Niesamowity jest fakt ze to już 8 sezon, A serial dalej trzyma poziom. Miał swoje wzloty i upadki wiadomo, ale mimo wszystko to majstersztyk. Najnowszy odcinek jestem pod wielkim wrażeniem.
Niesamowity jest fakt ze to już 8 sezon, A serial dalej trzyma poziom. Miał swoje wzloty i upadki wiadomo, ale mimo wszystko to majstersztyk. Najnowszy odcinek jestem pod wielkim wrażeniem.
Fiuuu - podobno... [spoiler]wszyscy zginęli w jakiejś katastrofie - prawda to? Czyżby spektakularne zakończenie GA czy też tylko chwyt reklamowy przed nowym sezonem??[/spoiler]
Nie do końca prawda! [spoiler]Tylko Lexie umarła, reszta dopiero dogorywa :-) Może jeszcze kogoś uśmiercą.[/spoiler] Trzeba przyznać że finał był mocny, chociaż chyba w zeszłym roku był jeszcze bardziej odjechany. Serial trzyma poziom a finały sezonów miażdżą.
Xvidasd długo jeszcze będziesz udawać, że nie oglądasz tego wspaniałego serialu??
Matko boska ja albo się zestarzałam, albo greys jest tak świetnym serialem, ale praktycznie na każdym odcinku poleci mi coś z oka
Spoiler:
szkoda małej Grey lubiłam ją i myślałam, że w końcu będzie ze Sloanem a tu bach
Xvidasd długo jeszcze będziesz udawać, że nie oglądasz tego wspaniałego serialu?? :-p Matko boska ja albo się zestarzałam, albo greys jest tak świetnym serialem, ale praktycznie na każdym odcinku poleci mi coś z oka :D [spoiler]szkoda małej Grey lubiłam ją i myślałam, że w końcu będzie ze Sloanem a tu bach[/spoiler]
xvidasd normalnie wypluj te słowa na razie na szczęście tylko
Spoiler:
Lexie zginęła i chociaż gdy jeszcze żyła, w szpitalu często miałam jej dość i tych jej podchodów do Marka, gdy zginęła zrobiło mi się nieco smutno, z tych wszystkich osób z samolotu Arizona działa mi dość mocno na nerwy i chętnie zamieniłabym ją na Lexie. Zresztą pozbycie się Arizony ułatwiłoby uzasadnienie pozostania w szpitalu Alexa, no bo przecież chyba jednak wszyscy bohaterowie zostaną w Seattle Greace... Kurczę, całe wakacje żeby zobaczyć jak to będzie :roll:
xvidasd normalnie wypluj te słowa ;) na razie na szczęście tylko [spoiler]Lexie zginęła i chociaż gdy jeszcze żyła, w szpitalu często miałam jej dość i tych jej podchodów do Marka, gdy zginęła zrobiło mi się nieco smutno, z tych wszystkich osób z samolotu Arizona działa mi dość mocno na nerwy i chętnie zamieniłabym ją na Lexie. Zresztą pozbycie się Arizony ułatwiłoby uzasadnienie pozostania w szpitalu Alexa, no bo przecież chyba jednak wszyscy bohaterowie zostaną w Seattle Greace... Kurczę, całe wakacje żeby zobaczyć jak to będzie :roll:[/spoiler]
Brita pisze:(...)albo greys jest tak świetnym serialem, ale praktycznie na każdym odcinku poleci mi coś z oka
Po prostu nie oglądaj w trakcie gotowania obiadu bo wszyscy wiedzą jak cebula działa na oczy
-- 29.09.2012 15:07 --
aaaa widzę jednak, że wszystkim się znudziło hehe - nikt się nie upomina, nikt nic nie pisze o tym serialu...
Ale nie dziwię się przecież - dobrze, że w końcu przekonaliście się o tym, że ten serial jest kiepski i każdemu w końcu się znudzi...
[quote="Brita"](...)albo greys jest tak świetnym serialem, ale praktycznie na każdym odcinku poleci mi coś z oka :D[/quote] Po prostu nie oglądaj w trakcie gotowania obiadu bo wszyscy wiedzą jak cebula działa na oczy :-))
-- 29.09.2012 15:07 --
aaaa widzę jednak, że wszystkim się znudziło :p hehe - nikt się nie upomina, nikt nic nie pisze o tym serialu... Ale nie dziwię się przecież - dobrze, że w końcu przekonaliście się o tym, że ten serial jest kiepski i każdemu w końcu się znudzi... ;)
Dokładnie, jak Saga pisze.... Nie znudziło Cierpliwie czekałam, wiedziałam, że prędzej czy później (cieszę się, że prędzej) pojawi się to na co czekałam
Na starym forum można było podziękować, tutaj nie i może stąd ten niedosyt....
Dokładnie, jak Saga pisze.... Nie znudziło :) Cierpliwie czekałam, wiedziałam, że prędzej czy później (cieszę się, że prędzej) pojawi się to na co czekałam :) Na starym forum można było podziękować, tutaj nie i może stąd ten niedosyt....
ekchm... a to nie dlatego, że w tym odcinku dużo się dzieje i same "poważne" kwestie są poruszane??
Jeśli nie to znaczy, że musiałem byś nieźle wstawiony hehe
Przepraszam więc i obiecuję poprawę a link zmienię wieczorkiem
ekchm... a to nie dlatego, że w tym odcinku dużo się dzieje i same "poważne" kwestie są poruszane?? Jeśli nie to znaczy, że musiałem byś nieźle wstawiony :smt101 hehe Przepraszam więc i obiecuję poprawę a link zmienię wieczorkiem :rabbit:
Właśnie zauważyłem, że serial ten nadal jeszcze leci. Czyżby nadal miał wierną rzeszę widzów? Czy też może to już tylko jakieś ochłapy puszczają? Pamiętam, że kiedyś ten serial był bardzo popularny a teraz?
Skoro nie jest, to dlaczego nadal go kręcą? Czyżby dlatego, że jest tani w produkcji? A może jednak fani tego serialu nadal jeszcze istnieją?
13-ście sezonów - mało który serial może pochwalić się podobną ilością odcinków.
Ktoś jeszcze to ogląda?
Właśnie zauważyłem, że serial ten nadal jeszcze leci. Czyżby nadal miał wierną rzeszę widzów? Czy też może to już tylko jakieś ochłapy puszczają? Pamiętam, że kiedyś ten serial był bardzo popularny a teraz? Skoro nie jest, to dlaczego nadal go kręcą? Czyżby dlatego, że jest tani w produkcji? A może jednak fani tego serialu nadal jeszcze istnieją? 13-ście sezonów - mało który serial może pochwalić się podobną ilością odcinków. Ktoś jeszcze to ogląda?
A ja jeszcze oglądam. Jakoś mam taki sentyment do niego. Chociaż czasami mam nadzieję na jakikolwiek konkretny finał, bo tak jakoś po tych paru latach samemu ciężko się rozstać.
"Nie drażnij Tygryska w lesie, bo drzewko przyniesie..
Na drzewku cię położy i Cię wychędoży."
A ja jeszcze oglądam. Jakoś mam taki sentyment do niego. Chociaż czasami mam nadzieję na jakikolwiek konkretny finał, bo tak jakoś po tych paru latach samemu ciężko się rozstać.