Witam.
Mam 30ke na karku. W wolnych chwilach lubie spedzac czas przy serialach. Jestem fanem CSI NY i Bones.
Z bardziej aktywnej formy wypoczynku preferuje plywanie.
Pozdrawiam Wszystkich.
Witam. Mam 30ke na karku. W wolnych chwilach lubie spedzac czas przy serialach. Jestem fanem CSI NY i Bones. Z bardziej aktywnej formy wypoczynku preferuje plywanie. Pozdrawiam Wszystkich.
Mam na imię Michał. Interesuję się serialami, grami, motocyklami. Do moich ulubionych seriali należą: Lost, Fringe, Supernatural, House. Ostatnio zacząłem oglądać The Big Bang Theory. Jeżeli chodzi o gry, to Mass Effect 2, Gears of War 2, Fallout 3, GTA IV.
Pozdrawiam wszystkich.
Mam na imię Michał. Interesuję się serialami, grami, motocyklami. Do moich ulubionych seriali należą: Lost, Fringe, Supernatural, House. Ostatnio zacząłem oglądać The Big Bang Theory. Jeżeli chodzi o gry, to Mass Effect 2, Gears of War 2, Fallout 3, GTA IV. Pozdrawiam wszystkich.
Cześć!
Mam na imię Erwin, rocznik królików doświadczalnych - 86. Mieszkam 50km od W-wy. Uwielbiam s-fi. Wielki fan SG, ST. Oprócz tego wszelakiego rodzaju komedie szczególnie te wykręcone. Jedynymi kanałami w TV jak dla mnie mogły by być Sci-fi i Comedy Central.
Wielka serialowa piątka dla wszystkich
Cześć! Mam na imię Erwin, rocznik królików doświadczalnych - 86. Mieszkam 50km od W-wy. Uwielbiam s-fi. Wielki fan SG, ST. Oprócz tego wszelakiego rodzaju komedie szczególnie te wykręcone. Jedynymi kanałami w TV jak dla mnie mogły by być Sci-fi i Comedy Central. Wielka serialowa piątka dla wszystkich ;)
Cześć wszystkim;) Na imię mam Bartek i w wolnych chwilach oglądam namiętnie seriale. Jestem fanem takich pozycji jak: Dexter, Czysta krew, Californication, Dr House, Trawka, Mad Men oraz Breaking Bad Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum;)
Cześć wszystkim;) Na imię mam Bartek i w wolnych chwilach oglądam namiętnie seriale. Jestem fanem takich pozycji jak: Dexter, Czysta krew, Californication, Dr House, Trawka, Mad Men oraz Breaking Bad :D Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum;)
Cześć wszystkim,
Mam na imię Tomek, jestem ze śląska i studiuje na AE w Katowicach:) Jestem fanem sci-fi i komedii:)
Polecam wszystkim the big bang theory^^
Cześć wszystkim, Mam na imię Tomek, jestem ze śląska i studiuje na AE w Katowicach:) Jestem fanem sci-fi i komedii:) Polecam wszystkim the big bang theory^^
Cześć, jestem Adam. Ściągam xvidasd ponieważ mam słaby transfer Jest to dla mnie najlepsze wyjście. Na forum trafiłem z linka na końcu odcinka "Nie z tego świata" (świetny serial : ) ).
Cześć, jestem Adam. Ściągam xvidasd ponieważ mam słaby transfer :] Jest to dla mnie najlepsze wyjście. Na forum trafiłem z linka na końcu odcinka "Nie z tego świata" (świetny serial : ) ).
Witam wszystkich, mam na imię Monika. Oglądam mnóstwo seriali i żeby być na bieżąco postanowiłam używać xvidasd. Jak na razie sprawdza się znakomicie, więc wielkie dzięki za to forum pozdrawiam!
Witam wszystkich, mam na imię Monika. Oglądam mnóstwo seriali i żeby być na bieżąco postanowiłam używać xvidasd. Jak na razie sprawdza się znakomicie, więc wielkie dzięki za to forum :) pozdrawiam!
Witam wszystkich
Nazywam się Ewka, albo jak kto woli Basia-Ewka Jestem absolwentką PRz. Zaczęłam ściągać xvidasd bo zajmuje zdecydowanie mniej miejsca a ściągam bardzo dużo seriali. Bardzo lubie Housa, Desperatki, CSI, Numbers, Ghost Whisperera, Herosów a stąd w szczególności Bones i Nip/Tuck, a ostatnio też z nowych seriali Good Wife i 100Questions
Pozdrawiam
Witam wszystkich :-) Nazywam się Ewka, albo jak kto woli Basia-Ewka :D Jestem absolwentką PRz. Zaczęłam ściągać xvidasd bo zajmuje zdecydowanie mniej miejsca a ściągam bardzo dużo seriali. Bardzo lubie Housa, Desperatki, CSI, Numbers, Ghost Whisperera, Herosów a stąd w szczególności Bones i Nip/Tuck, a ostatnio też z nowych seriali Good Wife i 100Questions Pozdrawiam :-)
Witam wszystkich serdecznie,
Jestem Anone aka Arek. Uczę się aktualnie, pochodzę ze Śląska. Przede wszystkim interesują mnie produkcje z zakresu Sci-Fi(Battlestar Galactica, Wszystkie STAR TREKI, Stargate SG-1;Universe;Atlantis i kilka innych) lub Post Apokaliptyczne, lecz nie pogardzę także starym i jakże dobrym Dr House; CSI; Dexter.
Witam wszystkich serdecznie, Jestem Anone aka Arek. Uczę się aktualnie, pochodzę ze Śląska. Przede wszystkim interesują mnie produkcje z zakresu Sci-Fi(Battlestar Galactica, Wszystkie STAR TREKI, Stargate SG-1;Universe;Atlantis i kilka innych) lub Post Apokaliptyczne, lecz nie pogardzę także starym i jakże dobrym Dr House; CSI; Dexter. :)
Hej
Jestem Ula studiuję w Krakowie, a jestem z mazur. Lubię oglądać praktycznie wszystkie seriale, ale najbardziej housa, united states of tara, weeds i lie to me. To forum jest niesamowite, pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi, którzy swoje umiejętności i czas poświęcają żeby tacy niekumaci komputerowcy jak ja mogli oglądać swoje ulubione seriale
Hej Jestem Ula studiuję w Krakowie, a jestem z mazur. Lubię oglądać praktycznie wszystkie seriale, ale najbardziej housa, united states of tara, weeds i lie to me. To forum jest niesamowite, pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi, którzy swoje umiejętności i czas poświęcają żeby tacy niekumaci komputerowcy jak ja mogli oglądać swoje ulubione seriale :)