Trzyczęściowy brytyjski mini-serial od ITV na podstawie bestsellera Dorothy Koomson. Z kompletem napisów
Latem 1995 dwie nastolatki Poppy i Serena zostają oskarżone o zamordowanie swojego nauczyciela. Jedna z nich zostaje uznana za winną i skazana na długoletnie więzienie, druga zostaje uniewinniona i opuszcza rodzinne miasto. Po 17 latach ich ścieżki znów się łączą, a obie kobiety muszą stawić czoła demonom przeszłości.
W obsadzie Jodhi May, Lorraine Burroughs, Martin Compston, Holli Dempsey, Georgina Campbell, Bryan Dick, Nicholas Pinnock, Michael McElhatton.
Kolejna ciekawa produkcja łącząca w sobie dramat z obyczajem i historią morderstwa sprzed lat w tle. Na kolana nie rzuca, ale obejrzeć nie zaszkodzi. Sama historia dość interesująca z ciekawym, a nawet wręcz zaskakującym zakończeniem. Do tego standardowo już dobre aktorstwo. Śmiało można obejrzeć.
Trzyczęściowy brytyjski mini-serial od ITV na podstawie bestsellera Dorothy Koomson. Z kompletem napisów ;) Latem 1995 dwie nastolatki Poppy i Serena zostają oskarżone o zamordowanie swojego nauczyciela. Jedna z nich zostaje uznana za winną i skazana na długoletnie więzienie, druga zostaje uniewinniona i opuszcza rodzinne miasto. Po 17 latach ich ścieżki znów się łączą, a obie kobiety muszą stawić czoła demonom przeszłości.
W obsadzie Jodhi May, Lorraine Burroughs, Martin Compston, Holli Dempsey, Georgina Campbell, Bryan Dick, Nicholas Pinnock, Michael McElhatton.
http://www.youtube.com/watch?v=IBvoibjtnJA
Kolejna ciekawa produkcja łącząca w sobie dramat z obyczajem i historią morderstwa sprzed lat w tle. Na kolana nie rzuca, ale obejrzeć nie zaszkodzi. Sama historia dość interesująca z ciekawym, a nawet wręcz zaskakującym zakończeniem. Do tego standardowo już dobre aktorstwo. Śmiało można obejrzeć.
A tam, nie słuchaj tego asd, serialik przyjemny, powolny jak prawie każdy angielski, ale warto obejrzeć. Mnie zaskoczył na końcu, nie żałuję, że obejrzałam.
A tam, nie słuchaj tego asd, serialik przyjemny, powolny jak prawie każdy angielski, ale warto obejrzeć. Mnie zaskoczył na końcu, nie żałuję, że obejrzałam.