Dexter

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
tartar
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: tartar »

Jeśli chodzi o 3 sezon to może zrobią tak jak było napisane w książce, że znajdzie się następca Dextera :>
Było by ciekawie
Jak wam sie nudzie i tak bardzo czekacie na 3 sezon to może kupicie książkę? Część 3 [;
dory
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dory »

Wiem ze to troche wbrew regulaminowi, ale mam pytanie:
Czy wiecie gdzie moge znaleść pierwszy sezon, bo szukam i szukam i nigdzie nie ma :/
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Daniel_Zet »

poszukaj na www.google.pl
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Tylko kliknij. Do wyboru do koloru i nie mów, że nigdzie nie ma. Przeczytaj FAQ.
dory
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dory »

Dzieki za pomoc.
Juz sobie poradzilem.

Chyba wczesniej cos zle wpisywalem w google.
fasolke
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fasolke »

eeee z tego co mi wiadomo strajk scenarzystów sie skończył już, słyszalem w radiu jakieś dwa tygodnie temu :roll: // bostonq jakbys czytal wyzej to bys przeczytal, ze byla mowa o strajku...
Ostatnio zmieniony 11 marca 2008, 14:21 przez fasolke, łącznie zmieniany 1 raz.
qwertz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qwertz »

Kod: Zaznacz cały

Showtime President Robert Greenblatt also confirmed that a third season is planned to start airing on September 30, 9 PM ET/PT.
Czyli pozostaje nam (fanom) czekać do 30 września (a dokładnie do 31 kiedy odcinek będzie do pobrania z sieci).
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Trochę długo, ale mamy czas, pooglądamy i ponadrabiamy sobie inne zaległości serialowe;D
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

qwertz pisze:

Kod: Zaznacz cały

Showtime President Robert Greenblatt also confirmed that a third season is planned to start airing on September 30, 9 PM ET/PT.
Czyli pozostaje nam (fanom) czekać do 30 września (a dokładnie do 31 kiedy odcinek będzie do pobrania z sieci).
raczej chciales napisac ze musimy czekac do 1 pazdziernika, gdyz wrzesien ma 30 dni :P
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
qwertz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qwertz »

Krzychu pisze:musimy czekac do 1 pazdziernika, gdyz wrzesien ma 30 dni
Nieważne. Grunt że dzień później.
perfecti
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: perfecti »

W końcu z braku nowych seriali sci fi zabrałem się za kryminały i Dextera polecam 7/10
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

perfecti pisze:... Dextera polecam 7/10
Raczej 10/10 :grin:
Serial pierwsza klasa. Polecam...
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

tak samo jak perfecti, z braku innych seriali zabralem sie za dextera by zobaczyc co inni w nim widza.
musze powiedziec ze bardzo sredni serial takie 5-6\10....
cholernie przewidujacy serial (kto jest tym "super-zabojca" przewidzialem od razu czyli 3 odcinki przed ujawnieniem go (btw: nieznosze serialow i filmow ktore wiem jak sie skoncza, i hate that!!!!)) postacie sa tak przerysowane ze az boli (ta siotra, ten glina czarny mocna geba, ten latynos z problemami...)
Nawet pomysl jest taki sobie w tym serialu, facet ktory nie ma uczyc i kroi ludzi :S....
Jedyny wielki plus ma aktor ktory gra glowna role, uwazam ze suoper go dobrali do takiej postaci.
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Bluźnisz. Serio.
Przewidziałeś kto jest truck-killerem "od razu" ("czyli 3 odcinki przed ujawnieniem go" - eee....) i od razu dlatego jest to średniak. Kurde, przecież to tylko jeden z wątków (jedna z płaszczyzn, whatever) tego serialu. Postacie są przerysowane, bo tak ma być. W końcu to taka (tak jakby, do tego nieco upraszczając) czarna komedia. "Facet, który nie ma uczuć i kroi ludzi" - wiadomo że było, ale nigdy wcześniej nikt w TV tego nie ukazał w taki sposób (IMO pierwszy ser... wróc - jakikolwiek wytwór filmowy w którym każda myśl głównego bohatera wypowiada na głos w formie narracji rządzi).
Jeszcze raz - bluźnisz.
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

kto jest tym "super-zabojca" przewidzialem od razu czyli 3 odcinki przed ujawnieniem go (btw: nieznosze serialow i filmow ktore wiem jak sie skoncza, i hate that!!!!))
<bravo> Prawdziwy z Ciebie Colombo, powiedz mi jeszcze jak się serial skończy, skoro już wiesz :? oszczędzę sobie ogladania dalej tej miernoty z przerysowanymi postaciami, głupim pomysłem... Strach pomyśleć, że to w ogóle adaptacja książki jest.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Słuchajcie, bez przesady. Ja również się dziwię opinii atathotha, ale w końcu takie Jego prawo, by tak serial ocenić. Najwyraźniej Mu nie podszedł, jakoś to uargumentował, więc nie ma co się wyzłośliwiać. Przynajmniej spróbował, byli tu i tacy, co nie widzieli, a wydali negatywną opinię ;)
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Boze! widac ze jak tylko cos zleo sie powie o Dexterze to juz sie dostaje baty od wiekszosci!
@Bostonq musze podziekowac :)
Ja tylko mowilem swe zdanie, uwazam ze to zadna rewelacha, taki normalny serial :)...
Wiem, zaraz mi powiecie ze lubie to g*wno fascape czy dark angel... Zgadzam sie, lubie, ale nie gloryfikuje jak Wy dextera! (za to gloryfikuje Rome ^^ :D)

Obejrze do konca serial, tak dla ciekawosci. a i tak juz zgaduje koniec:
Spoiler:
PS: a i tak cieszcie sie, poniewaz niezle zmienilem zdanie na teamt dextera... przed ogladnieciem uwazalem to za niezbyt wyrafinowany serial dla psychopatycznych mordercow :smile: , a teraz zyskal na moich oczach poniewaz jest smieszny i duzo fajnego czarnego humoru :D
Nikon
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: Nikon »

masuka i jego konkretne texty miazdza w tym serialu ;D powinni robic wiecej seriali z takimi typami btw wiadomo cos na temat 3 sezonu czy takowy bedzie ?
PaPyS
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PaPyS »

Będzie :) Premiera chyba 1 października 2008.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

jednak sie troche mylilem co do zakonczyenia!
Spoiler:
A co do 2giego sezonu, jest on lepszy od 1!!!!! ile razy wybuchalem smiechem! powiem ze sie rozkreca! :)

EDIT:

Cofam wszystko co powiedzialem o Dexterze! Po ogladnieciu 5tego odcinka 2 sezonu a szczegolnie momentu od minuty 53:50 do konca jestem jak najbardziej za tym serialem!

Asd musisz zobaczyc ten serial :D!

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ