October Road

Seriale prawdziwsze niż życie.
GreG
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

October Road

Post autor: GreG »

Witam,
Pierwszy sezon tego serialu jest już na stronie, więc nie będe go przedstawiał od nowa,
http://www.tvshows.yoyo.pl/octoberroad.html
Jest jakaś szansa na wstawienie drugiego sezonu?
Drugi sezon ma 13 odcinków, więc nie jest to dużo :)
Jeśli chodzi o napisy, to znalazłem jak dotąd tylko do pierwszych czterech odcinków. Nie wiem czy gdzieś jest całość, bo do niektórych serwisów nie mam dostępu.
Co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

znalazłem do 9 na napisy24.pl
ale myślę ze nikt się za to nie zabierze dopóki nie będzie całości
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2008, 13:21 przez Lisu11, łącznie zmieniany 1 raz.
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Lisu11 , wiesz może czy reszta napisów, jest np. w trakcie tłumaczenia, i może za jakiś czas się ukażą? W temacie pusto więc chyba serial nie cieszy się dużym zainteresowaniem, a szkoda :)
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Co jakiś czas się ukazują,dostępne na dzień dzisiejszy jest 9 tłumaczen. Spokojnie radzę poczekać.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Monitoruje napisy co jakiś czas - jak będzie komplet to dajcie znac to się nim zajmę.

A jeśli jeszcze ktoś nie oglądał to pierwszy sezon jest dostępny tutaj: Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Up,
Jak się sprawa ma z napisami, są już do wszystkich odcinków?
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

Są do 11 odcinków na napisy24
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Czyli w takim tempie, to za 2 miesiące będzie komplet :smile:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

JAk będzie komplet to dajcie znać - to wystawię.
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

xvidasd pisze:JAk będzie komplet to dajcie znać - to wystawię.
Dzisiaj spojawiły się napisy do ostatniego, 13 odcinka drugiego sezonu, tak więc jest już komplet...
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Zapraszam więc do drugiego sezonu:

October Road Season2 Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

O, pięknie. Jeśli ktoś nie widział, a oglądał wcześniej pierwszy sezon i mu się podobał, to na pewno będzie zadowolony. Choć nie wszystkie wątki znajdują swój finał, to jest to serial, który ogląda się z wielką przyjemnością. Nie jest to dzieło epokowe, odkrywcze, oryginalne, ale można zżyć się z bohaterami, polubić specyficzną nostalgiczno-humorystyczną atmosferę :)
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Dzieki asd :)
Swietny serial polecam wszystkim, bardzo przyjemnie sie go oglada
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Drugim sezonem jestem bardzo rozczarowana. Pierwszy podobał mi się, to było coś nowego, czego jeszcze w innych serialach nie widziałam. Nierozwiązane wątki na końcu jak zwykle mnie wkurzyły ;) bo kto lubi czekać na następny sezon az się rozwiążą. Tym razem ten problem pozostał. Na końcu nadal pozostało wiele niedopowiedzianych sytuacji, chociażby
Spoiler:
Na pewno wiele z tych pytań miało być w końcu rozwiązanych, bo o ile wiem serial zakończono raczej niespodziewanie, ale tak się nie stało. Nie ma tego Happy Endu, za to było 13 długich odcinków, które można by co najmniej o połowe skrócić. W pewnych bowiem momentach serial tak się dłużył, że musiałam go ogladac na raty by dotrwac do końca. Szkoda, bo na początku na prawdę bardzo mi się podobał.
Awatar użytkownika
sylwex
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: sylwex »

Najważniejsze sprawy powinny zostać wyjaśnione...
Upon hearing of the cancellation, the show's creators co-wrote a 15-minute series finale and have plans to film it with the cast.[6]

On January 26th, 2009, Zap2it.com annouced that the 15 minute finale had just finished filming and will be on the season 2 dvd, expected for a May 5th, 2009.[7]
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

hmm jest 9 minutowy ending october road na youtube, miał być 15 ;p
już się pobiera, ciekaw jestem jak to wszystko zamknęli :)
link do YT:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Dzięki wielkie za informację :) Obejrzałem - trochę cukierek, ale w sumie urocze i fajnie, że w ogóle ktoś o tym pomyślał. I przyznaję, że przez te parę minut do końca nie miałem pewności, jaka będzie odpowiedź na jedno z ważniejszych pytań serialu :) Ładnie to zrobili. No to teraz można serial uznać za obejrzany w całości, choć przy tych wszystkich dwuodcinkowych finałach - ten był więcej niż skromny :)
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

Dokładnie, troszkę cukierek ;p I ten pomysł próby zamknięcia wszystkiego chociażby jako-tako mi się podoba, ale nadal pozostaje taki drobny niedosyt i ciekawość jakby to zrobili jakby mieli możliwość nakręcenia 3 serii...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Tak, pewnie byłoby lepsze, ale mimo wszystko jest to jakieś rozwiązanie. Przyznaję, że czasem chciałbym poznać choćby taką wersję zakończenia, o ile oczywiście faktycznie takowe planowali twórcy w sensie fabularnym. Tak z chociaż 15 minut domknięcia "4400" (już trzecie miejsce, gdzie się w tym zakresie żalę, obsesja jakaś ;), "The Invasion". Choćby w formie jakiegoś para-dokumentu, rodzaju rozbudowanego newsa w programie informacyjnym. Oczywiście, gdyby miało to być zupełnie wydumane, to lepiej nie, no ale ten epizodzik z "October Road" wypadł stosunkowo fajnie, więc można by próbować :)
TomdeX
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: TomdeX »

Czy byłaby możliwość po seedowania 1 sezonu ? Bo niestety brak seeda, a chciałbym zobaczyć ten serial.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ