Arrow
-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
Re: Arrow
Trzeba przyznać, że Slade ma plan i realizuje go konsekwentnie. Thea zna swoją tajemnicę, a Laurel zna tajemnicę Arrowa, jak zareagują teraz te postaci? Detektyw Lance aresztowany, Roy pójdzie swoją drogą? Drużyna się rozpada, firma przejęta.Pytanie co zrobi Blood dalej będzie grać ze Sladem?Ten odcinek to forma Arrow z początku sezonu.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Jesli chodzi o Puls, to byly jakies zapowiedzi, ze Arrow tam bedzie.
Nie sledze tego, ale zapewne zaczna/zaczeli (?) od 1 sezonu.
Nie sledze tego, ale zapewne zaczna/zaczeli (?) od 1 sezonu.
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Arrow jest bodajże emitowany na AXN i na Pulsie, w przypadku tej drugiej stacji ma poślizg kilku odcinków względem AXN.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Dwudziesty odcinek mnie zaskoczył. Nie wydawało się z początku, że zakończy się takim trzęsieniem ziemi... ale jednak szczena mi opadła.
Scenarzyści na początku zwodzą nas, ze odcinek skupi się na Royu i jego poszukiwaniach i na naprawie relacji w rodzinie Queenów. O ile wątek Roya nie zaskoczył niczym szczególnym to ten drugi dostarczył niesamowitych emocji, pokusiłbym się nawet, że to najlepsza scena w tym sezonie... do tej pory, bo może twórcy jeszcze jakieś niespodzianki dla nas przygotowali.
Scenarzyści na początku zwodzą nas, ze odcinek skupi się na Royu i jego poszukiwaniach i na naprawie relacji w rodzinie Queenów. O ile wątek Roya nie zaskoczył niczym szczególnym to ten drugi dostarczył niesamowitych emocji, pokusiłbym się nawet, że to najlepsza scena w tym sezonie... do tej pory, bo może twórcy jeszcze jakieś niespodzianki dla nas przygotowali.
-
-
seriale znam jak kieszeń
20 odcinek mistrzowski nie spodziewałem się, że zginie tak ważna postać a nawet dwie w ostatnich dwóch odcinkach. Ciekawe czy ostatnia scena nie poróżni Oliviera i Thei
Spoiler:
-
-
seriale znam jak kieszeń
No i po co wróciła? Zostały 2 odcinki ciekawe jak rozwiążą wojnę z Bloodem i Sladem, plan unieszkodliwienia ich armii na razie nie wypalił. Co przyniesie telefon ze Star Labs? Pewnie jakieś rozwiązanie problemu Miracuru. Nie bardzo mogę zrozumieć dlaczego scenarzyści tak łatwo rezygnują z Roya, który jako jedyny mógłby się mierzyć z armią naszprycowaną miracuru.
Spoiler:
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Tak jak w przypadku pierwszego sezonu tak i pod koniec drugiego zaserwowano nam jazdę bez trzymanki... Dużo się dzieje, wiele się zmienia, choć historia jest prowadzona niezbyt szybkim tempem... by za chwilę przyspieszyć.
Nie ulega wątpliwości, że będzie to emocjonujący finał sezonu.
Spoiler:
Nie ulega wątpliwości, że będzie to emocjonujący finał sezonu.
-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Tak tak, tak - świetnie się teraz serial ogląda. Nawet Laurel mogę znieść.
Szykuje się niezła końcówka sezonu, chodzą po sieci jakieś przecieki na jej temat, ale nie czytam, bo chcę się dobrze bawić finałem. Przyznaję, że scenarzyści mnie trochę zaskoczyli eliminacją jednej postaci. A do tego stworzyli jeszcze w ostatnich odcinkach, trochę inny obraz Queena i jego koligacji.
Tak sobie myślę, że powróci jedna z postaci, wkurzona wydarzeniami i przyjdzie z pomocą Arrowowi.

Szykuje się niezła końcówka sezonu, chodzą po sieci jakieś przecieki na jej temat, ale nie czytam, bo chcę się dobrze bawić finałem. Przyznaję, że scenarzyści mnie trochę zaskoczyli eliminacją jednej postaci. A do tego stworzyli jeszcze w ostatnich odcinkach, trochę inny obraz Queena i jego koligacji.
Tak sobie myślę, że powróci jedna z postaci, wkurzona wydarzeniami i przyjdzie z pomocą Arrowowi.
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
-
seriale znam jak kieszeń
Zdecydowanie przydadzą się posiłki Oliemu sam nie da rady przeciwko takiej armii, kwestia tylko kto przybędzie na pomoc Suicide Squad,Flash, Sara i Liga Zabójców a może ktoś jeszcze inny, możliwości jest wiele. Finał będzie emocjonujący.
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Nie da się ukryć że Arrow jest w bardzo dobrej formie w nowym sezonie. Ja również zainteresowaniem śledzę najnowsze wydarzenia i zastanawiam się nad możliwymi zakończeniami.
Odnoszę wrażenie że Laurel lepiej się trzyma, a jej "anoreksja" zauważalna we wcześniejszych odcinkach musiała być narzędziem zastosowanym do bardziej wiarygodnego przedstawienia jej problemu alkoholowego.
Odnoszę wrażenie że Laurel lepiej się trzyma, a jej "anoreksja" zauważalna we wcześniejszych odcinkach musiała być narzędziem zastosowanym do bardziej wiarygodnego przedstawienia jej problemu alkoholowego.
Ignorance is a virtue.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
No nie wiem czy twórcy sięgali by po aż tak drastyczne narzędzia,żeby pokazać problemy alkoholowe. Laurel nie musi być "anorektyczką" żeby uwiarygodnić problem z piciem. Za tym musi się kryć coś więcej... Może sama aktorka ma jakieś problemy, bo i taka teoria się pojawiła.
Ale teraz Laurel i jej figura są w cieniu tego wszystkiego co się dzieje i na szczęście scenarzyści dają jej tylko tyle czasu antenowego ile to konieczne. Szkoda, że Summer też pojawia się bardzo rzadko, bo jej postać w ostatnim odcinku wiele zyskała.
Ale teraz Laurel i jej figura są w cieniu tego wszystkiego co się dzieje i na szczęście scenarzyści dają jej tylko tyle czasu antenowego ile to konieczne. Szkoda, że Summer też pojawia się bardzo rzadko, bo jej postać w ostatnim odcinku wiele zyskała.
Spoiler:
-
-
seriale znam jak kieszeń
I praktycznie byli wszyscy wymieniani pomocnicy (choć niektórzy mają swoje motywy) ale walka o miasto trwa, czekam z niecierpliwością na finał.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Finał nie zawiódł. Było emocjonująco, choć nie było takiego trzęsienia ziemi jak w finale pierwszego sezonu.
Jest na co czekać w następnym sezonie.
Spoiler:
-
-
seriale znam jak kieszeń
Ciekaw jestem czy wątek ze Sladem został zakończony?Finał dobry choć nie bardzo dobry. Finałowa walka ze Sladem nawet fajna szkoda tylko, że nie pokazano jej w jednym ujęciu. Arrow wszystko zawdzięcza Felicity Ogólnie dostaliśmy bardzo dobry produkt w postaci 2 sezonu, były niepotrzebne odcinki ale jako całość sezon można uznać za jeden z najlepszych jakie oglądałem.
Spoiler:
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Wątek Slade'a na pewno prędzej czy później powróci, bo szkoda byłoby marnować takiego villiana. Choć Manau Bennett już nie będzie w stałej obsadzie, więc jego występy nie będą zbyt częste.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:

Jak podaje Entertainment Weekly były odtwórca roli Supermana Brandon Routh, znany też z występów w "Chuck" ponownie może przywdziać kostium superbohatera. Dołącza on bowiem do obsady "Arrow" i w trzecim sezonie będzie miał role powracającą. Wcieli się w Ray'a Palmera znanego również jako Atom.
Raya Palmer to naukowca i wynalazca nowy właściciel Queen Consolidated, który odegra niespodziewaną rolę nie tylko w życiu Olivera Queena, ale też Felicity Smoak. Plany Palmera dla Działu Nauk Stosowanych Queen Consolidated będą owiane tajemnicą.
W komiksach Atom to superbohater dysponujący technologią umożliwiającą zmianę rozmiarów do postaci subatomowej.
Ujawniony jakiś czas temu opis castingowy tej postaci fani wiązali z postacią Teda Korda a.k.a. Blue Beetle, ale jak widać twórcy "Arrow" ponownie zaskakują, a sezon jeszcze się nie zaczął

-
joana
Promo 3 sezonu. Jak dawno już nie słyszałam ...You have Failed this City

-
joana
I najnowszy trailer 3 sezonu tu na stronie: http://uk.ign.com/articles/2014/09/04/n ... -3-trailer
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Wymęczyłem tego Arrowa, końcówkę walnąłem już jak mini maraton, bo 5 odcinków z rzędu. Ufff, długo mi to trwało i faktycznie po tragicznym początku dalej jest coraz lepiej. Widziałem też Flasha i nie bardzo mam pojecie gdzie go tam dopasować. Znaczy się kiedy dokładnie oni się spotkali - w 3 sezonie to będzie dopiero?
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
Oceń ten serial