)
Tylko uważaj, żeby nie zastosowała tego do waszych spraw łóżkowych ;-)
Obrazek
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

wielkie dzięki :-p jak to się mówi śpieszcie się powoli
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

duzybumcyk pisze:Panowie co z nowymi odcinkami?Chyba 2 do tyłu.A moja druga połowa mnie naciska i co mam jej powiedzieć?
Już są w sieci, można pobierać :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

6x16 to zdecydowanie najnudniejszy odcinek House'a :P
Kompletnie nic sie nie działo!
Spoiler:
darasz89
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: darasz89 »

An25driu podziękował ;)
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rafalito »

Nie wiem, dlaczego ale nie mogę pobrać z freakshare... Czy ktos mógł by wstawić również na jakieś inne serwery?
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

no to chyba nadszedł czas na podsumowanie... Sezon 6 dobry choć mial kilka odcinków srednich to mial też kilka bardzo fajnych motywów
Spoiler:
Co do zakończenia to choć chyba bardziej podobało mi się to z 5 sezonu to muszę przyznać że to było chyba najbardziej dramatyczne aczkolwiek na koniec dodano nutke optymizmu co w sumie cieszy. Pozostaje czekać na 7 sezon i być może ostatni biorąc pod uwage niedawny news że House traci systematycznie widownie a 6 sezon w porównaniu ze szczytowym 2-3 miał już sporo mniejszą publike a jak wiadomo stacja FOX ma strasznie wygórowane ambicje dotyczące średniej ogladalnosci :/
Awatar użytkownika
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: VictoriNoRisuu »

Finał sezonu... dla mnie zdecydowanie nie
To co przyciągnęło mnie w serialu na początku to postać House'a, niezwykłe zagadki medyczne, zapadający w pamięć pacjenci i odrobinki życia osobistego wplatane w fabułę po trochu, dodające jej smaku i tworzące klimat serialu.
Spoiler:
Nie chcę oglądać House Soap Opera, chcę House Doctor of Medicine. A chyba już nie będzie mi dane, a w każdym razie bardzo się tego obawiam.
Oczywiście to tylko moje zdanie, ale uważam że serial bardzo stracił na zepchnięciu medycyny w tło a skupieniu się na zyciu osobistym bohaterów. To był ten urok różniący House'a od Grey's Anatomy.

Spadająca oglądalność chyba potwierdza kontrowersyjność takiej decyzji.
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Spoiler:
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Krótko :D

Nudne to jest już...
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
ana81
Wskaż do odpowiedzi

VictoriNoRisuu pisze:.
Oczywiście to tylko moje zdanie, ale uważam że serial bardzo stracił na zepchnięciu medycyny w tło a skupieniu się na zyciu osobistym bohaterów. To był ten urok różniący House'a od Grey's Anatomy.
Porównanie House do GA jest wyjatkowo nietrafione...
Greysi opierają sie na relacjach miedzy bohaterami, to co sie miedzy nimi dzieje jest podstawą kolejnych odcinków, a pacjenci to przerywniki, czesto służący jako odniesienie do tego co dzieje się w prywatnym życiu bohaterów.
W House M.D. jest zupełnie inaczej! Mamy jedna silna postać wokół której kreci sie szpital. To siła przyciągania Housea jest machiną napedzającą ten serial, a nie zespół i pacjenci...
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Ja może też coś powiem. Zobaczyłem te ostatnie odcinki i powiem wam tak - bardzo ładnie się to skończyło. Dla mnie mógłby być to już koniec tego serialu. Ile można? Już mnie trochę nudzi ten serial a ostatni odcinek skończył się w takim momencie, że nie trzeba by nic dopowiadać.
House był fajny, ale uważam że jego czas powinien się już kończyć.
chemik1986
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chemik1986 »

Don_Bazylian pisze:Ja może też coś powiem. Zobaczyłem te ostatnie odcinki i powiem wam tak - bardzo ładnie się to skończyło. Dla mnie mógłby być to już koniec tego serialu. Ile można? Już mnie trochę nudzi ten serial a ostatni odcinek skończył się w takim momencie, że nie trzeba by nic dopowiadać.
House był fajny, ale uważam że jego czas powinien się już kończyć.

gdyby teraz w 7 sezonie powrocił stary dobry House z poczatków serialu to jeszcze jeden sezon nie bylby zły. mimo tego zgadzam się z przedmówcą i jest to wspaniały moment na zakończenie serialu, moga pół sezonu zrobić dla ciekawskich i rozwiązać losy wszystkich po kolei: Cameron, Chase'a, 13-tki, Tauba no i
Spoiler:
:)
nie znam serialu w ktorym wszystko by się rozwiazało i nie było niedomówień a House MD był i jest wyjątkowy dla mnie więc może moje marzenie się spełni:)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Dla mnie to też idealne moment na zakończenie.
Nie żebym miała już dość, ale nagły powrót Housea do formy z pierwszych sezonów byłby dość dziwny, nie pasujący do sytuacji. Z kolei rozwój związku z Cudy nie pasuje mi troche do konwencji serialu...
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Daniel_Zet »

Kolejna nowość prosto z FB House'a mały preview nowego sezonu. Dałem jako spoiler, bo pokazuje rąbek tajemnicy perypeti doktorka :)

Spoiler:
ploteczki1
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: ploteczki1 »

Widzieliście już nowy odcinek? Co sądzicie?
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Spoiler:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ