Cześć. Jestem Jovanka, jestem... w sumie z całej Polski (raz tu, raz tam).
Oglądam głównie seriale komediowe (30 Rock, 2 Broke Girls, How I Met....), prócz tego oglądam Glee i Mentalistę.
Interesuję się fizyką (czarne dziury, gwiazdy, cząstki subatomowe i siły fizyczne), matematyką i hipotezami zagłady ludzkości
Cześć. Jestem Jovanka, jestem... w sumie z całej Polski (raz tu, raz tam). Oglądam głównie seriale komediowe (30 Rock, 2 Broke Girls, How I Met....), prócz tego oglądam Glee i Mentalistę. Interesuję się fizyką (czarne dziury, gwiazdy, cząstki subatomowe i siły fizyczne), matematyką i hipotezami zagłady ludzkości :)
mam na imię Paweł, lubię oglądać seriale, szczególnie amerykańskie. Spędzam na tym dużo czasu, najlepiej ogląda się jak już jest cały sezon dostępny, wtedy mogę oglądać całą noc. Poza tym lubię jeść, pić piwko i przytulać się do żony (najlepiej oglądając jednocześnie seriale). Oprócz tego dużo pracuję i mam mało czasu na te całe oglądanie...
mam na imię Paweł, lubię oglądać seriale, szczególnie amerykańskie. Spędzam na tym dużo czasu, najlepiej ogląda się jak już jest cały sezon dostępny, wtedy mogę oglądać całą noc. Poza tym lubię jeść, pić piwko i przytulać się do żony (najlepiej oglądając jednocześnie seriale). Oprócz tego dużo pracuję i mam mało czasu na te całe oglądanie...
Witam, mam na imię Kuba, jestem z Warszawy. Jako, że jeszcze studiuje to mam czas na oglądanie seriali. A jestem od nich uzależniony! Jeśli chodzi o mój gust serialowy to preferuje komedie amerykańskie , natomiast jeśli jest akcja to tylko i wyłącznie angielskie! Aktualnie jestem po I sezonie Shameless US i po II sezonie Luthera. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki.Pozdrawiam.
Witam, mam na imię Kuba, jestem z Warszawy. Jako, że jeszcze studiuje to mam czas na oglądanie seriali. A jestem od nich uzależniony! Jeśli chodzi o mój gust serialowy to preferuje komedie amerykańskie , natomiast jeśli jest akcja to tylko i wyłącznie angielskie! Aktualnie jestem po I sezonie Shameless US i po II sezonie Luthera. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki.Pozdrawiam.
Hej jestem Wojtek , mam 17 lat A na tej stronie znalazłem się dlatego, że mam dość uzupełniania kodów captcha heh. Jestem tu przede wszystkim po seriale takie jak csi czy cold case
Hej jestem Wojtek , mam 17 lat :) A na tej stronie znalazłem się dlatego, że mam dość uzupełniania kodów captcha heh. Jestem tu przede wszystkim po seriale takie jak csi czy cold case :)
Witam!
Mam na imię Szymon i jestem serialomaniakiem. Uwielbiam brytyjskie produkcje takie jak Skins, czy Misfits. Poza sarialami interesuję się też muzyką i grą na gitarze.
Witam! Mam na imię Szymon i jestem serialomaniakiem. Uwielbiam brytyjskie produkcje takie jak Skins, czy Misfits. Poza sarialami interesuję się też muzyką i grą na gitarze. :)
Witam mam na imię Pawel i jestem uczniem Interesuję się grami głownie na konsolę mam małego psa dzięki któremu nie spędzam za dużo czasu przed komputerem a łapię trochę powietrza .Weekend bez dobrego filmu to według mnie żaden weekend
Witam mam na imię Pawel i jestem uczniem :D Interesuję się grami głownie na konsolę mam małego psa dzięki któremu nie spędzam za dużo czasu przed komputerem a łapię trochę powietrza :).Weekend bez dobrego filmu to według mnie żaden weekend :]
Witam, Krzysiek z Warszawy szukam strony serialami i mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce.
Ulubione seriale:
Mentalista
Leverage
Fringe
Merlin
Big bang Theory
Witam, Krzysiek z Warszawy szukam strony serialami i mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce. Ulubione seriale: Mentalista Leverage Fringe Merlin Big bang Theory :)
Cześć
Jestem Adam, 38 wiosna idzie, zajrzałem tu jakiś czas temu z powodu wytatuowanego gościa oraz Losta i tak zostałem.W między czasie zaliczyłem CSI i choć sam w to nie wierzę Chirurgów.
Pozdrawiam wszystkich
Cześć Jestem Adam, 38 wiosna idzie, zajrzałem tu jakiś czas temu z powodu wytatuowanego gościa oraz Losta i tak zostałem.W między czasie zaliczyłem CSI i choć sam w to nie wierzę Chirurgów. Pozdrawiam wszystkich
Hej, jestem Kabaczek
Lubię standard; książki, filmy, sport, gotowanie. Na chwilę obecna uważam, że często tv prezentuje ciekawsze treści niż kino, dlatego właśnie poszukuję ciekawych seriali
Hej, jestem Kabaczek ;) Lubię standard; książki, filmy, sport, gotowanie. Na chwilę obecna uważam, że często tv prezentuje ciekawsze treści niż kino, dlatego właśnie poszukuję ciekawych seriali ;)
Hej.
Mam na imię Magda. Pochodzę ze Szczecina. Po przeczytaniu paru wiadomości wyżej szczerze się cieszę, że nie tylko ja tutaj przekroczyłam magiczną 30-tkę:)
Jestem serialomaniaczką, pewnie jak większość z Was. Zatem pozdrawiam! :-)
Hej. Mam na imię Magda. Pochodzę ze Szczecina. Po przeczytaniu paru wiadomości wyżej szczerze się cieszę, że nie tylko ja tutaj przekroczyłam magiczną 30-tkę:) Jestem serialomaniaczką, pewnie jak większość z Was. Zatem pozdrawiam! :-)