CW rozdaje kolejne serie.

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
joana
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Post autor: joana »

Obrazek
W następnym sezonie powrócą seriale: ‘Arrow’, ‘Reign’, ‘Supernatural’, ‘The Originals’ i ‘The Vampire Diaries’.
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Re: CW rozdaje kolejne serie.

Post autor: Lubec »

"Arrow" to właściwie była czysta formalność, więc zaskoczenia nie ma. Pozostałych nie oglądam, ale poza "Reign" to pozostałe produkcje są dość mocnym punktem ramówki, więc zdziwiło by mnie gdyby nie dali zamówienia na kolejny sezon.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

"Arrow" to jedno, ale zdaje się, że "Supernatural" zaczyna się ubiegać o najdłużej emitowany serial z prawie już mitycznych, dawnych wielkich, które zapoczątkowały wielki boom serialowy :) I weź to nadrób ;)
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Chyba boom na ściąganie seriali, bo w USA boom już był przed "Supernatural"...

A "Supernatural" akurat skończyłem na piątym sezonie. Jak mnie kiedyś najdzie to może nadrobię. Ale rzeczywiście to jeden z najdłużej emitowanych obecnie seriali i jakoś się nie zanosi, żeby miał się kończyć, a jeszcze spin-off robią.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Chodziło mi o ten "boom" seriali postnowoczesnych, powodujących, że kino, amerykańskie głównie, okazało się fabularnie błahe, a niejeden odcinek serialu spokojnie mógłby być wyświetlany w kinie. Boom, kiedy się stało tak, że budżety seriali poszły w stronę tych filmowych. "Lost" był przed "Supernatural", "Prison Break" równo z chłopakami, więc o tym mówiłem :) Obecnie tylko przy "Criminal Minds" tak długo jestem, a startował mniej więcej w czasie kiedy łowcy demonów :) Dziewięć lat - w sumie dość niesamowite :)
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Post autor: sindar »

Ze wszystkich wymienionych ogladam tylko Supernatural, choc co prawda sezon 9 chwilowo w poczekalni - nadrobie jak juz bedzie kompletny.
Jak na bardzo juz sluszny wiek tego serialu trzeba i tak przyznac, ze trzyma zaskakujaco wysoki poziom.
Oczywiscie chwilowe wahniecia formy tez sie zdarzaja, ale pokazcie mi inny serial, ktory ma juz prawie 200 odcinkow (Moda na Sukces zagrozona ;)) i nadal mimo wszystko sie go dobrze oglada.

Przy CSI wymieklem w koncu, Criminal Minds nie znam, wiec moze Dr. Who ewentualnie - ale to razem z klasykami. Niemniej to juz zupelnie inna opowiesc...
Awatar użytkownika
joana
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Post autor: joana »

Teraz tylko Arrow oglądam.
Supernatural, podobnie jak Lubec, skończyłam oglądać na 5 sezonie, ale kolejne odc. zbieram.
Z Wampirami wytrzymałam 2 sezony. :oops:
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Kontakt:

Też mam kolejne odcinki "Supernatural" jak mnie kiedyś najdzie to obejrzę.
Nie zapominajmy, że przed nami jeszcze dwie nowości, które też będą walczyć o miejsce w ramówce, czyli "The 100" i "Star-Crossed".
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Post autor: NIke »

Lubec pisze:(...)Nie zapominajmy, że przed nami jeszcze dwie nowości, które też będą walczyć o miejsce w ramówce, czyli "The 100" i "Star-Crossed".
Wystawiałam różne seriale młodzieżowe, więc postanowiłam obejrzeć "Star-Crossed" (wiem, że już leci ze 3 tygodnie, ale miała pewne obawy).
Po przemęczeniu się przez 1 odcinek powiem, że mamy "kosmicznych" Romea i Julie (główna postać, grana przez Matt Lantera, nazywa się Roman...).
Jedyną oryginalność tego serialu jest fakt, że tym razem to ludzie są tymi złymi i biedni kosmici, którzy przylecieli w poszukiwaniu azylu/raju są przez nich gnębieni.
A teraz dla mnie główne przeszkody (fabułę przemilczę): aktorzy, którzy nie wyglądają na licealistów (Aimee Teegarden co prawda ma "tylko" 25 lat, a Matt Lanter mając 31 lat nie wygląda starzej niż ona).
Miałam też ciągłe "flashbacki" do "90210", gdzie Matt grał "złego chłopca", Liama. Miałam wrażenie, że nie do końca odnajduje się w tej nowej roli i próbuje "przemycić" Liama mimo, że scenariusz mówi o czymś innym. Czasem też starałam się powstrzymać od śmiechu, bo w "90210" Liam dostał rolę w filmie "Corporate Invaders" (gdzie grał łowcę kosmitów).
I to tyle po pierwszym odcinku - może zmuszę się do oglądnięcia drugiego i ten będzie lepszy... a może z wiekiem moje standardy się podniosły?
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ