New Girl

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
seymour
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

USA New Girl

Post autor: seymour »

New Girl

Obrazek

Serial w komediowy sposób opowiada o przejściach, z jakimi Jessica Day musi poradzić sobie po tym, jak jej chłopak-model niespodziewanie z nią zerwał. Pomagają jej w tym trzej nowi współlokatorzy: barman Nick, profesjonalny uwodziciel Schmidt i były sportowiec, a obecnie trener.
(opis: hatak.pl)

Prześmieszna i przeurocza Zooey Deschanel bujająca w obłokach, śpiewająca piosenki i oglądająca Dirty Dancing 6 lub 7 razy... dziennie :D

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Pierwszy epizod śmieszny(pewnie wszystko się będzie kręciło wokół naszej dziewczyny i jej miłosnych perypetii), ciekawe jak będzie dalej, w drugim odcinku chyba nie zobaczymy już aktora grającego trenera(Happy Endings dostało 2 sezon).
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Faktycznie, teraz wyczytałem, że w kolejnych odcinkach zabraknie Trenera. Szkoda, bo ta trójka gości wyglądała na zgraną paczkę. Jego miejsce zajmie zupełnie nowa postać - zobaczymy jak to wyjdzie.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Pilot mnie nie powalił, niezbyt to śmieszne. Serial podobno okazał sie hitem w stanach więc pierwszy sezon ma mieć 24 epy.
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Pilot mnie bawił, w drugim odcinku tak dobrze nie było, może kiedyś do tego wrócę, ostatnio miałem tak z Raising Hope.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Ja będe oglądał bo mam słabość do Zooey.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Dziś ściągnąłem, jestem na piątym odcinku. Świetny serial, śmieszny, pogodny, sympatyczni bohaterowie no i przeurocza Zooey. Polecam.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Bardzo fajny, pozytywny, serial. Trochę zwariowany, ale w rozsądnych granicach. Całość zdecydowanie warta obejrzenia :ok
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Re: New Girl

Post autor: Lubec »

Przyjemny,fajny serial no i przede wszystkim śmieszny, jeżeli ktoś lubi trochę zwariowany humor. Dla miłośników Zooey pozycja obowiązkowa, ale oni zapewne o tym wiedzą:)

Serial mnie zauroczył już od pierwszego odcinka, po którym chce się oglądać więcej - więcej Zooey :) Ale i panowie dają radę, choć oni są tylko akompaniamentem dla postaci Jess, to mają momenty gdzie to oni grają pierwsze skrzypce.
Polecam.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Widać w trzecim sezonie spadek formy. Twórcy nie mają chyba pomysłów jak dalej poprowadzić historię. Choć zdarzają się lepsze momenty to większość odcinków tego sezonu nie wybija się ponad przeciętność, a i niektóre gagi w cale nie śmieszne i trochę jakby na siłę. Z całego towarzystwa radę daje Schmidt, a i Nickowi czasem też coś wyjdzie.
Oglądam dalej, bo jednak zżyłem się z postaciami i liczę na poprawę formy.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Serial w trzecim sezonie jest bardzo nierówny jak pisałem wcześniej. Postać Winstona jest niemiłosiernie katowana przez scenarzystów coraz głupszymi pomysłami, a robienie z niego totalnego nieudacznika i fajtłapy wcale nie jest śmieszne, ale wręcz żałosne, bo pokazuję że twórcy nie mają pomysłu na tę postać. Relacje Coucha z Cece też są udziwniane na siłę nawet jak na ten serial. Jess irytuje bardzo często i jej urok z poprzednich sezonów gdzieś uleciał co niestety produkcji nie pomaga.

Na szczęście odcinki 15, 16 i 17 wprowadzają trochę świeżości i nowej dynamiki do serialu, co wychodzi mu na plus. Jest trochę śmieszniej, a i niektóre gagi są bardziej przemyślane, choć zdarzają się potknięcia. Liczę jednak, że będą pojawiać się jak najrzadziej.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Obrazek

W najnowszym sezonie serialu pojawi się Megan Fox w roli powracającej. Pojawi się w szóstym odcinku nowej serii, która startuje w styczniu.
Wcieli się w postać Regan, która wynajmuje w lofcie pokój Jess podczas jej nieobecności w czasie pełnienia obowiązków ławnika.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Promo pierwszego odcinka piątego sezonu, który zadebiutuje na antenie FOX 5 stycznia.

Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Pojawiło się nowe promo w bollywoodzkim klimacie :)

Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Lubec pisze:Pojawiło się nowe promo w bollywoodzkim klimacie :)
...
Kupione! Muszę zacząć oglądać nowy sezon :)
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

USA Re: New Girl

Siódmy i jednocześnie finałowy sezon, który będzie liczył osiem odcinków, będzie miał premierę 10 kwietnia i zakończ się w maju godzinnym finałem.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ