Dexter

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Faridrox
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Faridrox »

Szczerze mowiac przed obejrzeniem 8 odcinka byłem załamany. Dexter zaczął byc coraz bardzioej ludzki. Zaczął popełniac błedy i cały ten motyw z Leilą to jakas porazka. Dobrze ze teraz znowu wszystko wraca do poprzedniego stanu dexa profesjonalisty.
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Długo czekałem na to, by Dex zmądrzał. Cieszę się, że skończył Leilą i teraz zajmie się Doaksem.
komtwo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: komtwo »

Kto wie czy on zajmie się Doaksem czy Doaks nim :wink:
Czekam niecierpliwie co przyniesie następny odcinek.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Trzeci sezon już zapowiedziany więc Dexter się zajmie Doaksem pewnie.. albo coś innego się wydarzy;D
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Prawie wszystko sie potoczylo tak jak przewidywalem, koniec odcinka za to mnie zaskoczyl, znowu sie wszystko pokomplikowalo.
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Nowy odciniekpo prostu świetny, a końcówka jeszcze lepsza.
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Krótko i bez spojlerów o najnowszym odcinku. Ooooogień! Napięcie, atmosfera, klimat - dzieje się dużo, Dex jest pod mocną presją i... nie mam pojęcia jak to się zakończy, ale szczerze wierzę, że rozsądnie i tych ww. atrakcji będzie jeszcze więcej w trzech ostatnich odcinkach.
dyl
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dyl »

Faktycznie wreszczie w tych ostatinch odcikach zaczeło coś się dziać, bo już nawet po obejrzeniu pierwszych odcików drugej seri myślałem o zostawieniu serialu i nie ogladnu go już i węcej ale jedanktwórcy ruszyli.
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler
Zastanawiam się czy Dexiu zrobi to czy nie... Chciałbym by Dex zrobił to, co powinien, gdyż jego ofiara na to zasłużyła...
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007, 23:08 przez piterkow, łącznie zmieniany 1 raz.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Wiem, że prawdopodobnie każdy z nas tak ma, ale i ja muszę wtrącić swoje trzy grosze. Serial jest świetny, znakomity itd. Hall jest znakomitym aktorem, który dużo potrafi swoją twarzą przekazać, a scenarzyści, hmm, im to bym z 5x pensję powiększył

Spoiler.

Odcinek miodzio, wszystko tak nagrane, jakby to Dexa podejżewali (co oczywiście było nieprawdą), w sumie odcinek przewidywalny, ale i tak trzymający w napięciu. Jestem teraz ciekaw jednej rzeczy, co morderca zrobi z sierżantem, oraz swoją nogą, no bo przecież chyba nie zadzwoni po swoich goryli po pomoc? :P Ahh, ja chcę kolejny odcinek. I to dzisiaj :P
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Dexter kolejny raz udowodnił, że jest serialem genialnym.

Końcówka zwaliła mnie z nóg.

SPOILER

Najlepsze były miny Angela i Lundyego, jak padły słowa: "Sypiasz z Lundym?!" xD Boskie xD No i wyraz twarzy Dexa gdy usiadł przed biurkiem Lundyego, na którym leżał pojemnik z "suwenirami". xD Mam tylko nadzieje, ze nie zwalą tak świetnego serialu i że 3 sezon tez bedzie trzymal poziom.
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

[2x09]

Obrazek
ROBIN bez kaptura
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ROBIN bez kaptura »

Anal Frost pisze:Poza tym oglądanie serialu pociętego reklamami i z lektorem jest pomysłem zupełnie daremnym. Dlatego nie oglądam w tv żadnych seriali :)
Zgadzam sie, mnie chwilami trafia jak oladam 40 minutowy serial przez niemal 80 minut. Robi sie naprawde dosyć. Dlatego unikam seroiali w tv

Added after 4 minutes:
kacperski pisze:Dexter kolejny raz udowodnił, że jest serialem genialnym.

Końcówka zwaliła mnie z nóg.

SPOILER

Najlepsze były miny Angela i Lundyego, jak padły słowa: "Sypiasz z Lundym?!" xD Boskie xD No i wyraz twarzy Dexa gdy usiadł przed biurkiem Lundyego, na którym leżał pojemnik z "suwenirami". xD Mam tylko nadzieje, ze nie zwalą tak świetnego serialu i że 3 sezon tez bedzie trzymal poziom.

Nawet Adam Małysz nie jest w stanie kilka sezonów z rzędu fruwać bardzo wysoko - i najlepszym serialom zdarzaja sie "obniżki formy". Miejmy nadzieje ze jak najpozniej i na jak najkrotszy czas.
Ceryn
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Ceryn »

piterkow pisze:Zastanawiam się czy Dexiu zrobi to czy nie... Chciałbym by Dex zrobił to, co powinien, gdyż jego ofiara na to zasłużyła...
a możesz mi powiedzieć czym sobie zasłużyła???
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler
Prześladowała Dextera przez cały czas... Na dodatek chciała go oddać policji..
. A poza tym to moja subiektywna ocxena i chciałbym by Dexter zrobił z tą osobą porządek.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007, 23:06 przez piterkow, łącznie zmieniany 1 raz.
Ceryn
Wskaż do odpowiedzi

A wiec nie mów, że on na to zasłuzył. Dexter do tej pory zabijał jedynie przestępców, i ja sądzę, że dalej tak pozostanie. W każdym serialu będzie tym "dobrym", zabijającym "złych".
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

SPOILER
Dla tych, którzy zabijają złych zawsze przychodzi moment, gdy muszą odejść od swoich zasad, by zachować anonimowość i bezpieczeństwo... I Dexter nie byłby jedynym, który tak zrobił, bo np. Light z Death Note musiał tak postąpić, Zero z Code Geass też... Myślę, że Dexter jednak zabije swoją ofiarę.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007, 23:07 przez piterkow, łącznie zmieniany 2 razy.
Ceryn
Wskaż do odpowiedzi

Serial sam w sobie jest wyjątkowy i inny niż wszystkie, moim zdaniem, mam taką nadzieję, jakoś się dogadają, choć może to być trudne ;] Niektórzy już wspominali, że może tak być, w końcu oboje nie lubią "złych ludzi".
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Tylko czy złym człowiekiem jest człowiek, który morduje złych ludzi... Ja jednak uważam, że się nie dogadają.
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

jestem ciekaw jak sprawa zostanie rozwiazana. chodzi mi o Dextera i jego przesladowce :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ