[b]Shen[/b] w X-F też była dobra piosenka - coś od Nickelback - ale nie pamiętam dokładnie co. :)[/quote] No właśnie to Hero to taka pop rockowa papka, nie podobał mi sie wtedy wystep przez to.
choć Hero troszke bardziej mi sie podobało, to tu tez świetny występ zaprezentowałeś... Mam nadzieje ze jeszcze kilka razy tu zaśpiewasz bo to nie bzdurny X-Factor gdzie narzucają ci co i jak masz spiewac. prawie sie przez ciebie spoznilem do pracy, nie mogli cie blizej początku wrzucic?
choć Hero troszke bardziej mi sie podobało, to tu tez świetny występ zaprezentowałeś... Mam nadzieje ze jeszcze kilka razy tu zaśpiewasz bo to nie bzdurny X-Factor gdzie narzucają ci co i jak masz spiewac. prawie sie przez ciebie spoznilem do pracy, nie mogli cie blizej początku wrzucic? :P
Nie mogli. Najlepszych zostawia się na koniec tak samo jak w serialach mamy odcinek, w którym nic się nie dzieje i na końcu cliffchanger, tak tutaj kacperski był cliffchangerem, wszyscy czekają na twój kolejny występ!
Nie mogli. Najlepszych zostawia się na koniec tak samo jak w serialach mamy odcinek, w którym nic się nie dzieje i na końcu cliffchanger, tak tutaj kacperski był cliffchangerem, wszyscy czekają na twój kolejny występ! :D
[quote="Shen"]Coś się Kacper nie chwali że się dostał do półfinału.[/quote] Oglądałam, Kacper ogromne gratulacje, jesteś świetny, powodzenia w dalszych występach :)
Edit: za miłe słowa! Za "powodzenia" nie dziękuję!
A co się tam będę chwalić : )
Mam tylko nadzieję, że będę mógł zaśpiewać w pełni sił, bo w tej chwili jestem taki chory, że ledwo na nogach stoje (takie przeziębienie/grypa, pełno ludzi dookoła chorych), a zamiast leżeć w łóżku to musze zapieprzać na drugi koniec miasta na uczelnie na 10h dziennie. Ech... odechciewa się momentalnie studiowania.
Edit: za miłe słowa! Za "powodzenia" nie dziękuję!
A co się tam będę chwalić : )
Mam tylko nadzieję, że będę mógł zaśpiewać w pełni sił, bo w tej chwili jestem taki chory, że ledwo na nogach stoje (takie przeziębienie/grypa, pełno ludzi dookoła chorych), a zamiast leżeć w łóżku to musze zapieprzać na drugi koniec miasta na uczelnie na 10h dziennie. Ech... odechciewa się momentalnie studiowania.
Hejka
Muszę się przyznać, ze nie oglądam tego programu. W związku z tym proszę napiszcie, kiedy w najbliższym czasie Kacper będzie śpiewał - na zywo. Obiecałam sms-ki wysyłać
Hejka :) Muszę się przyznać, ze nie oglądam tego programu. W związku z tym proszę napiszcie, kiedy w najbliższym czasie Kacper będzie śpiewał - na zywo. Obiecałam sms-ki wysyłać :rabbit:
Irytujący jest ten program, w finale trójka wokalistów. Mamy obecnie x-factor, must be the music i voice of poland a tych wokalistów i tak wszędzie wciskają. Tak czy inaczej gratulacje dla Kacpra.
Irytujący jest ten program, w finale trójka wokalistów. Mamy obecnie x-factor, must be the music i voice of poland a tych wokalistów i tak wszędzie wciskają. Tak czy inaczej gratulacje dla Kacpra.