Stargate - The Ark of Truth

a long, long time ago..
Sqter
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Stargate - The Ark of Truth

Post autor: Sqter »

Widział już ktoś, jakie wrażenia;)? Z tego co zauważyłem to wersja niby CAM ( chociaż z niezłą jakością przy oglądaniu na tv) krąży od jakiegoś czasu w internecie;) Czekam na wrażenia bo nie wiem czy warto ściągać czy pcozekać na DVDripa;P
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Na razie i tak jest to Workprint. Lepiej poczekać na premierę i porządnego DVDRipa, wyglądającego już tak, jak ma wyglądać :)
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

IMHO - nie warto.

Oglądałem wersje dvdscr na kompie i mocno się zawiodłem. Krótko: Film można porównać do takiego jednego z bardzo średnich odcinków SG-1 z tą różnicą, że trwa 1h40m.

Miescami nudnawy, zero emocji i jakiejś mocniejszej akcji. Wszystko do przewidzenia. Widać, że twórcom skończyły się pomysły "jak to ciekawie rozegrać". Brak jakiegokolwiek humoru (żadnych śmiesznych dialogów, sytuacji itp.).

No i coś za co film ma u mnie OGROMNY MINUS - brak Jack'a O'Neill'a. To najlepsza osoba z całego świata Stargate, a nie dali go do kinówki. To jest coś, z czym nie mogę się pogodzić. W końcu mógł wystąpić jako generał, który pojawia się raptem kilka razy i mówi dwa słowa. Szkoda.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

A mnie się podobało, ogólnie fajne i tyle. Szczerze mówiąc wolałabym następny sezon serialu ...ale cóż, jak się nie ma co się lubi- to sie lubi co się ma. :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Ceryn
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Ceryn »

Zgodzę się z Kacperskim, dla mnie to był kolejny odcienk serialu, którego nie rozbili na osobne filmy, a zrobili kinówkę, żadnych "Oh, Ah"
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Oj, zaniepokoiliście mnie tym, bowiem w tym filmie pokładałem jakieś nadzieje, nie duże, ale już coś... ;)
Jeśli jest naprawdę tak kiepskawy jak mówicie, to chyba nie będę śpieszył się z jego oglądaniem i poczekam spokojnie, bez emocji na dvdripa.
Ale mam też nadzieję, że przynajmniej drugi film będzie bardzo dobry i nas miło zaskoczy. :)
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Opinie o filmie które tu czytam są dosyć smutne bo czekałem na ten film już od dłuższego czasu, no cóż... Wielka szkoda że nie bedzie R. Andersona który jest jednym z najlepszych aktorów tym serialu, drugą nie każdy podziela mój gust jest Adria:P, wydaje mi się śmiesznaxD
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Na necie krąży dvdScr ale ma skopany dźwięk i efekty, nie dawno wyszedł także TS ale dostał również nuka. Także czekam na ten film bo serial swego czasu bardzo mi się podobał.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Ja z cała pewnością poczekam na wersje DVDrip z idealnym dźwiękiem, jest to serial pierwszy który zacząłem oglądać i do tej pory najbardziej go lubie więc wole jednak stanowczo poczekać:)
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Czuje się przekonany kilkakrotnie więc czekam na DVDRipa, ale martwią te negatywne recki:((
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

ble...spodziewalem sie czegos lepszego a to taki przecietny odcinek SG-1....
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
killy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: killy »

Film oglądałem i rzeczywiście nic specjalnego, szczególnie że nie jestem z serialem na bieżąco przez co wiele wątków w nim przewijających się pozostaje dla mnie niejasne.
Zdecydowanie bardziej wolałbym film z bohaterami Stargate Stlantis.
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Ja czekam na wersje dvd. W pierwszym filmie nie ma O'Neilla ale ponoć w drugim już jest, więc może czymś nas zaskoczą na koniec, może jakieś wstęp do nowej serii.
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

ehh ja tam juz po pierwszy ..mam dosci i nie spodziewam sie niczego dobrego
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Rushq pisze:ble...spodziewalem sie czegos lepszego a to taki przecietny odcinek SG-1....
Niestety zgodzę sie z tobą, Liczyłem na coś wiecej. I nie ma Jacka :(
We are against piracy, please don't attack ships.
fasolke
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fasolke »

Ogladałem pierwszy raz z ciekawości... jakoś się jeszcze oglądało, za drugim razem oglądałem z nudów... ogólnie taki przeciętny odcinek jak w serialu tylko, że trwa te 1 h 40 minet...
evo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: evo »

Cześć :grin:
Proszę o poradę.
Dopiero od niedawna zacząłem przygodę ze StArGaTe, aktualnie oglądam 7 sezon SG-1, 8 sezon powooooolutku "idzie”, ale mam pytanko - Kiedy powinienem obejrzeć ten film -najlepiej, po jakim odcinku czy też sezonie (żeby nie zepsuć sobie zabawy?)
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

evo pisze:Cześć :grin:
Proszę o poradę.
Dopiero od niedawna zacząłem przygodę ze StArGaTe, aktualnie oglądam 7 sezon SG-1, 8 sezon powooooolutku "idzie”, ale mam pytanko - Kiedy powinienem obejrzeć ten film -najlepiej, po jakim odcinku czy też sezonie (żeby nie zepsuć sobie zabawy?)
Po zakończeniu SG-1.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ