Sanctuary
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Re: Sanctuary
Z tego co się orientuję to są już napisy do całego czwartego sezonu. Jest szansa że niedługo pojawia się wstawki na forum? Na pewno nie tylko ja czekam 

-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
oj nie tylko ty czekasz mam nadzieję, że 5 sezon jest pewny
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
fakt faktem ja tu już mówię o 5 sezonie a z 4 chyba tylko są 2 odcinki? :pale:
-- 22.05.2012 11:27 --
A 5 sezonu już nie będzie. Serial został skasowany.http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/218 ... anulowane/ Jaki serial sci-fi teraz można obejrzeć?
-- 22.05.2012 11:27 --
A 5 sezonu już nie będzie. Serial został skasowany.http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/218 ... anulowane/ Jaki serial sci-fi teraz można obejrzeć?
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
NIEEEEEEEEEEE!!!
Cholera a tak czekałem na piaty sezon. Zła wiadomość bardzo zła.
Serial był jedyny w swoim rodzaju no i drugiego takiego nie ma, no może Grimm od biedy, ale to już nie to samo.
Cholera a tak czekałem na piaty sezon. Zła wiadomość bardzo zła.
Serial był jedyny w swoim rodzaju no i drugiego takiego nie ma, no może Grimm od biedy, ale to już nie to samo.
-
Wskaż do odpowiedzi
Kurczę, to ci dopiero zła wiadomość. Teraz to żal mi nawet zaczynać 4. sezon, wiedząc że to już koniec
Wielka szkoda, bo to fajny serial sci-fi/fantasy był... A tych teraz to jak na lekarstwo.
Coś się w ogóle stacja SyFy stacza, i to niemiłosiernie. Anulowali Sanctuary, Eureka też chyba ostatni sezon leci, Stargate już nie ma... No ale może nie ma co się martwić, bo przecież pozostały genialne produkcje pokroju Haven i Alphas

Coś się w ogóle stacja SyFy stacza, i to niemiłosiernie. Anulowali Sanctuary, Eureka też chyba ostatni sezon leci, Stargate już nie ma... No ale może nie ma co się martwić, bo przecież pozostały genialne produkcje pokroju Haven i Alphas

-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Chamstwo i drobnomieszczaństwo! :xduzybumcyk pisze:...
A 5 sezonu już nie będzie. Serial został skasowany...
Z czwartego sezonu widziałem zdaje się tylko jeden czy dwa odcinki ale podobały mi się. Generalnie lubiłem sposób przedstawiania wydarzeń jak i klimat serialu będącego w pewnym sensie spadkobiercą SGA. Wielka szkoda że dostał cancela

Ignorance is a virtue.
Oceń ten serial