CSI: Miami

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko
youtube Warszawa

Post autor: saper202 »

Najlepsze były pierwsze sezony zanim do ekipy dołączył Wolf i Boa Vista (której notabene nie trawię :smile: ) Miało to wtedy swój klimat, a teraz :roll: Wiadomo były debilne wątki jak na przykład
Spoiler:
ale oglądało się to z przyjemnością. W przeciwieństwie do pozostałych CSI, Miami z sezonu na sezon jest coraz gorszy
Spoiler:
gdzie inne CSI mają tendencje zwyżkową

Added after 50 seconds:

A blondynkę to ja uwielbiam tylko najlepiej żeby się nie odzywała :D
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

A blondynkę to ja uwielbiam tylko najlepiej żeby się nie odzywała
głos irytujący na maksa
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Od samego poczatku najmniej lubiane przezemnie CSI :P Odcinki coraz gorsze ostatnimi czasy wychodzą i raczej już tak pozostanie. Ogladam bo podoba mi sie krajobraz :clown: wszystko takie pieknie, słoneczne. Nawet laboratorium jakieś takie słoneczne mają :D nie mówiąc już o sprzętach których NASA im chyba pozazdrości.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Mroofa69 pisze:Ogladam bo podoba mi sie krajobraz :clown: wszystko takie pieknie, słoneczne. .
No to już niedługo pozostanie jedyną zaletą tego serialu.
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Na początku to było moje ulubione CSI do momentu
Spoiler:
właśnie przez to słońce, imprezy na plaży, wpływy kultury kubańskiej itp taka odskocznia od brudnego nowego jorku, i ciemnego las vegas. Ale słońce i Horatio Kain to za mało. Aczkolwiek jako jedyne CSI oglądam na bieżąco
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Horatio jest różnie oceniany, ale dla mnie był atutem tego serialu do tej pory.
Teraz już nie ratuje on tego serialu, a może nawet stanowi zbędny balast.

Ja mam dwa rozwiązania:
a) niech zginie Horatio i będzie nowy szef - nowe porządki - nowy serial
b) niech podłożą bombę w laboratorium, przeżyje tylko Horatio i wszystko od nowa się zacznie ; p

Dobra, wiem trochę przesadziłem z wyobraźnią, ale to są szanse na uratowanie serialu :tongue:
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

A jeszcze ten nowy z dołeczkami jak dla mnie nie bardzo się nadaje do tego typu seriali, bardziej z telenowelami się kojarzy.
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Mnie ten serial zaczął wkurzać gdzieś w 5 sezonie. Szczególnie denerwuje mnie Horatio, powinni go naprawde zabić :smt070 :8
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Dla mnie wszystkie CSI ostatnio bardzo podupadły, a najbardziej LV, które bez
Spoiler:
Na drugim miejscu MIAMI, ale widać próbują coś z tym zrobić dodając parę nowych postaci i nawet im to wychodzi. Horatia nigdy nie specjalnie lubiłem. Co do NY jest teraz wg, mnie najciekawsze, ale też już to nie to samo, co kiedyś. Ta seria już się po prostu mi przejadła i ciężko będzie im zrobić coś naprawdę zaskakującego. Powinni powoli tą serię zakończyć, dając miejsce na antenie nowym serialom.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

panjandrum pisze:bardzo podupadły, a najbardziej LV
no fakt bez nich to juz nie to samo ale ostatnie odcinki sa według mnie bardzo dobre i przyjemnie sie LV znowu oglada. Całkiem nieźlej wybrneli mimo trak dużej zminy obsady.

panjandrum pisze:Co do NY jest teraz wg, mnie najciekawsze, ale też już to nie to samo, co kiedyś
Powróciła przecież 'mroczność' z pierwaszego sezonu.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Ja już odpuściłem, żegnam się z Horatio na nie wiadomo jak długi czas.
Są lepsze seriale, jest trochę zaległości do nadrobienia.
[zakładam okulary przeciwsłoneczne powoli na nos i mówię "Na razie Horatio"] ; p
ozkam
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ozkam »

Co z nowymi odcinkami?
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

W kryminalnych zagadkach Miami (i w reszcie też) najbardziej lubię zakończenia sezonów (cliifhangery), jak i początki nowych. Trochę mi szkoda
Spoiler:
mam nadzieje że dadzą
Spoiler:
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Ja już nie oglądam CSI Miami, ale ten plakat z głównej rewelacyjny :D
Horatio jeszcze taki trochę 'nieopierzony' :-p
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

saper202 nową barwną postacią jest Eric :D dla niego musieli tamtego usunąć, żeby mógł wrócić po nieobecności ;)
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Małe pytanko: Czy tylko ja mam problem ze sciągnięciem torrenta ? Chodzi mi o całośc sezonu 8. :(

Added after 5 minutes:

Sorki juz mam :-) :bounce:
:)
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Hejka, czy ktoś to jeszcze ogląda? Smutno tu tak....
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Jak i wszędzie.
Nie ma się jednak co dziwić - trochę wolnego+słoneczko - kto by w domu siedział??

Ja CSI nie oglądam - nie podoba mi się jego forma. To przez ten serial wyrobiłem sobie pojęcie, że "Kryminały są be". Na szczęście takie produkcje jak The Killing czy DC otworzyły mi oczy. Ja po prostu nie lubię CSI! Chyba dlatego, że 45 min to zbyt mało by wprowadzić widza w odpowiedni nastrój i mocno skomplikować fabułę.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Ja oglądam Miami i NY juz chyba tylko dlatego, aby dociągnąć do końca skoro tyle sezonów za mną. Ale powiem szczerze, że kiedyś ogladalam z większym entuzjazmem. Te ciągle zmiany personelu mogą naprawdę zniechęcic. No ale coż... widać sami aktorzy są znudzeni ;) Poza tym zagadki sa tez mniej ciekawe. No bo w koncu ile mozna wymyslac zbrodni :scratch:
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Też oglądam JESZCZE. Ale po tym sezonie już sobie odpuszczę i zostanę wierna jedynie CSI LV z sentymentu..
Za dużo super ekstra wypasionych technologii pokazują i coraz bardziej naciągane mi się to wszystko wydaje. W Miami jedyne co cieszy to świetne wstawki krajobrazu z lotu ptaka :-)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ