Tak jak w temacie baardzo by się przydał reupload tych trzech sezonów stargate bo nie mogę już nigdzie znaleźć :-( Pozdro dla wszystkich serialowiczów!!
Aaa jeśli to nie dałem do dobrego działu to mnie poprawcie jeszcze się nie zadomowiłem
Tak jak w temacie baardzo by się przydał reupload tych trzech sezonów stargate bo nie mogę już nigdzie znaleźć :-( Pozdro dla wszystkich serialowiczów!! :D
Aaa jeśli to nie dałem do dobrego działu to mnie poprawcie :D jeszcze się nie zadomowiłem :)
Niestety nie mam a szkoda... chętnie bym wszystkie od nowa wrzucił ale przerabiac po raz drugi nie ma sensu...
Może jak @DeathEnder wróci z wojska to coś poradzi.
Niestety nie mam a szkoda... chętnie bym wszystkie od nowa wrzucił ale przerabiac po raz drugi nie ma sensu... Może jak @DeathEnder wróci z wojska to coś poradzi.
Ja co prawda mam wszystkie sezony w kompresji (XviD asd) ale nie wiem czy dałbym je radę teraz wyssedować :|
Nadal mam drobne problemy z netem... ale kto wie... może jak by się skończyły to mógłbym wrzucić na nowo
Ja co prawda mam wszystkie sezony w kompresji (XviD asd) ale nie wiem czy dałbym je radę teraz wyssedować :| Nadal mam drobne problemy z netem... ale kto wie... może jak by się skończyły to mógłbym wrzucić na nowo ;)
też bym chciał reupload tych sezonów. Jakis czas temu probowalem zassac 5 sezon (gdzies znalazlem torrenta) ale sie nie łączyło z trackerem niestety. :(
Postanowiłem zrobić ReSeed, @xvidasd nie ma nic przeciwko więc już niedługo będziecie mogli zabrać się za "klasykę" seriali s-f
Dodatkowo mam prośbę do osoby/osób które mają ten serial w formacie (XviD asd) i które chciałby pomóc, moglibyśmy zrobić reseeda na 2 seedy lub więcej i wtedy pojawianie się kolejny sezonów jak wiadomo będzie szybsze.
Piszcie do mnie na PW lub GG 826363 (jutro pod wieczór - zawsze na niewidocznym), wyjaśnię co, jak i kiedy
Sezony będą pojawiały się od SG-1 sezon 1, i po kolei wzwyż, oczywiście jak będą chętni na niego
Postanowiłem zrobić ReSeed, [b]@xvidasd[/b] nie ma nic przeciwko więc już niedługo będziecie mogli zabrać się za "klasykę" seriali s-f :D
Dodatkowo mam prośbę do osoby/osób które mają ten serial w formacie (XviD asd) i które chciałby pomóc, moglibyśmy zrobić reseeda na 2 seedy lub więcej i wtedy pojawianie się kolejny sezonów jak wiadomo będzie szybsze. Piszcie do mnie na PW lub GG 826363 (jutro pod wieczór - zawsze na niewidocznym), wyjaśnię co, jak i kiedy ;)
Sezony będą pojawiały się od SG-1 sezon 1, i po kolei wzwyż, oczywiście jak będą chętni na niego ;)
qrde zapomnialem do ciebie napisać @Yogi_18 moze jeszcze dzisiaj wrzuce na dysk i pomoge seedować, bo posiadam sezony 1-4 w asd formacie.
tylko musze troche opróżnić twardziela bo mam wolne 800MB zaledwie
qrde zapomnialem do ciebie napisać @Yogi_18 moze jeszcze dzisiaj wrzuce na dysk i pomoge seedować, bo posiadam sezony 1-4 w asd formacie. tylko musze troche opróżnić twardziela bo mam wolne 800MB zaledwie :grin:
Dzięki za RS
Zaczynam ściągać dwa pierwsze i oglądać, jak byście dali radę dalsze wypuścić byłoby super. Mam jeszcze pytanie w związku z Atlantis. Czy też przewidziany jest RS? Trzech pierwszych sezonów nijak nie mogę zlokalizować, chyba że kiepsko szukam
Dzięki za RS :grin: Zaczynam ściągać dwa pierwsze i oglądać, jak byście dali radę dalsze wypuścić byłoby super. Mam jeszcze pytanie w związku z Atlantis. Czy też przewidziany jest RS? Trzech pierwszych sezonów nijak nie mogę zlokalizować, chyba że kiepsko szukam :cry:
atathoth pisze:@ pijawa... co do atlantis to musze powiedziec ze kiepsko szukasz , poniewaz ja wlasnie ciagne 2 pierwsze sezony i mi ida wolno ale pewnie!
więc jakbyś sie pochwalił przyjacielu gdzie takowe istnieją byłbym zobowiązany. Chyba że ściągasz ten bez napisów? Za to mogę udzielić informacji iż wszystkie sezony SG-1 można zlokalizowac na myBittorrent.
[quote="atathoth"]@ pijawa... co do atlantis to musze powiedziec ze kiepsko szukasz :P, poniewaz ja wlasnie ciagne 2 pierwsze sezony i mi ida wolno ale pewnie![/quote] więc jakbyś sie pochwalił przyjacielu gdzie takowe istnieją byłbym zobowiązany. Chyba że ściągasz ten bez napisów? Za to mogę udzielić informacji iż wszystkie sezony SG-1 można zlokalizowac na myBittorrent.