A ja nie Już bym wolał żeby były znowu wampiry, jakby nie patrzeć są one fajniejsze od wilkołaków, no i Tesla w roli dyżurnego czarnego charakteru sprawdzał się znakomicie.
A ja nie :D Już bym wolał żeby były znowu wampiry, jakby nie patrzeć są one fajniejsze od wilkołaków, no i Tesla w roli dyżurnego czarnego charakteru sprawdzał się znakomicie.
Oglądamy na bieżąco serial trzyma poziom. W ostatnim odcinku jedno mnie rozczarowało :x
Spoiler:
Końcowa scena w której wszyscy zostają zabici Ta scena w ogóle jakaś nie realna bo wiadome, że nie zabiją całej głównej obsady zwlaszcza ze nie jest to ostatni odcinek serialu. Gdyby zabili samą Kate to już byłyby większe emocje zwłaszcza, że ostatnio pojawiają się informacje, ze nie wykluczony jest powrót blondyny Sama Amanda nawet o tym ostatnio wspomniała.
Na stronie Syfy pisze, że nowe odcinki powrócą w kwietniu Pogięło kogoś tam ?
Oglądamy na bieżąco :) serial trzyma poziom. W ostatnim odcinku jedno mnie rozczarowało :x
[spoiler]Końcowa scena w której wszyscy zostają zabici :D Ta scena w ogóle jakaś nie realna bo wiadome, że nie zabiją całej głównej obsady zwlaszcza ze nie jest to ostatni odcinek serialu. Gdyby zabili samą Kate to już byłyby większe emocje zwłaszcza, że ostatnio pojawiają się informacje, ze nie wykluczony jest powrót blondyny :] Sama Amanda nawet o tym ostatnio wspomniała. [/spoiler]
Na stronie Syfy pisze, że nowe odcinki powrócą w kwietniu :shock: :shock: Pogięło kogoś tam ?
No oglądam cały czas na bieżąco, podoba mi się ten serial, rozwinął się, szkoda mi fajnej Ashley, gorąca była... stare dzieje już ;-)
Fajnie że dodali główny wątek
No oglądam cały czas na bieżąco, podoba mi się ten serial, rozwinął się, szkoda mi fajnej Ashley, gorąca była... stare dzieje już ;-) Fajnie że dodali główny wątek :-)
Ja również oglądam Sanctuary, mniej lub bardziej na bieżąco. Lubię ten serial bo przypomina mi SGA, dostrzegam w nim tą samą "rodzinną" atmosferę która podobała mi się w tamtej produkcji.
Ja również oglądam Sanctuary, mniej lub bardziej na bieżąco. Lubię ten serial bo przypomina mi SGA, dostrzegam w nim tą samą "rodzinną" atmosferę która podobała mi się w tamtej produkcji.
Imo, ta babka ich unieszkodliwiła tylko po to by "pokazać" innym, że nie ma już zagrożenia.
Dziwna była jej reakcja na początku, do tego znała z kądś Helen. (A co ze sferą duchową, Kali?, Ojcem Helen?)
Dużo niewyjaśnień jest. Czekam na następny sezon ; d
[spoiler]Imo, ta babka ich unieszkodliwiła tylko po to by "pokazać" innym, że nie ma już zagrożenia. Dziwna była jej reakcja na początku, do tego znała z kądś Helen. (A co ze sferą duchową, Kali?, Ojcem Helen?) [/spoiler] Dużo niewyjaśnień jest. Czekam na następny sezon ; d
To rzeczywiście świetna wiadomość! Odcinków co prawda ma być trochę mniej, bo tylko 13 ale przynajmniej powinno to zagwarantować, że nie dostaniemy tym razem długiej przerwy w połowie sezonu, jak to ma miejsce obecnie.
To rzeczywiście świetna wiadomość! Odcinków co prawda ma być trochę mniej, bo tylko 13 ale przynajmniej powinno to zagwarantować, że nie dostaniemy tym razem długiej przerwy w połowie sezonu, jak to ma miejsce obecnie.
Doszedłem dziś do Sanctuary [3x20] Into The Black (XviD asd)
naprawdę super serial, według mojej oceny na pewno dr. Magnus
jest lepszą rolą niż Samanta Carter
Doszedłem dziś do Sanctuary [3x20] Into The Black (XviD asd) naprawdę super serial, według mojej oceny na pewno dr. Magnus jest lepszą rolą niż Samanta Carter ;)
Ja bym nawet powiedział że nowy sezon zaczął się świetnie. Wczesne sezony Sanctuary wyglądały trochę nieporadnie, ale obecnie serialowi naprawdę niewiele można zarzucić. Cieszę się więc, że pojawi się na forum w formie "po odcinku", ale nie wiem czy mojej cierpliwości starczy aby czekać na polskie napisy
Ja bym nawet powiedział że nowy sezon zaczął się świetnie. Wczesne sezony Sanctuary wyglądały trochę nieporadnie, ale obecnie serialowi naprawdę niewiele można zarzucić. Cieszę się więc, że pojawi się na forum w formie "po odcinku", ale nie wiem czy mojej cierpliwości starczy aby czekać na polskie napisy :]
Ja tej cierpliwości już prawie nie mam, ale czekam, bo z moim angielskim jednak aż tak dobrze nie jest.
A co do początku to całkiem fajnie im to wyszło, fajnie pokazali przeszłość niektórych bohaterów i fajnie było ich zobaczyć. Choć ciekawy jestem co będzie w drugim odcinku, bo pierwszy się dość niejednoznacznie zakończył, przynajmniej jeżeli o mnie chodzi.
Ja tej cierpliwości już prawie nie mam, ale czekam, bo z moim angielskim jednak aż tak dobrze nie jest. A co do początku to całkiem fajnie im to wyszło, fajnie pokazali przeszłość niektórych bohaterów i fajnie było ich zobaczyć. Choć ciekawy jestem co będzie w drugim odcinku, bo pierwszy się dość niejednoznacznie zakończył, przynajmniej jeżeli o mnie chodzi.