🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Polski Prezydent nie żyje.

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Sqter »

Wypowiem się krótko: najprawdopodobniej nigdy nie dowiemy się prawdy na temat katastrofy w Smoleńsku oraz o wielu innych światowych tragediach:( jesteśmy.. "za mali w uszach" ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Sqter pisze:najprawdopodobniej nigdy nie dowiemy się prawdy na temat katastrofy w Smoleńsku
Nie wiem jak Wy ale ja już mam przesyt ciągłym insynuacjom i szukaniem dziury w całym.
Wszystko wskazuje na to, że po prostu zawalił pilot ale z jakiegoś dziwnego powodu media nie chcą tego zaakceptować i szukają dalej. To swoiste polowanie na czarownice - rozumiem, że media żyją sensacją ale czemu niektórzy politycy poddają się tej swoistej nagonce? I na kogo?
Ja wiem na kogo - na przeciwników politycznych - tak naprawdę brudne wybory już się zaczęły...
Jaruś najpierw głośno krzyczy, żeby szybko upublicznić nagrania z czarnych skrzynek by następnie obrazić się, że zostały upublicznione wszystkim, zamiast jemu najpierw (rodzina). ?? :scratch:

A media publiczne to już farsa:
Wygląda to śmiesznie jak najpierw przedstawiony jest wywiad z jakimś doświadczonym pilotem, który wskazuje na błąd pilota a następna migawka to jakiś rosjanin, który bełkocze, że radiolatarnie nie działają albo tvp1 powołując się na swoje zdobyte informacje, że wg. ich wiedzy zawinił kontroler na wieży bo wcale nie ostrzegał samolotu - przez cały dzień o tym trąbili (tvp1) i co? Następnego dnia nagle cisza...

Polecam wyłączyć tv i iść na spacer - pomimo tego, że leje :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

to jest żałosne... szukają na siłę konspiracji, roztrząsają tragedię dwa miesiące po niej, chyba tylko po to żeby dalej było o niej głośno bo konkretów teraz już nie ma żadnych. Czego oni się spodziewają znaleźć w tych skrzynkach? Dowodu jakiegoś? Na co? głupota. Z niesmakiem odbieram już wszystkie wiadomości na ten temat.

Ostatnio pamiętam się skrzywiłem gdy wszedłem na Onet, bo było jakieś ważne wydarzenie... tymczasem było ono na liście newsów drugie, pierwsze było: WIADOMO DO KOGO NALEŻAŁ GŁOS W KABINIE czy coś podobnego. No uau. Niesamowite.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Gospodarka się sypie, budżet do niczego, rząd przenosi kasę z funduszy do zus żeby nie przekroczyć progu 56%, budowa dróg w lesie o oni ciągle o tym Smoleńsku i kto co powiedział i czyja to wina...
Obrazek When Dreams Come True...
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Jak nie krzyż to raport, jak nie raport to.. Zawsze się coś znajdzie, żeby odwrócić uwagę od rzeczy, które są naprawdę ważne.
Mam nadzieję, że to z ZUS nie przejdzie, bo może się skończyć jak w paru innych krajach. Starczy robienia z ludzi idiotów. VAT przeszedł to czemu nie wziąć więcej nie? Szkoda gadać..
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

xvidasd pisze:Gospodarka się sypie, budżet do niczego, rząd przenosi kasę z funduszy do zus żeby nie przekroczyć progu 56%, budowa dróg w lesie o oni ciągle o tym Smoleńsku i kto co powiedział i czyja to wina...
Jak zwykle trzeba zając głupie społeczeństwo tematem zastępczym, żeby za bardzo nie dopytywano sie o ważniejsze sprawy.

Tyle że w końcu, jak bochenek chleba będzie kosztował 4 zł ( a na to się zanosi sądząc po tym, co się dzieje z cenami zboża), nikogo ( może poza Antkiem Policmajstrem ) nie będzie interesowało, kto co powiedział na wieży , w kabinie samolotu albo czy ( jak ostatnio gdzieś czytałam) Rosjanie specjalnie zrobili sztuczną mgłę :P :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Tak się zastanawiałem co za... napisał w tak starym temacie. No jest źle, i pewnie nie będzie wiele lepiej, tak już jest i będzie. Też mi się to nie podoba.
A ja za chleb (1 KG czy 1,2) płacę 4,20 więc już jest po 4 zł.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

AreQ_BAH pisze:Tak się zastanawiałem co za... napisał w tak starym temacie.
LOL.
xvidasd pisze:Gospodarka się sypie, budżet do niczego, rząd przenosi kasę z funduszy do zus żeby nie przekroczyć progu 56%, budowa dróg w lesie o oni ciągle o tym Smoleńsku i kto co powiedział i czyja to wina...
Gospodarka ma problemy globalnie, nie tylko u nas. Tymczasem Smoleńsk pozostaje ważnym kwestią która wymaga dokładnego wyjaśnienia. Nie mam tu oczywiście na myśli kosmicznych teorii o sztucznej mgle, ściętej drzewie i nie wiadomo czym jeszcze, ale obiektywne ustalenie co i dlaczego się wydarzyło.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko

Yugi_2142 pisze:ale obiektywne ustalenie co i dlaczego się wydarzyło.
No i dobrze. Ale nie można z tego robić tematu głównego i najważniejszego! . Już niektórzy chcą szabelki wyciągać i na Moskwę ruszać :p. A psychiatryki pełne :P I gdzie to towarzystwo pozamykać?

Ach...ale zapomniałam, nie mozna. To jest elita polityczna kraju :P :D
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

beata101 pisze: Już niektórzy chcą szabelki wyciągać i na Moskwę ruszać
"Szable do boju, lance w dłoń, Bolszewika goń, goń!" :smt065 :alien:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko

Yugi_2142 pisze:"Szable do boju, lance w dłoń, Bolszewika goń, goń!"

"A bolszewik zakręci gaz, i załatwi nas jeszcze raz" :D że dodam następny wers do piosenki :D

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ