Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
swordancer
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: swordancer »

Witam wszystkich. Mam na imię Wojtek mieszkam we Włocławku. Moje ulubione seriale to StarGate, House, CSI, Mentalist, Burn Notice.
martur500
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: martur500 »

Witam.
Mam 30ke na karku. W wolnych chwilach lubie spedzac czas przy serialach. Jestem fanem CSI NY i Bones.
Z bardziej aktywnej formy wypoczynku preferuje plywanie.
Pozdrawiam Wszystkich.
mike07x
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mike07x »

Witam!

Mam na imię Michał. Interesuję się serialami, grami, motocyklami. Do moich ulubionych seriali należą: Lost, Fringe, Supernatural, House. Ostatnio zacząłem oglądać The Big Bang Theory. Jeżeli chodzi o gry, to Mass Effect 2, Gears of War 2, Fallout 3, GTA IV.
Pozdrawiam wszystkich.
husk
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: husk »

Cześć!
Mam na imię Erwin, rocznik królików doświadczalnych - 86. Mieszkam 50km od W-wy. Uwielbiam s-fi. Wielki fan SG, ST. Oprócz tego wszelakiego rodzaju komedie szczególnie te wykręcone. Jedynymi kanałami w TV jak dla mnie mogły by być Sci-fi i Comedy Central.
Wielka serialowa piątka dla wszystkich ;)
gregory
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gregory »

Cześć jestem Adam.
Głównie oglądam Sci-Fi
Fesdick
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Fesdick »

Cześć wszystkim;) Na imię mam Bartek i w wolnych chwilach oglądam namiętnie seriale. Jestem fanem takich pozycji jak: Dexter, Czysta krew, Californication, Dr House, Trawka, Mad Men oraz Breaking Bad :D Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum;)
bobek1402
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bobek1402 »

Czołem jestem Marcin.
Pochodzę ze śląska. Jestem maniakiem seriali dlatego tutaj przybyłem.
Pozdawiam .
poczkin
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: poczkin »

Hey wszystkim
Jestem fanem seriali o profilu komediowym
Pozdrawiam
membership
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: membership »

Witam, mam na imię Mateusz i jestem fanatykiem seriali sensacyjnych.
Pozdrawiam
Mansonfan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mansonfan »

Witam wszystkich^^
teo.anc
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: teo.anc »

Cześć wszystkim,
Mam na imię Tomek, jestem ze śląska i studiuje na AE w Katowicach:) Jestem fanem sci-fi i komedii:)
Polecam wszystkim the big bang theory^^
n3ml
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: n3ml »

Cześć, jestem Adam. Ściągam xvidasd ponieważ mam słaby transfer :] Jest to dla mnie najlepsze wyjście. Na forum trafiłem z linka na końcu odcinka "Nie z tego świata" (świetny serial : ) ).
Paco52327
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Paco52327 »

Ejo!!!
Grzegorz -Kęty
Seriale min. lost, battlestar, stargate: atlantis universe sg-1, Prison Brake, heroes, Kyle xy, Breaking Bad,
fringe, caprica, dexter, flash forward, V, dollhause, supernatural, warehause...
sunny
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sunny »

Witam wszystkich, mam na imię Monika. Oglądam mnóstwo seriali i żeby być na bieżąco postanowiłam używać xvidasd. Jak na razie sprawdza się znakomicie, więc wielkie dzięki za to forum :) pozdrawiam!
badylo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: badylo »

Cześć jestem Kacper, bardzo lubię oglądać seriale. Prawie wszystkie.
basia_e
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: basia_e »

Witam wszystkich :-)
Nazywam się Ewka, albo jak kto woli Basia-Ewka :D Jestem absolwentką PRz. Zaczęłam ściągać xvidasd bo zajmuje zdecydowanie mniej miejsca a ściągam bardzo dużo seriali. Bardzo lubie Housa, Desperatki, CSI, Numbers, Ghost Whisperera, Herosów a stąd w szczególności Bones i Nip/Tuck, a ostatnio też z nowych seriali Good Wife i 100Questions
Pozdrawiam :-)
Anone
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Anone »

Witam wszystkich serdecznie,
Jestem Anone aka Arek. Uczę się aktualnie, pochodzę ze Śląska. Przede wszystkim interesują mnie produkcje z zakresu Sci-Fi(Battlestar Galactica, Wszystkie STAR TREKI, Stargate SG-1;Universe;Atlantis i kilka innych) lub Post Apokaliptyczne, lecz nie pogardzę także starym i jakże dobrym Dr House; CSI; Dexter. :)
orszulka
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: orszulka »

Hej
Jestem Ula studiuję w Krakowie, a jestem z mazur. Lubię oglądać praktycznie wszystkie seriale, ale najbardziej housa, united states of tara, weeds i lie to me. To forum jest niesamowite, pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi, którzy swoje umiejętności i czas poświęcają żeby tacy niekumaci komputerowcy jak ja mogli oglądać swoje ulubione seriale :)
Awatar użytkownika
kapryk
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Przystanek Alaska

Post autor: kapryk »

Witam Wszystkich!

Mam na imię Piotr i wpadłem tu po The Job. ;)

Pozdrawiam
micmax93
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: micmax93 »

Jestem Michał i jestem wielkim serialomaniakiem :D
Połykam seriale całymi sezonami przy czym nie lubię długo czekać dlatego lubię xvidasd.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ