Nie zmienili dnia emisji, odcinek leci dzisiaj, ale czasu amerykańskiego. Czyli ściągniesz sobie dopiero jutro rano.Helventis pisze:qrde to juz jest chyba jakas niedorzeczna niedorzecznośćprzychodzę sobie dzisiaj (w czwartek) ze szkoły z zamiarem załączenia odrazu kompa i rozpoczeciem pobierania Lost 4x01 ... a tu zonk... odcinka niema poniewaz zmienili dzien emisji z czwartku na piatek -.- (a ja sądziłem że to tylko błąd na epguides że emisja dopiero dzisiaj) . No to sądzę że jutro wywiąże sie dyskusja o tym 1 odcinku, sie okaże czy warto było czekać
Lost
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
// jestem po pierwszym odcinku. Uczucia mam mieszane. Z jednej strony miło zobaczyć tych samych bohaterów po długiej przerwie, znów się utożsamiać, przypominać ich historię. Z drugiej strony obawiam się, że przy tak rozbudowanej wielowątkowości historie rozpoczęte w nowym sezonie, nigdy nie zostaną wyjaśnione. Szczególnie, że mamy tak mało odcinków.
W IV serii poznajemy 2 nowe postacie, a odcinek krąży wokół Mistera Hugo.
// miłego oglądania !
W IV serii poznajemy 2 nowe postacie, a odcinek krąży wokół Mistera Hugo.
// miłego oglądania !
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Uwaga spoilery.
Dobry początek (zawsze mogło być o wiele gorzej). Jak zwykle mocno namieszane ale coś tam zaczyna się układać. 6 osób na pewno wydostało się z wyspy, reszta na niej została (ale chyba nie zginęli). Ciekawe też co wyniknie z tą "ekipą ratunkową".
Ogólnie chętnie obejrzę sobie ten odcinek za tydzień jeszcze raz już w jakości HD w Nce. Ehh szkoda że mój komp nie radzi sobie z wersjami 720p.
Dobry początek (zawsze mogło być o wiele gorzej). Jak zwykle mocno namieszane ale coś tam zaczyna się układać. 6 osób na pewno wydostało się z wyspy, reszta na niej została (ale chyba nie zginęli). Ciekawe też co wyniknie z tą "ekipą ratunkową".
Ogólnie chętnie obejrzę sobie ten odcinek za tydzień jeszcze raz już w jakości HD w Nce. Ehh szkoda że mój komp nie radzi sobie z wersjami 720p.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
-
Wskaż do odpowiedzi
-
An25driu
Będę na bieżąco wstawiał ukazujące się odcinki. Może jednak nastąpić mały poślizg w czasie. Jak napisy nie ukarzą się do 15,00 to wstawię dopiero po 20,00, ponieważ w tym czasie prowadzę zajęcia poza domem.elmo pisze: Heh... A mi dosłownie minutę temu skończyła się ściągać wersja 350, bo już nie mogłem się doczekać Już myślałem, że nikt nie będzie wystawiał
-
zmora
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
An25driu
-
Wskaż do odpowiedzi
Obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek i mam z lekka mieszane uczucia, chociaż ogólnie wrażenie pozytywne - tzn. dobrze się oglądało, a chyba o to chodzi.
Mogą pokazać się SPOJLERY
Ogólnie początek ciekawy, Hurley uciekający swoim Camaro przed duchem Charliego. Ogólnie pokazała się znowu tajemnicza chatka z pewnym jegomościem w środku (ogólnie jak tylko Hurley się zgubił to miałem ogromne przeczucie, że tak się stanie). Mam nadzieję, że w tym sezonie dowiemy się więcej na ten temat. Rozbitkowie się podzielili, jestem ciekawy jak to będzie w najbliższych odcinkach. Jack staje się coraz większym "bad boyem", żeby tu nie przeklinać
Ogólnie kiedy w pierwszym sezonie był postacią mega pozytywną, tak teraz mam wrażenie, że jest staje się zupełnie na odwrót. No i ta tajemnica, o którą boi się, by nie wyjawił jej Hurley. Zresztą widać (przynajmniej ja skapnąłem po tekście Jacka na temat zapuszczania brody), że jeszcze Jack się trzyma i nie chce wracać na wyspę, a wręcz coś ukrywa. Jestem ciekawy co zmieni jego decyzję, że zacznie latać z nadzieją rozbicia się. Zresztą, jeśli dobrze słyszałem, ten flashforward z końca 3 sezonu, ma być jednocześnie końcem całej historii. W takim razie teraz czekamy na wyjaśnienie tajemniczego statku, który oferuje pomoc, oraz zmianę Jacka już w normalnym świecie... Skąd się wzięła jego chęć powrotu, skoro teraz z jego wypowiedzi wynika, że nie ma zamiaru.
Zresztą czemu Hurley na pytanie o innych, pozostałych rozbitków, peszy się i nie chce podać żadnej informacji...
Ogólnie znamy już pierwszą trójkę uratowanych, o dziwo są to osoby z obydwu grup - grupy Jacka i Locke'a. Mam nadzieję, że już w przyszłym odcinku poznamy kolejną trójkę.
Odcinek nie był zły, chociaż mógłby być trochę lepszy. Ja jednak jestem zadowolony. Miejmy tylko nadzieję, że w tym krótkim sezonie będzie tylko lepiej i każdy odcinek, będzie podnosił poprzeczkę
Mogą pokazać się SPOJLERY
Ogólnie początek ciekawy, Hurley uciekający swoim Camaro przed duchem Charliego. Ogólnie pokazała się znowu tajemnicza chatka z pewnym jegomościem w środku (ogólnie jak tylko Hurley się zgubił to miałem ogromne przeczucie, że tak się stanie). Mam nadzieję, że w tym sezonie dowiemy się więcej na ten temat. Rozbitkowie się podzielili, jestem ciekawy jak to będzie w najbliższych odcinkach. Jack staje się coraz większym "bad boyem", żeby tu nie przeklinać

Zresztą czemu Hurley na pytanie o innych, pozostałych rozbitków, peszy się i nie chce podać żadnej informacji...
Ogólnie znamy już pierwszą trójkę uratowanych, o dziwo są to osoby z obydwu grup - grupy Jacka i Locke'a. Mam nadzieję, że już w przyszłym odcinku poznamy kolejną trójkę.
Odcinek nie był zły, chociaż mógłby być trochę lepszy. Ja jednak jestem zadowolony. Miejmy tylko nadzieję, że w tym krótkim sezonie będzie tylko lepiej i każdy odcinek, będzie podnosił poprzeczkę

-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
Ja tam w to niewierze :-P za dużo w nim pytań bez odpowiedzi żeby kończył całą historię. Poza tym nędznie by się kończyłoelmo pisze: Jestem ciekawy co zmieni jego decyzję, że zacznie latać z nadzieją rozbicia się. Zresztą, jeśli dobrze słyszałem, ten flashforward z końca 3 sezonu, ma być jednocześnie końcem całej historii.
A tak przy okazji to odcinek dobry ale trochę przesadzili z ilością tych flash forwardów czy jak je tam zwą

-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
wlasnie po.
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony ciesze sie ze powrocil lost, a z drugie " ile jeszcze mozna!?"
Szczerze przypomnienie sobie tych wszystkich watkow
SPOLIERY
domku z duchami, flashbackami, lock ktory rozwala lodz, darma, statek ktory ma ich ratowac itd
juz sie znudzilo. Wole o wiele bardziej jakies swieze i lekkie (czytac krotkie) seriale ktore ciagle trzymaja w napieciu (np killpoint ^^)
Ciao
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony ciesze sie ze powrocil lost, a z drugie " ile jeszcze mozna!?"
Szczerze przypomnienie sobie tych wszystkich watkow
SPOLIERY
domku z duchami, flashbackami, lock ktory rozwala lodz, darma, statek ktory ma ich ratowac itd
juz sie znudzilo. Wole o wiele bardziej jakies swieze i lekkie (czytac krotkie) seriale ktore ciagle trzymaja w napieciu (np killpoint ^^)
Ciao
-
Wskaż do odpowiedzi
Wiecie jak czytam posty to naszła mnie miła chęć na "Lost" ale problem w tym że nigdzie nie ma sezonu 1. Szukałem wszędzie ale nie ma go na żadnej większej stronce z torrentami. Teraz mam pytanie do wystawiających. Czy będzie reedycja torrenta tak jak np. w przypadku Dead Zone czy poprostu już nie ma tej możliwości ponownego wstawienia. Z góry dziękuje za odpowiedź.
-
An25driu
Tak, będzie ponownie wstawiony 1 sezon. Muszę tylko ponownie dokonać kompresji itd. Obiecałem już wcześniej, że wstawię ponownie ten sezon ale sprawy osobiste i rodzinne min. embolizacja naczyniaka prawego płatu potylicznego u syna sprawiła, że nie miałem głowy do robienia kompresji itd. W tej chwili jest wszystko ok i zabiorę się za to. Wkrótce powinien się pojawić na stronie jak nie będzie innych przeszkódMr.Wolf pisze: Wiecie jak czytam posty to naszła mnie miła chęć na "Lost" ale problem w tym że nigdzie nie ma sezonu 1. Szukałem wszędzie ale nie ma go na żadnej większej stronce z torrentami. Teraz mam pytanie do wystawiających. Czy będzie reedycja torrenta tak jak np. w przypadku Dead Zone czy poprostu już nie ma tej możliwości ponownego wstawienia. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Oceń ten serial