Reupload Stargate SG-1 Sezon 4,5 i 6

Posty nie warte czytania.
piter556
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Reupload Stargate SG-1 Sezon 4,5 i 6

Post autor: piter556 »

Tak jak w temacie baardzo by się przydał reupload tych trzech sezonów stargate bo nie mogę już nigdzie znaleźć :-( Pozdro dla wszystkich serialowiczów!! :D

Aaa jeśli to nie dałem do dobrego działu to mnie poprawcie :D jeszcze się nie zadomowiłem :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Niestety nie mam a szkoda... chętnie bym wszystkie od nowa wrzucił ale przerabiac po raz drugi nie ma sensu...
Może jak @DeathEnder wróci z wojska to coś poradzi.
Obrazek When Dreams Come True...
Tom_84
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tom_84 »

DeathEnder za zolnierza robi??? :shock: :shock: :shock:
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Ja co prawda mam wszystkie sezony w kompresji (XviD asd) ale nie wiem czy dałbym je radę teraz wyssedować :|
Nadal mam drobne problemy z netem... ale kto wie... może jak by się skończyły to mógłbym wrzucić na nowo ;)
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

szkoda :-( ale mam nadzieje że jednak kiedyś się z tym uda.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

też bym chciał reupload tych sezonów. Jakis czas temu probowalem zassac 5 sezon (gdzies znalazlem torrenta) ale sie nie łączyło z trackerem niestety. :(
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Dobra wiadomość ludziska :)

Postanowiłem zrobić ReSeed, @xvidasd nie ma nic przeciwko więc już niedługo będziecie mogli zabrać się za "klasykę" seriali s-f :D

Dodatkowo mam prośbę do osoby/osób które mają ten serial w formacie (XviD asd) i które chciałby pomóc, moglibyśmy zrobić reseeda na 2 seedy lub więcej i wtedy pojawianie się kolejny sezonów jak wiadomo będzie szybsze.
Piszcie do mnie na PW lub GG 826363 (jutro pod wieczór - zawsze na niewidocznym), wyjaśnię co, jak i kiedy ;)

Sezony będą pojawiały się od SG-1 sezon 1, i po kolei wzwyż, oczywiście jak będą chętni na niego ;)
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

@Yogi_18, w tym Ci nei pomoge :S, poniewaz nie mam zadnego SG1 w formacie xvid asd, wiec jak zrobisz RS to bede pobierac :P
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Zapraszam na 1 sezon drużyny SG-1 :)
  • Stargate SG-1 Season1 RS (XviD asd) EnglishV+NapisyPL ==> Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

qrde zapomnialem do ciebie napisać @Yogi_18 moze jeszcze dzisiaj wrzuce na dysk i pomoge seedować, bo posiadam sezony 1-4 w asd formacie.
tylko musze troche opróżnić twardziela bo mam wolne 800MB zaledwie :grin:
pijawa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pijawa »

Dzięki za RS :grin:
Zaczynam ściągać dwa pierwsze i oglądać, jak byście dali radę dalsze wypuścić byłoby super. Mam jeszcze pytanie w związku z Atlantis. Czy też przewidziany jest RS? Trzech pierwszych sezonów nijak nie mogę zlokalizować, chyba że kiepsko szukam :cry:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

@ pijawa... co do atlantis to musze powiedziec ze kiepsko szukasz :P, poniewaz ja wlasnie ciagne 2 pierwsze sezony i mi ida wolno ale pewnie!
pijawa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pijawa »

atathoth pisze:@ pijawa... co do atlantis to musze powiedziec ze kiepsko szukasz :P, poniewaz ja wlasnie ciagne 2 pierwsze sezony i mi ida wolno ale pewnie!
więc jakbyś sie pochwalił przyjacielu gdzie takowe istnieją byłbym zobowiązany. Chyba że ściągasz ten bez napisów? Za to mogę udzielić informacji iż wszystkie sezony SG-1 można zlokalizowac na myBittorrent.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ