Big Bang Theory, The

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

To co on powiedział.
Obrazek
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Według najnowszych doniesień Penny może opuścić kilka odcinków. Mniejsze zło gdyby mieli wstrzymywać całą produkcję.

A do premiety 6 dni :alien:
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

Czy ja wiem czy mniejsze zło. Wszyscy dostaniemy odpowiedź jak by serial wyglądał bez Penny. Mam dziwne przeczucie, że te odcinki będą bardzo słabe. Sam Sheldon to za mało :D Na razie produkcję wstrzymano na tydzień a później ruszą bez Penny. W sumie powinni jej zabronić w kontrakcie jazdy konnej zwłaszcza, że to nie jej pierwszy raz jak spada i się łamie.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Nowe odcinki są super, Amy dobrze wkomponowała się w obsadę jako taki drugi Sheldon, Bernadette też jest nieźle walnięta :-) Nie całkiem tylko rozumiem jak to jest, że ona jednocześnie pracuje razem z Penny i w jakimś ważnym laboratorium. Ale to są szczegóły.. Fajnie saper202 że zdecydowałeś się "przejąć" ten serial :salut:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
BlackDeath
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: BlackDeath »

Mi tam jakoś nie przypadła do gustu ShelAmy :) co do Bernadette to pamiętam, że na początku 3 sezonu było wyjaśnione, że ona pracuje z Penny aby zarobić na studia. Studiuje mikrobiologię więc bawi się wirusami w laboratorium. Tylko czekać aż wypuszczą T-Virus :D
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Mi się podoba Amy z charakteru, fajnie uzupełnia Sheldona, ale kompletnie nie podoba mi się z wyglądu. Mogli wybrac choć nieco ładniejszą aktorkę. Amy wygląda na co najmniej o 10 lat starszą niż Sheldon. Poza tym odcinki trzymają stale równy bardzo dobry poziom. Mam nadzieję, że twórcy serialu dadzą nam jeszcze kilka zabawnych sezonów.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

BlackDeath pisze:Mi tam jakoś nie przypadła do gustu ShelAmy :) co do Bernadette to pamiętam, że na początku 3 sezonu było wyjaśnione, że ona pracuje z Penny aby zarobić na studia. Studiuje mikrobiologię więc bawi się wirusami w laboratorium. Tylko czekać aż wypuszczą T-Virus :D
Dzięki za wyjaśnienie, muszę sobie przypomnieć poprzedni sezon. BTW. Shamy, nie ShalAmy :)

Natomiast co do wyglądu aktorki grającej Amy, IMO dobrze pasuje on do granej postaci. Ponadto, z informacji podanych na imdb wygląda że jest ona o dwa lata młodsza od Parsonsa, co wskazuje że lepiej zachować ostrożność przy ocenianiu wieku osoby tylko na podstawie wyglądu.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Ja niestety mam troszkę inne odczucia niż reszta. Dobrze, że wprowadzili Amy i Bernadette, ale dla mnie brakuje nowej postaci, który wprowadzi więcej ożywienia w ten moim zdaniem lekko skostniał układ Leonard-Sheldon-Rajesh-Howard-Penny. Dla mnie ostatnie epizody były nudne, powielanie tego samego schematu(wiem, że większość seriali powiela swój własny lub nie schemat). Oglądam dalej, ale chciałbym zobaczyć jakąś poważniejszą zmianę w obsadzie ; )
blady-jack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: blady-jack »

Zamierzam się zapoznać od pierwszego odcinka, ale chcę się jeszcze upewnić - warto? :) Czy może coś innego, w podobnych klimatach polecicie?
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Zdecydowanie warto. TBBT to już pomału kultowy serial, który zasłużenie zajmuje miejsce w czołówce obecnie nadawanych sitcomów.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Oczywiście że nie warto!

BAZINGA!

Padliście ofiarą jednego z moich żartów. Snh Snh Snh
Obrazek
blady-jack
Wskaż do odpowiedzi

Heh, oglądam I Sezon, w sumie moze byc :)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Najlepszy sitcom jaki w zyciu ogladalem. Duet Penny - Sheldon miecie wszystko.
blady-jack
Wskaż do odpowiedzi

Owszem, rewelacja - obejrzałem wszystkie odcinki i jestem pod wrażeniem :)
jack-pol
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jack-pol »

Będzie ciąg dalszy, wie ktoś?
:)
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Post autor: Lubec »

Mają być jeszcze dwa sezony bankowo, a przynajmniej podano informację, że będzie co najmniej sześć sezonów.
A serial naprawdę niesamowity... Pierwszy raz brat mi go pokazał, w okolicach drugiego sezonu (odcinek z Sammer Glau), ale w tedy wydał mi się średni. Dopiero po roku zacząłem od początku i przekonałem się do tego serialu. Co prawda ma słabsze odcinki, ale za to ma też fenomenalne. Ogólnie jak dla mnie to 4/5
... i czekam z niecierpliwością na piąty sezon.
pastor77
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pastor77 »

Serial regularnie, co tydzień kosi humorem i w piątkowy wieczór pozwala zapomnieć o całym tygodniu;)))
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Amy zaczyna mi działać na nerwy.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Amy nie jest już tak zabawna jak Bernadette, ale moim zdaniem może być. Poza tym muszę zgodzić się z pastor77, że serial jako całość świetnie trzyma się w tym sezonie, tym bardzie że inne tytuły z tego gatunku zdają się lecieć na resztkach paliwa...
Obrazek
Ignorance is a virtue.
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Odcinek z ptakiem był genialny :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ