Hey! Ogląda z Was ktoś seriale albo filmy wrzucone na megavideo?Jeśli tak to przy jakim necie i czy leci Wam płynnie czy musicie czekać na bufor?
Ja mam 2 mb neostradę i żeby obejrzeć 28 min serial muszę czekać ponad 40-50 min (sic!) :| U Was jest to samo?
Hey! Ogląda z Was ktoś seriale albo filmy wrzucone na megavideo?Jeśli tak to przy jakim necie i czy leci Wam płynnie czy musicie czekać na bufor? Ja mam 2 mb neostradę i żeby obejrzeć 28 min serial muszę czekać ponad 40-50 min (sic!) :| U Was jest to samo?
No to miło :| beata101 a co do neo 1mb to też ją miałem jeszcze kilka miesięcy temu i chodziła zdecydowanie lepiej niż ta moja 2mb :|
Nie wiem co jest grane.. nawet na pomoc techniczną nie będe dzwonił bo tam są idioci :-/
1 osoba na 1000 może się na tym zna
No to miło :| [b]beata101[/b] a co do neo 1mb to też ją miałem jeszcze kilka miesięcy temu i chodziła zdecydowanie lepiej niż ta moja 2mb :| Nie wiem co jest grane.. nawet na pomoc techniczną nie będe dzwonił bo tam są idioci :-/ 1 osoba na 1000 może się na tym zna :cry: :cry:
jeśli macie neo i na speedtest.tp.pl macie niższą prędkośc niż powinniście (nie że 980 zamiast 1024, nie przesadzajmy ) przy wyłączonych torrentach itp to sprawdźcie sobie kompa na wirusy a potem dzwońcie na 0800102102, niech sprawdza czy nie ma przeciążeń, jeśli sa to za czas jaki je odczuwacie jest odliczenie od rachunku(na blue line 19393). Ciekawostka - za czas jaki odczuwacie, nie za jaki występują, więc można mówić że cały czas czujecie
jeśli macie neo i na speedtest.tp.pl macie niższą prędkośc niż powinniście (nie że 980 zamiast 1024, nie przesadzajmy :D) przy wyłączonych torrentach itp to sprawdźcie sobie kompa na wirusy a potem dzwońcie na 0800102102, niech sprawdza czy nie ma przeciążeń, jeśli sa to za czas jaki je odczuwacie jest odliczenie od rachunku(na blue line 19393). Ciekawostka - za czas jaki odczuwacie, nie za jaki występują, więc można mówić że cały czas czujecie ;)