Cześć mam na imię Magda i jestem z Trójmiasta. Jestem nałogową czytelniczką i kolekcjonerką książek, mangi, anime i seriali prowadzę też swojego bloga na popcorner.pl - jeżeli chcecie poczytać o serialach to zapraszam ))
Cześć :) mam na imię Magda i jestem z Trójmiasta. Jestem nałogową czytelniczką i kolekcjonerką książek, mangi, anime i seriali :) prowadzę też swojego bloga na popcorner.pl - jeżeli chcecie poczytać o serialach to zapraszam :)))
mangateam pisze:jeżeli chcecie poczytać o serialach to zapraszam
Witam - cieszę się, że lubisz pisać - blogi trudno się czyta ze względu na ich strukturę (no chyba, że ktoś śledzi na bieżąco) - zapraszam więc do aktywności na Forum!
[quote="mangateam"]jeżeli chcecie poczytać o serialach to zapraszam[/quote] Witam - cieszę się, że lubisz pisać - blogi trudno się czyta ze względu na ich strukturę (no chyba, że ktoś śledzi na bieżąco) - zapraszam więc do aktywności na Forum! :)
Witam, mam na imię Przemek i pochodzę z Siedlec. Lube fantastykę, grywam w RPG, pochłaniam kolejne książki związane z forgotten realms i po raz kolejny przegryzam się przez Sapkowskiego.... - gdyby tylko doba była dłuższa..
Witam, mam na imię Przemek i pochodzę z Siedlec. Lube fantastykę, grywam w RPG, pochłaniam kolejne książki związane z forgotten realms i po raz kolejny przegryzam się przez Sapkowskiego.... - gdyby tylko doba była dłuższa..
Cześć jestem Tomek, moje rodzinne miasto to Tychy ale obecnie mieszkam w Koninie gdzie pracuję w firmie prawniczej.
Mam 35 lat.
Moje zainteresowania to film sport muzyka.
Ulubiony kolor czarny
Muzyka Aerosmiths, Led Zepplin
W wolnym czasie lubię obejrzeć dobry serial dlatego kolega polecił mi tę stronkę.
Cześć jestem Tomek, moje rodzinne miasto to Tychy ale obecnie mieszkam w Koninie gdzie pracuję w firmie prawniczej. Mam 35 lat. Moje zainteresowania to film sport muzyka. Ulubiony kolor czarny Muzyka Aerosmiths, Led Zepplin
W wolnym czasie lubię obejrzeć dobry serial dlatego kolega polecił mi tę stronkę.
Hej. Nazywam się Christian i pochodzę z pomorza. Stronkę poleciła mi moja znajoma która ogląda nałogowo seriale. Ta tematyka również mnie wciągnęła. Szczególnie jeśli chodzi o tematykę więzienną ale też lubię seriale o tematyce psychologicznej i kryminalnej. Pozdrawiam.
Hej. Nazywam się Christian i pochodzę z pomorza. Stronkę poleciła mi moja znajoma która ogląda nałogowo seriale. Ta tematyka również mnie wciągnęła. Szczególnie jeśli chodzi o tematykę więzienną ale też lubię seriale o tematyce psychologicznej i kryminalnej. Pozdrawiam.
Mam na imię Michał i mieszkam niedaleko Krakowa. Seriale to moja największa pasja, prócz informatyki (obecnie pracuje właśnie w tym zawodzie) oraz siłowni. Jestem jedną z niewielu hybryd "pakującego" informatyka
LOST oraz Dexter to dla mnie bezapelacyjne najlepsze współczesne amerykańskie produkcje. I właśnie ten drugi jest jednym z powodów mojego przybycia tutaj. Z niecierpliwością czekam na oglądnięcie pierwszego odcinka szóstej serii.
Mam na imię Michał i mieszkam niedaleko Krakowa. Seriale to moja największa pasja, prócz informatyki (obecnie pracuje właśnie w tym zawodzie) oraz siłowni. Jestem jedną z niewielu hybryd "pakującego" informatyka :-)
LOST oraz Dexter to dla mnie bezapelacyjne najlepsze współczesne amerykańskie produkcje. I właśnie ten drugi jest jednym z powodów mojego przybycia tutaj. Z niecierpliwością czekam na oglądnięcie pierwszego odcinka szóstej serii.
Nazywam się Dawid i pochodzę z dalekiej, wschodniej części Polski, konkretnie z okolic Hajnówki i Puszczy Białowieskiej. Interesuję się ogólnie pojętym tematem horrorów, thrillerów i filmów/seriali o klimacie gangsterskim, ale ponad wszystko cenię tematy psychologiczne. Za to pierwszym serialem jaki u was ogarnę będzie Breaking Bad
Nazywam się Dawid i pochodzę z dalekiej, wschodniej części Polski, konkretnie z okolic Hajnówki i Puszczy Białowieskiej. Interesuję się ogólnie pojętym tematem horrorów, thrillerów i filmów/seriali o klimacie gangsterskim, ale ponad wszystko cenię tematy psychologiczne. Za to pierwszym serialem jaki u was ogarnę będzie Breaking Bad :-)
Hello everyone! Im Maleeke 39yrs live in the States.I'm a PC tech and working on my network+. I love sci fi,action and Horror movies now I'm hooked on SAMCRO series..,books mags anything to do with computers. Im open to all music aslong as I can understand it but Reggea keeps me in the mood when working on pc's ...Thanks to all!!
Hello everyone! :salut: Im Maleeke 39yrs live in the States.I'm a PC tech and working on my network+. I love sci fi,action and Horror movies now I'm hooked on SAMCRO series..,books mags anything to do with computers. Im open to all music aslong as I can understand it but Reggea keeps me in the mood when working on pc's :smile: ...Thanks to all!!
Cześć nazywam się Piotrek jestem z Krakowa właśnie straciłem prace Za tę potrzebuje czymś zająć czas ;)Myśle że już pora ściągnąć parę seriali Pozdrowienia
Cześć nazywam się Piotrek jestem z Krakowa właśnie straciłem prace :p Za tę potrzebuje czymś zająć czas ;)Myśle że już pora ściągnąć parę seriali :D Pozdrowienia :alien: