Szczerze mowiac przed obejrzeniem 8 odcinka byłem załamany. Dexter zaczął byc coraz bardzioej ludzki. Zaczął popełniac błedy i cały ten motyw z Leilą to jakas porazka. Dobrze ze teraz znowu wszystko wraca do poprzedniego stanu dexa profesjonalisty.
Szczerze mowiac przed obejrzeniem 8 odcinka byłem załamany. Dexter zaczął byc coraz bardzioej ludzki. Zaczął popełniac błedy i cały ten motyw z Leilą to jakas porazka. Dobrze ze teraz znowu wszystko wraca do poprzedniego stanu dexa profesjonalisty.
Krótko i bez spojlerów o najnowszym odcinku. Ooooogień! Napięcie, atmosfera, klimat - dzieje się dużo, Dex jest pod mocną presją i... nie mam pojęcia jak to się zakończy, ale szczerze wierzę, że rozsądnie i tych ww. atrakcji będzie jeszcze więcej w trzech ostatnich odcinkach.
Krótko i bez spojlerów o najnowszym odcinku. Ooooogień! Napięcie, atmosfera, klimat - dzieje się dużo, Dex jest pod mocną presją i... nie mam pojęcia jak to się zakończy, ale szczerze wierzę, że rozsądnie i tych ww. atrakcji będzie jeszcze więcej w trzech ostatnich odcinkach.
Faktycznie wreszczie w tych ostatinch odcikach zaczeło coś się dziać, bo już nawet po obejrzeniu pierwszych odcików drugej seri myślałem o zostawieniu serialu i nie ogladnu go już i węcej ale jedanktwórcy ruszyli.
Faktycznie wreszczie w tych ostatinch odcikach zaczeło coś się dziać, bo już nawet po obejrzeniu pierwszych odcików drugej seri myślałem o zostawieniu serialu i nie ogladnu go już i węcej ale jedanktwórcy ruszyli.
Spoiler [quote][color=white]Zastanawiam się czy Dexiu zrobi to czy nie... Chciałbym by Dex zrobił to, co powinien, gdyż jego ofiara na to zasłużyła..[/color].[/quote]
Wiem, że prawdopodobnie każdy z nas tak ma, ale i ja muszę wtrącić swoje trzy grosze. Serial jest świetny, znakomity itd. Hall jest znakomitym aktorem, który dużo potrafi swoją twarzą przekazać, a scenarzyści, hmm, im to bym z 5x pensję powiększył
Spoiler.
Odcinek miodzio, wszystko tak nagrane, jakby to Dexa podejżewali (co oczywiście było nieprawdą), w sumie odcinek przewidywalny, ale i tak trzymający w napięciu. Jestem teraz ciekaw jednej rzeczy, co morderca zrobi z sierżantem, oraz swoją nogą, no bo przecież chyba nie zadzwoni po swoich goryli po pomoc? Ahh, ja chcę kolejny odcinek. I to dzisiaj
Wiem, że prawdopodobnie każdy z nas tak ma, ale i ja muszę wtrącić swoje trzy grosze. Serial jest świetny, znakomity itd. Hall jest znakomitym aktorem, który dużo potrafi swoją twarzą przekazać, a scenarzyści, hmm, im to bym z 5x pensję powiększył
[color=red]Spoiler.[/color]
Odcinek miodzio, wszystko tak nagrane, jakby to Dexa podejżewali (co oczywiście było nieprawdą), w sumie odcinek przewidywalny, ale i tak trzymający w napięciu. Jestem teraz ciekaw jednej rzeczy, co morderca zrobi z sierżantem, oraz swoją nogą, no bo przecież chyba nie zadzwoni po swoich goryli po pomoc? :P Ahh, ja chcę kolejny odcinek. I to dzisiaj :P
Dexter kolejny raz udowodnił, że jest serialem genialnym.
Końcówka zwaliła mnie z nóg.
SPOILER
Najlepsze były miny Angela i Lundyego, jak padły słowa: "Sypiasz z Lundym?!" xD Boskie xD No i wyraz twarzy Dexa gdy usiadł przed biurkiem Lundyego, na którym leżał pojemnik z "suwenirami". xD Mam tylko nadzieje, ze nie zwalą tak świetnego serialu i że 3 sezon tez bedzie trzymal poziom.
Dexter kolejny raz udowodnił, że jest serialem genialnym.
[color=red][size=150]SPOILER[/size]
Najlepsze były miny Angela i Lundyego, jak padły słowa: "Sypiasz z Lundym?!" xD Boskie xD No i wyraz twarzy Dexa gdy usiadł przed biurkiem Lundyego, na którym leżał pojemnik z "suwenirami". xD Mam tylko nadzieje, ze nie zwalą tak świetnego serialu i że 3 sezon tez bedzie trzymal poziom.
Anal Frost pisze:Poza tym oglądanie serialu pociętego reklamami i z lektorem jest pomysłem zupełnie daremnym. Dlatego nie oglądam w tv żadnych seriali
Zgadzam sie, mnie chwilami trafia jak oladam 40 minutowy serial przez niemal 80 minut. Robi sie naprawde dosyć. Dlatego unikam seroiali w tv
Added after 4 minutes:
kacperski pisze:Dexter kolejny raz udowodnił, że jest serialem genialnym.
SPOILER
Nawet Adam Małysz nie jest w stanie kilka sezonów z rzędu fruwać bardzo wysoko - i najlepszym serialom zdarzaja sie "obniżki formy". Miejmy nadzieje ze jak najpozniej i na jak najkrotszy czas.
[quote="Anal Frost"]Poza tym oglądanie serialu pociętego reklamami i z lektorem jest pomysłem zupełnie daremnym. Dlatego nie oglądam w tv żadnych seriali :)[/quote]
Zgadzam sie, mnie chwilami trafia jak oladam 40 minutowy serial przez niemal 80 minut. Robi sie naprawde dosyć. Dlatego unikam seroiali w tv
[size=75][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]
[quote="kacperski"]Dexter kolejny raz udowodnił, że jest serialem genialnym.
[color=red][size=150]SPOILER[/size]
Najlepsze były miny Angela i Lundyego, jak padły słowa: "Sypiasz z Lundym?!" xD Boskie xD No i wyraz twarzy Dexa gdy usiadł przed biurkiem Lundyego, na którym leżał pojemnik z "suwenirami". xD Mam tylko nadzieje, ze nie zwalą tak świetnego serialu i że 3 sezon tez bedzie trzymal poziom.[/quote]
Nawet Adam Małysz nie jest w stanie kilka sezonów z rzędu fruwać bardzo wysoko - i najlepszym serialom zdarzaja sie "obniżki formy". Miejmy nadzieje ze jak najpozniej i na jak najkrotszy czas.
Spoiler [quote][color=white]Prześladowała Dextera przez cały czas... Na dodatek chciała go oddać policji..[/color][/quote]. A poza tym to moja subiektywna ocxena i chciałbym by Dexter zrobił z tą osobą porządek.
A wiec nie mów, że on na to zasłuzył. Dexter do tej pory zabijał jedynie przestępców, i ja sądzę, że dalej tak pozostanie. W każdym serialu będzie tym "dobrym", zabijającym "złych".
A wiec nie mów, że on na to zasłuzył. Dexter do tej pory zabijał jedynie przestępców, i ja sądzę, że dalej tak pozostanie. W każdym serialu będzie tym "dobrym", zabijającym "złych".
Dla tych, którzy zabijają złych zawsze przychodzi moment, gdy muszą odejść od swoich zasad, by zachować anonimowość i bezpieczeństwo... I Dexter nie byłby jedynym, który tak zrobił, bo np. Light z Death Note musiał tak postąpić, Zero z Code Geass też... Myślę, że Dexter jednak zabije swoją ofiarę.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007, 23:07 przez piterkow, łącznie zmieniany 2 razy.
SPOILER [quote][color=white]Dla tych, którzy zabijają złych zawsze przychodzi moment, gdy muszą odejść od swoich zasad, by zachować anonimowość i bezpieczeństwo... I Dexter nie byłby jedynym, który tak zrobił, bo np. Light z Death Note musiał tak postąpić, Zero z Code Geass też... Myślę, że Dexter jednak zabije swoją ofiarę.[/color][/quote]
Serial sam w sobie jest wyjątkowy i inny niż wszystkie, moim zdaniem, mam taką nadzieję, jakoś się dogadają, choć może to być trudne ;] Niektórzy już wspominali, że może tak być, w końcu oboje nie lubią "złych ludzi".
Serial sam w sobie jest wyjątkowy i inny niż wszystkie, moim zdaniem, mam taką nadzieję, jakoś się dogadają, choć może to być trudne ;] Niektórzy już wspominali, że może tak być, w końcu oboje nie lubią "złych ludzi".