Czy ja wiem czy mniejsze zło. Wszyscy dostaniemy odpowiedź jak by serial wyglądał bez Penny. Mam dziwne przeczucie, że te odcinki będą bardzo słabe. Sam Sheldon to za mało Na razie produkcję wstrzymano na tydzień a później ruszą bez Penny. W sumie powinni jej zabronić w kontrakcie jazdy konnej zwłaszcza, że to nie jej pierwszy raz jak spada i się łamie.
Czy ja wiem czy mniejsze zło. Wszyscy dostaniemy odpowiedź jak by serial wyglądał bez Penny. Mam dziwne przeczucie, że te odcinki będą bardzo słabe. Sam Sheldon to za mało :D Na razie produkcję wstrzymano na tydzień a później ruszą bez Penny. W sumie powinni jej zabronić w kontrakcie jazdy konnej zwłaszcza, że to nie jej pierwszy raz jak spada i się łamie.
Nowe odcinki są super, Amy dobrze wkomponowała się w obsadę jako taki drugi Sheldon, Bernadette też jest nieźle walnięta Nie całkiem tylko rozumiem jak to jest, że ona jednocześnie pracuje razem z Penny i w jakimś ważnym laboratorium. Ale to są szczegóły.. Fajnie saper202 że zdecydowałeś się "przejąć" ten serial
Nowe odcinki są super, Amy dobrze wkomponowała się w obsadę jako taki drugi Sheldon, Bernadette też jest nieźle walnięta :-) Nie całkiem tylko rozumiem jak to jest, że ona jednocześnie pracuje razem z Penny i w jakimś ważnym laboratorium. Ale to są szczegóły.. Fajnie [b]saper202[/b] że zdecydowałeś się "przejąć" ten serial :salut:
Mi tam jakoś nie przypadła do gustu ShelAmy co do Bernadette to pamiętam, że na początku 3 sezonu było wyjaśnione, że ona pracuje z Penny aby zarobić na studia. Studiuje mikrobiologię więc bawi się wirusami w laboratorium. Tylko czekać aż wypuszczą T-Virus
Mi tam jakoś nie przypadła do gustu ShelAmy :) co do Bernadette to pamiętam, że na początku 3 sezonu było wyjaśnione, że ona pracuje z Penny aby zarobić na studia. Studiuje mikrobiologię więc bawi się wirusami w laboratorium. Tylko czekać aż wypuszczą T-Virus :D
Mi się podoba Amy z charakteru, fajnie uzupełnia Sheldona, ale kompletnie nie podoba mi się z wyglądu. Mogli wybrac choć nieco ładniejszą aktorkę. Amy wygląda na co najmniej o 10 lat starszą niż Sheldon. Poza tym odcinki trzymają stale równy bardzo dobry poziom. Mam nadzieję, że twórcy serialu dadzą nam jeszcze kilka zabawnych sezonów.
Mi się podoba Amy z charakteru, fajnie uzupełnia Sheldona, ale kompletnie nie podoba mi się z wyglądu. Mogli wybrac choć nieco ładniejszą aktorkę. Amy wygląda na co najmniej o 10 lat starszą niż Sheldon. Poza tym odcinki trzymają stale równy bardzo dobry poziom. Mam nadzieję, że twórcy serialu dadzą nam jeszcze kilka zabawnych sezonów.
BlackDeath pisze:Mi tam jakoś nie przypadła do gustu ShelAmy co do Bernadette to pamiętam, że na początku 3 sezonu było wyjaśnione, że ona pracuje z Penny aby zarobić na studia. Studiuje mikrobiologię więc bawi się wirusami w laboratorium. Tylko czekać aż wypuszczą T-Virus
Dzięki za wyjaśnienie, muszę sobie przypomnieć poprzedni sezon. BTW. Shamy, nie ShalAmy
Natomiast co do wyglądu aktorki grającej Amy, IMO dobrze pasuje on do granej postaci. Ponadto, z informacji podanych na imdb wygląda że jest ona o dwa lata młodsza od Parsonsa, co wskazuje że lepiej zachować ostrożność przy ocenianiu wieku osoby tylko na podstawie wyglądu.
[quote="BlackDeath"]Mi tam jakoś nie przypadła do gustu ShelAmy :) co do Bernadette to pamiętam, że na początku 3 sezonu było wyjaśnione, że ona pracuje z Penny aby zarobić na studia. Studiuje mikrobiologię więc bawi się wirusami w laboratorium. Tylko czekać aż wypuszczą T-Virus :D[/quote]
Dzięki za wyjaśnienie, muszę sobie przypomnieć poprzedni sezon. BTW. Shamy, nie ShalAmy :)
Natomiast co do wyglądu aktorki grającej Amy, IMO dobrze pasuje on do granej postaci. Ponadto, z informacji podanych na imdb wygląda że jest ona o dwa lata młodsza od Parsonsa, co wskazuje że lepiej zachować ostrożność przy ocenianiu wieku osoby tylko na podstawie wyglądu.
Ja niestety mam troszkę inne odczucia niż reszta. Dobrze, że wprowadzili Amy i Bernadette, ale dla mnie brakuje nowej postaci, który wprowadzi więcej ożywienia w ten moim zdaniem lekko skostniał układ Leonard-Sheldon-Rajesh-Howard-Penny. Dla mnie ostatnie epizody były nudne, powielanie tego samego schematu(wiem, że większość seriali powiela swój własny lub nie schemat). Oglądam dalej, ale chciałbym zobaczyć jakąś poważniejszą zmianę w obsadzie ; )
Ja niestety mam troszkę inne odczucia niż reszta. Dobrze, że wprowadzili Amy i Bernadette, ale dla mnie brakuje nowej postaci, który wprowadzi więcej ożywienia w ten moim zdaniem lekko skostniał układ Leonard-Sheldon-Rajesh-Howard-Penny. Dla mnie ostatnie epizody były nudne, powielanie tego samego schematu(wiem, że większość seriali powiela swój własny lub nie schemat). Oglądam dalej, ale chciałbym zobaczyć jakąś poważniejszą zmianę w obsadzie ; )
Mają być jeszcze dwa sezony bankowo, a przynajmniej podano informację, że będzie co najmniej sześć sezonów.
A serial naprawdę niesamowity... Pierwszy raz brat mi go pokazał, w okolicach drugiego sezonu (odcinek z Sammer Glau), ale w tedy wydał mi się średni. Dopiero po roku zacząłem od początku i przekonałem się do tego serialu. Co prawda ma słabsze odcinki, ale za to ma też fenomenalne. Ogólnie jak dla mnie to 4/5
... i czekam z niecierpliwością na piąty sezon.
Mają być jeszcze dwa sezony bankowo, a przynajmniej podano informację, że będzie co najmniej sześć sezonów. A serial naprawdę niesamowity... Pierwszy raz brat mi go pokazał, w okolicach drugiego sezonu (odcinek z Sammer Glau), ale w tedy wydał mi się średni. Dopiero po roku zacząłem od początku i przekonałem się do tego serialu. Co prawda ma słabsze odcinki, ale za to ma też fenomenalne. Ogólnie jak dla mnie to 4/5 ... i czekam z niecierpliwością na piąty sezon.
Amy nie jest już tak zabawna jak Bernadette, ale moim zdaniem może być. Poza tym muszę zgodzić się z pastor77, że serial jako całość świetnie trzyma się w tym sezonie, tym bardzie że inne tytuły z tego gatunku zdają się lecieć na resztkach paliwa...
Amy nie jest już tak zabawna jak Bernadette, ale moim zdaniem może być. Poza tym muszę zgodzić się z [b]pastor77[/b], że serial jako całość świetnie trzyma się w tym sezonie, tym bardzie że inne tytuły z tego gatunku zdają się lecieć na resztkach paliwa...