Widział już ktoś, jakie wrażenia;)? Z tego co zauważyłem to wersja niby CAM ( chociaż z niezłą jakością przy oglądaniu na tv) krąży od jakiegoś czasu w internecie;) Czekam na wrażenia bo nie wiem czy warto ściągać czy pcozekać na DVDripa;P
Widział już ktoś, jakie wrażenia;)? Z tego co zauważyłem to wersja niby CAM ( chociaż z niezłą jakością przy oglądaniu na tv) krąży od jakiegoś czasu w internecie;) Czekam na wrażenia bo nie wiem czy warto ściągać czy pcozekać na DVDripa;P
Oglądałem wersje dvdscr na kompie i mocno się zawiodłem. Krótko: Film można porównać do takiego jednego z bardzo średnich odcinków SG-1 z tą różnicą, że trwa 1h40m.
Miescami nudnawy, zero emocji i jakiejś mocniejszej akcji. Wszystko do przewidzenia. Widać, że twórcom skończyły się pomysły "jak to ciekawie rozegrać". Brak jakiegokolwiek humoru (żadnych śmiesznych dialogów, sytuacji itp.).
No i coś za co film ma u mnie OGROMNY MINUS - brak Jack'a O'Neill'a. To najlepsza osoba z całego świata Stargate, a nie dali go do kinówki. To jest coś, z czym nie mogę się pogodzić. W końcu mógł wystąpić jako generał, który pojawia się raptem kilka razy i mówi dwa słowa. Szkoda.
Oglądałem wersje dvdscr na kompie i mocno się zawiodłem. Krótko: Film można porównać do takiego jednego z bardzo średnich odcinków SG-1 z tą różnicą, że trwa 1h40m.
Miescami nudnawy, zero emocji i jakiejś mocniejszej akcji. Wszystko do przewidzenia. Widać, że twórcom skończyły się pomysły "jak to ciekawie rozegrać". Brak jakiegokolwiek humoru (żadnych śmiesznych dialogów, sytuacji itp.).
No i coś za co film ma u mnie OGROMNY MINUS - brak Jack'a O'Neill'a. To najlepsza osoba z całego świata Stargate, a nie dali go do kinówki. To jest coś, z czym nie mogę się pogodzić. W końcu mógł wystąpić jako generał, który pojawia się raptem kilka razy i mówi dwa słowa. Szkoda.
A mnie się podobało, ogólnie fajne i tyle. Szczerze mówiąc wolałabym następny sezon serialu ...ale cóż, jak się nie ma co się lubi- to sie lubi co się ma.
A mnie się podobało, ogólnie fajne i tyle. Szczerze mówiąc wolałabym następny sezon serialu ...ale cóż, jak się nie ma co się lubi- to sie lubi co się ma. :D
Oj, zaniepokoiliście mnie tym, bowiem w tym filmie pokładałem jakieś nadzieje, nie duże, ale już coś...
Jeśli jest naprawdę tak kiepskawy jak mówicie, to chyba nie będę śpieszył się z jego oglądaniem i poczekam spokojnie, bez emocji na dvdripa.
Ale mam też nadzieję, że przynajmniej drugi film będzie bardzo dobry i nas miło zaskoczy.
Oj, zaniepokoiliście mnie tym, bowiem w tym filmie pokładałem jakieś nadzieje, nie duże, ale już coś... ;) Jeśli jest naprawdę tak kiepskawy jak mówicie, to chyba nie będę śpieszył się z jego oglądaniem i poczekam spokojnie, bez emocji na dvdripa. Ale mam też nadzieję, że przynajmniej drugi film będzie bardzo dobry i nas miło zaskoczy. :)
Opinie o filmie które tu czytam są dosyć smutne bo czekałem na ten film już od dłuższego czasu, no cóż... Wielka szkoda że nie bedzie R. Andersona który jest jednym z najlepszych aktorów tym serialu, drugą nie każdy podziela mój gust jest Adria:P, wydaje mi się śmiesznaxD
Opinie o filmie które tu czytam są dosyć smutne bo czekałem na ten film już od dłuższego czasu, no cóż... Wielka szkoda że nie bedzie R. Andersona który jest jednym z najlepszych aktorów tym serialu, drugą nie każdy podziela mój gust jest Adria:P, wydaje mi się śmiesznaxD
Na necie krąży dvdScr ale ma skopany dźwięk i efekty, nie dawno wyszedł także TS ale dostał również nuka. Także czekam na ten film bo serial swego czasu bardzo mi się podobał.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Na necie krąży dvdScr ale ma skopany dźwięk i efekty, nie dawno wyszedł także TS ale dostał również nuka. Także czekam na ten film bo serial swego czasu bardzo mi się podobał.
Ja z cała pewnością poczekam na wersje DVDrip z idealnym dźwiękiem, jest to serial pierwszy który zacząłem oglądać i do tej pory najbardziej go lubie więc wole jednak stanowczo poczekać:)
Ja z cała pewnością poczekam na wersje DVDrip z idealnym dźwiękiem, jest to serial pierwszy który zacząłem oglądać i do tej pory najbardziej go lubie więc wole jednak stanowczo poczekać:)
Film oglądałem i rzeczywiście nic specjalnego, szczególnie że nie jestem z serialem na bieżąco przez co wiele wątków w nim przewijających się pozostaje dla mnie niejasne.
Zdecydowanie bardziej wolałbym film z bohaterami Stargate Stlantis.
Film oglądałem i rzeczywiście nic specjalnego, szczególnie że nie jestem z serialem na bieżąco przez co wiele wątków w nim przewijających się pozostaje dla mnie niejasne. Zdecydowanie bardziej wolałbym film z bohaterami Stargate Stlantis.
Ja czekam na wersje dvd. W pierwszym filmie nie ma O'Neilla ale ponoć w drugim już jest, więc może czymś nas zaskoczą na koniec, może jakieś wstęp do nowej serii.
Ja czekam na wersje dvd. W pierwszym filmie nie ma O'Neilla ale ponoć w drugim już jest, więc może czymś nas zaskoczą na koniec, może jakieś wstęp do nowej serii.
Ogladałem pierwszy raz z ciekawości... jakoś się jeszcze oglądało, za drugim razem oglądałem z nudów... ogólnie taki przeciętny odcinek jak w serialu tylko, że trwa te 1 h 40 minet...
Ogladałem pierwszy raz z ciekawości... jakoś się jeszcze oglądało, za drugim razem oglądałem z nudów... ogólnie taki przeciętny odcinek jak w serialu tylko, że trwa te 1 h 40 minet...
Cześć
Proszę o poradę.
Dopiero od niedawna zacząłem przygodę ze StArGaTe, aktualnie oglądam 7 sezon SG-1, 8 sezon powooooolutku "idzie”, ale mam pytanko - Kiedy powinienem obejrzeć ten film -najlepiej, po jakim odcinku czy też sezonie (żeby nie zepsuć sobie zabawy?)
Cześć :grin: Proszę o poradę. Dopiero od niedawna zacząłem przygodę ze [b]StArGaTe[/b], aktualnie oglądam 7 sezon [i]SG-1[/i], 8 sezon powooooolutku "idzie”, ale mam pytanko - Kiedy powinienem obejrzeć ten film -najlepiej, po jakim odcinku czy też sezonie (żeby nie zepsuć sobie zabawy?)
evo pisze:Cześć
Proszę o poradę.
Dopiero od niedawna zacząłem przygodę ze StArGaTe, aktualnie oglądam 7 sezon SG-1, 8 sezon powooooolutku "idzie”, ale mam pytanko - Kiedy powinienem obejrzeć ten film -najlepiej, po jakim odcinku czy też sezonie (żeby nie zepsuć sobie zabawy?)
[quote="evo"]Cześć :grin: Proszę o poradę. Dopiero od niedawna zacząłem przygodę ze [b]StArGaTe[/b], aktualnie oglądam 7 sezon [i]SG-1[/i], 8 sezon powooooolutku "idzie”, ale mam pytanko - Kiedy powinienem obejrzeć ten film -najlepiej, po jakim odcinku czy też sezonie (żeby nie zepsuć sobie zabawy?)[/quote] Po zakończeniu SG-1.