Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
monibu
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam
youtube Warszawa

Post autor: monibu »

Cześć. Jestem Jovanka, jestem... w sumie z całej Polski (raz tu, raz tam).
Oglądam głównie seriale komediowe (30 Rock, 2 Broke Girls, How I Met....), prócz tego oglądam Glee i Mentalistę.
Interesuję się fizyką (czarne dziury, gwiazdy, cząstki subatomowe i siły fizyczne), matematyką i hipotezami zagłady ludzkości :)

Mówię dużo, często nie na temat, lecz piszę mało.
kulas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kulas »

Witajcie

Głównie oglądam seriale kryminalne: CSI, Criminal Minds, Mentalist oraz także inne m.in. House'a

Mimo że znam dobrze angielski lubię oglądać przygotowane przez was seriale.
Niestety słuch mam uszkodzony więc napisy pomagają.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za wasz zapał.
Tak 3mać!
raak
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: raak »

cześć jestem RaaK (Rafał)

jestem studentem informatyki i lubię oglądać seriale dla rozluźnienia...
po za tym moje hoby to muzyka i ratownictwo wodne..

na forum trafiłem bo znalazłem link do was przy jakiś filmie...

Pozdrawiam
pgruzewski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pgruzewski »

Witam,

mam na imię Paweł, lubię oglądać seriale, szczególnie amerykańskie. Spędzam na tym dużo czasu, najlepiej ogląda się jak już jest cały sezon dostępny, wtedy mogę oglądać całą noc. Poza tym lubię jeść, pić piwko i przytulać się do żony (najlepiej oglądając jednocześnie seriale). Oprócz tego dużo pracuję i mam mało czasu na te całe oglądanie...
cuba9
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cuba9 »

Witam, mam na imię Kuba, jestem z Warszawy. Jako, że jeszcze studiuje to mam czas na oglądanie seriali. A jestem od nich uzależniony! Jeśli chodzi o mój gust serialowy to preferuje komedie amerykańskie , natomiast jeśli jest akcja to tylko i wyłącznie angielskie! Aktualnie jestem po I sezonie Shameless US i po II sezonie Luthera. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki.Pozdrawiam.
dchemin
Wskaż do odpowiedzi

david

Post autor: dchemin »

having trouble understanding how this process works
:P

Added after 1 minutes:

im from baton rouge louisiana
Annelize
Wskaż do odpowiedzi

New User!

Post autor: Annelize »

Hi guys, I am Liz, new user and happy to be here :) :alien:
babygirll716
Wskaż do odpowiedzi

Hello

Post autor: babygirll716 »

Hello, my nickname is Babygirl. I'm from NYC. I'm a medical biller. I like all kinds of shows and movies, from romance to documentaries.
zazar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zazar »

Witam Jestem Kamil mam 24 lata Pochodzę z Białegostoku
wlosekp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wlosekp »

Hej jestem Wojtek , mam 17 lat :) A na tej stronie znalazłem się dlatego, że mam dość uzupełniania kodów captcha heh. Jestem tu przede wszystkim po seriale takie jak csi czy cold case :)
Szymon
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Szymon »

Witam!
Mam na imię Szymon i jestem serialomaniakiem. Uwielbiam brytyjskie produkcje takie jak Skins, czy Misfits. Poza sarialami interesuję się też muzyką i grą na gitarze. :)
Pawelo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawelo »

Witam mam na imię Pawel i jestem uczniem :D Interesuję się grami głownie na konsolę mam małego psa dzięki któremu nie spędzam za dużo czasu przed komputerem a łapię trochę powietrza :).Weekend bez dobrego filmu to według mnie żaden weekend :]
Krosik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Krosik »

Witam, Krzysiek z Warszawy szukam strony serialami i mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce.
Ulubione seriale:
Mentalista
Leverage
Fringe
Merlin
Big bang Theory :)
mpayne
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mpayne »

Hej. Jestem Michał, interesuję się paintballem i informatyką. Moje ulubione seriale to:
numb3rs
bones
sherlock
Iksrobaz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Iksrobaz »

Cześć
Jestem Adam, 38 wiosna idzie, zajrzałem tu jakiś czas temu z powodu wytatuowanego gościa oraz Losta i tak zostałem.W między czasie zaliczyłem CSI i choć sam w to nie wierzę Chirurgów.
Pozdrawiam wszystkich
Nikita
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Nikita »

Hejeczka.
Jestem Beata.Uwielbiam oglądać seriale. Moim ulubionym serialem jest Nikita, NCIS, Supernatural.
Pozdrawiam wszystkich miłośników seriali :salut:
nightrain
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: nightrain »

Cześć.
Na imię mam Michał, poza serialami interesuję się muzyką (głównie hard rock/rock/glam) oraz emulacją.
zoolou
Wskaż do odpowiedzi

Introduction

Post autor: zoolou »

Ciao!

I am from Italy and I don't speak English so good and I don't either speak Polish but you all in the forum appear to be so nice!

I look very forward to looking around your great pages and the Forum for many useful informations and programs!

I will look for programs in English to help me better learn to speak and understand.

THANKS YOU FOR THIS INTERNET SITES!
kabaczek
Wskaż do odpowiedzi

kabaczek wita ;)

Post autor: kabaczek »

Hej, jestem Kabaczek ;)
Lubię standard; książki, filmy, sport, gotowanie. Na chwilę obecna uważam, że często tv prezentuje ciekawsze treści niż kino, dlatego właśnie poszukuję ciekawych seriali ;)
klembiasta
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: klembiasta »

Hej.
Mam na imię Magda. Pochodzę ze Szczecina. Po przeczytaniu paru wiadomości wyżej szczerze się cieszę, że nie tylko ja tutaj przekroczyłam magiczną 30-tkę:)
Jestem serialomaniaczką, pewnie jak większość z Was. Zatem pozdrawiam! :-)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ