🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Dexter

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
youtube Warszawa

Post autor: Daniel_Zet »

Kolejny teaser z FB:

Pozdrawiam i zapraszam do oglądania ;) Ciekawa jest 0:13 sekunda :)
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Podgrzewają atmosferę, podgrzewają. Ciekawe czy jakiegoś preaira możemy się spodziewać? :roll:
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Już od grudnia nie mogę wytrzymać, a tu jeszcze te proma :) . Coś mi się zdaje, że w tym sezonie złapią Dextera, a w 6 sezonie cela śmierci. :]
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

może będą go po więzieniach rzucać żeby wykańczał ludzi :D
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

30 sekund, który powoduje u mnie jeszcze większe oczekiwanie na premierę 5 sezonu ; )
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

kolejny filmik z FB, dorzucam to co tam się pojawi na bierząco.

Jeszcze miesiąc i 2 dni... :)
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

Mimo tego, że był to dość dobry odcinek, jako początek następnego sezonu, zwłaszcza
Spoiler:
ale na razie sądzę, że fabuła nie jest tak dobra jak przy pierwszych sezonach. I nie wiem jeszcze, czy będzie. ; )
scibor
Wskaż do odpowiedzi

dex..

Post autor: scibor »

Witam.. Ciekawe kiedy nowy sezon pojawi sie w tvn albo axn..
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Na pewno będzie niebawem na "n", a na tvn.....może czwarty sezon puszczą....za rok
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

Na Universal Channel leci Dexter. (N'ka.)

Sezon, bodajże czwarty. Choć może i piąty. Szczegółów nie znam, więc nie stwierdzam. Polecam poszperać. ; d
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Poszperałem i tak:
Na TVN ma być sezon 3 :shock:
Na Universal Channel sezon 4 :]
a o sezonie 5 ani widu ani słychu, ale znając życie będzie w listopadzie na nseriale (vod)
Póki co cieszmy się że jest w xvidasd :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Pierwszy odcinek w sumie niczym mnie nie zaskoczył, bo większość informacji już znaliśmy z trailerów 5 sezonu. Czekam na następne odcinki i ewentualny rozwój akcji.
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Ta opiekunka od dziecka pochodzi z Irlandii. Z tego co mi się kojarzy, Quinn też chyba jest z Irlandii, a on się teraz bardzo Dexterem interesuje (Trochę jak Doakes swego czasu ;) ). Ciekawe czy coś jest na rzeczy. A może specjalnie tak zrobili, żeby niektórzy tak pomyśleli? :)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

mnie interesuje ta blondynka ktorą Dex uratował ciekawe jak to się wszystko potoczy
co do Quinna to ja go nie lubię od poczatku jakiś taki denerwujacy jest ale czy potoczy tp się tak jak z Doakesem to wątpię mysle ze scenarzysci wymyslili coś lepszego a na pewno innego a przynajmniej mam taką nadzieję
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Ja również jestem zaintrygowany rozwojem sytuacji z nową podopieczną Dextera. Ostatni odcinek trochę na ten temat rozjaśnił, ale w jakim kierunku sytuacja rozwinie się dalej trudno jednoznacznie powiedzieć.
Quinn rzeczywiście zdaje się zmierzać śladami Doakesa, no bo w końcu taka jest formuła serialu że ktoś musi tą rolę wykonywać. Jednak tutaj sytuacja jest jeszcze bardziej niepewna niż ta z Lumen/Rachel i jestem przekonany że też w tym wątku czeka nas jeszcze nie jeden zwrot akcji...
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Ona znowu przypomina mi Laile, która też miała "podobne" chęci jak Dexter... Bo już znalazła innych...
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

Laile zupelnie o niej zapomnialam :D ja raczej myslalam ze z nia bedzie jak z tym prokuratorem jak mu tam bylo :scratch: co też chcial wymierzać sprawiedliwość zabijając tych co mu się wywineli z kary wiezienia
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Saga pisze:co też chcial wymierzać sprawiedliwość zabijając tych co mu się wywineli z kary wiezienia
z tego co ja pamiętam to...
Spoiler:
Muszę przyznać że na tym etapie równie interesujący co wątek z Lumen uważam wątek śledztwa policyjnego. Zastanawia mnie czy na pewnym etapie nie skrzyżuje się on z działalnością Dextera tak jak miało to zazwyczaj miejsce.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Tak jak mówi Yugi_2142, wątek śledztwa policyjnego jest jak na razie najbardziej interesujący, z drugiej strony denerwują mnie poruszane w serialu kwestie
Spoiler:
Jakoś prywatne sprawy mnie mniej interesują niż morderstwa w tym serialu. ; )
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Masz rację, jestem podobnego zdania, ale z drugiej strony takie ujęcia mogą tłumaczyć pewne zachowania bohaterów, może popełniane błędy, niedopatrzenia, co z kolei już ma bezpośredni wpływ na prezentowaną fabułę :)

A po drugie nie jest to typowy serial akcji, gdzie jak gdzie, ale w Dexterze głębia postaci to jedna z ważniejszych rzeczy. Wziąwszy samego Dexa - ilu ludzi oglądało by ten serial, gdyby ten bohater nie był tak interesujący osobowościowo? ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ