Kacperski w X-Factor i Mam Talent
-
gala444
Wskaż do odpowiedzi - znam się
- youtube Warszawa
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
yar
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: Kacperski w X-Factor i Mam Talent
Jeden czy dwa występy w dzień dobry tvn i cisza. Każdy tak kończy z tych programów tvn.
-
Wskaż do odpowiedzi
No właśnie ja ostatnio słyszałem piosenka z płyty Yugopolis chyba, była taka inna od tego co prezentował w programie( chodzi mi o gatunek muzyki tamta była taka moja, a nowa piosenka całkowicie inna nie pasująca mi), to taka moja opinia
-
najphil
- Kontakt:
No dobra, i co z karierą Kacperskiego? Ma ktoś kontakt, bo na forum już chłopak nie bywa. Wygrał Mam Talent jak chciał i cisza, a starczyłoby, gdyby nagrał te piosenki, które prezentował w programie i platynowa płyta gwarantowana.
A ja zacząłem oglądać MBTM (jak zresztą każdy inny program tego typu - normalnie zabijcie mnie, ale mam słabość) i ten chłopaczek mnie złamał.
A ja zacząłem oglądać MBTM (jak zresztą każdy inny program tego typu - normalnie zabijcie mnie, ale mam słabość) i ten chłopaczek mnie złamał.

-
najphil
- Kontakt:
Ok, zdaje się, że tylko ja śledzę te programy, ale mi to zupełnie nie przeszkadza i będę dzielił się wykonaniami.
Dzisiejszy duet, który mnie wytarmosił. Ze mnie rockandrollowe dziecko, ale te przenikające się głosy... miód na uszy.
Dzisiejszy duet, który mnie wytarmosił. Ze mnie rockandrollowe dziecko, ale te przenikające się głosy... miód na uszy.

-
Wskaż do odpowiedzi
Pocieszę Cię - taka nowa świecka tradycja - że nie tylko Ty, ale i ja, tylko się nie ujawniam
Choć akurat tego programu nie oglądam - bo nie ma go w moim telefonie i to jest jedyny powód - to patrzę na "Must be.." i "X-factor" i totalnie nie rozumiem, jak to jest, że tak utalentowani ludzie, czasem nieziemsko zdolni, nigdy nie uzyskają takiej popularności, jak masa kompletnych kup, przepraszam za język, które mamy okazję słyszeć i widzieć w - w sumie wszędzie, radio, telewizja (nie mam), Internet.
Ten zespół, REWELACYJNY - mimo świetnej opinii jury i niezaprzeczalnego talentu nie wygrał "Must be.." Więc o czym tu mówić...

Ten zespół, REWELACYJNY - mimo świetnej opinii jury i niezaprzeczalnego talentu nie wygrał "Must be.." Więc o czym tu mówić...

-
najphil
- Kontakt:
Ja nie mam tak pesymistycznego nastawienia. Osiągnięciem dla tych wszystkich młodych artystów nie jest wygranie danego programu - choć pewnie jest ich celem. Największą wartością jest sama możliwość pokazania się. A już widzowie, których oczarowali, będą śledzić dalej ich karierę, kupować płyty itd. Zapewne gdybyś nie oglądał wymienionych przez siebie programów, w ogóle nie trafił byś na taki zespół jak ten Tune. I o to w tym chodzi - mnie nie interesują opinie jury i w nosie mam głosowanie publiczności.

-
joana
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
A ja nie oglądam takich programów i pewnie coś czasami tracę.
Duet dziewczyn poruszył mi jakiś nerw. Tune nastroiło nostalgicznie.
Duet dziewczyn poruszył mi jakiś nerw. Tune nastroiło nostalgicznie.