okazało się mistrzowskim zagraniem scenarzystów, dla mnie Sherlock by BBC to klasa sama w sobie, szkoda tylko, że tak długo trzeba czekać na kolejne odcinki .Odcinek może zdradzać co nastąpi w kolejnym sezonie. NIe ma co tu opisywać to koniecznie trzeba obejrzeć.
Moim zdaniem napisy choć zsynchronizowane prawidłowo, to jednak wyświetlały się o ułamek sekundy za późno.
Pewnie innym to nie przeszkadza - ja przesunąłem je o -0,8 sec. i wtedy jest idealnie.
Dzięki za włożony trud w szybkie tłumaczenie
Pamiętasz, kiedy dokładnie pobierałeś literki i jakiego konkretnie relka miałeś?
Na prośbę Nazgulki podmieniałem wersję literek na lepiej dopracowane, ale może trzeba będzie skorygować info o dopasowaniu...
Wczoraj i sherlock.the.abominable.bride.hdtv.x264-tvd[ettv].txt
bo napisy prezentowane w dziale download, są do wersji, która waży 1,6GB i nie chciało mi się tak dużo pobierać, tylko dla jednego Sherlocka.
Nie jestem pewny ale opcja synchronizacji napisów w programie MX Player chyba nie tyle dokonuje korekty w pliku txt co po prostu zapisuje sobie takie zmiany w swoim cache. Jeszcze to sprawdzę.
PS:Ja to jednak jestem głupi - ściągam inną wersję pliku mp4 a potem się skarżę, że napisy dopasowane do innej wersji nie pasują - wstyd i hańba ale to pewnie dlatego, że zamyślony jakoś dziś jestem Wybaczcie za ten spam