AreQ_BAH pisze:Zart mode on
Może zamiast hobby lepiej poszukać sobie faceta? A jeśli masz i mało czasu zajmuje to Kochanka... ewentualnie jeśli masz również to może kolejnego ?
Zart mode off
Może bym sobie poszukał faceta ale wtedy moja żona by mnie chyba <aż strach to wypowiedziec> drugiej kobity nie chce bo juz tej jednej mam dosc
Co do braku drugiego sezonu to aktualny wyglad Marley Shelton (zwiekszyla swoj obwód 3-4 razy ) na pewno tez miał wpływ na cancela. W takim stanie nie mogłaby chronić doktorka
[quote="AreQ_BAH"]Zart mode on Może zamiast hobby lepiej poszukać sobie faceta? A jeśli masz i mało czasu zajmuje to Kochanka... ewentualnie jeśli masz również to może kolejnego :D? Zart mode off[/quote]
Może bym sobie poszukał faceta ale wtedy moja żona by mnie chyba <aż strach to wypowiedziec> :D drugiej kobity nie chce bo juz tej jednej mam dosc :-p
Co do braku drugiego sezonu to aktualny wyglad Marley Shelton (zwiekszyla swoj obwód 3-4 razy :grin: ) na pewno tez miał wpływ na cancela. W takim stanie nie mogłaby chronić doktorka ;)
A to z powodu ciąży czy innych czynników? Tj jedzenia ?
Poza tym, są zawsze 2 inne opcje:
-Zmiana przy boku Doktora, wprowadzony w trakcie sezonu agent (nie pamiętam imienia) był dobrym urozmaiceniem serialu, i np on mógł przejąć schedę, chociaż trzeba powiedzieć, że by się nie nadawał , więc kogoś nowego mogliby znaleźć.
-Poczekać jeśli to ciąża, i kręcić później
Myślę że o co innego chodziło, niestety
A to z powodu ciąży czy innych czynników? Tj jedzenia :D? Poza tym, są zawsze 2 inne opcje: -Zmiana przy boku Doktora, wprowadzony w trakcie sezonu agent (nie pamiętam imienia) był dobrym urozmaiceniem serialu, i np on mógł przejąć schedę, chociaż trzeba powiedzieć, że by się nie nadawał :), więc kogoś nowego mogliby znaleźć. -Poczekać jeśli to ciąża, i kręcić później :) Myślę że o co innego chodziło, niestety :(
tak w ciąży jest i w sumie mogli wymyślić, że to dziecko zrobiła z doktorem Gdyby już urodziła to mogłoby to być ganiealne dziecko i mając zaledwie 5 miesięcy umiałoby się posługiwać bronią itp
tak w ciąży jest i w sumie mogli wymyślić, że to dziecko zrobiła z doktorem :) Gdyby już urodziła to mogłoby to być ganiealne dziecko i mając zaledwie 5 miesięcy umiałoby się posługiwać bronią itp :D
Serial opowiada o pracujacym dla rzadu naukowcu, który wraz z agentka FBI rozwiązują budzące grozę zagadki, niejednokrotnie wykraczające poza granice ludzkiego pojmowania. Jest on adaptacja brytyjskiego serialu o tym samym tytule.
Serial opowiada o pracujacym dla rzadu naukowcu, który wraz z agentka FBI rozwiązują budzące grozę zagadki, niejednokrotnie wykraczające poza granice ludzkiego pojmowania. Jest on adaptacja brytyjskiego serialu o tym samym tytule.