🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Dexter

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
psidog
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: psidog »

Kolejny świetny odcinek! Jeśli dalej "D" będzie trzymał taki poziom- nie będę miał nic przeciwko, jeśli zrobią z niego tasiemca jak Moda na sukces
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

ana81 pisze:Już sama nie wiem, ale albo ja mam ostatnio serialowy przesyt, albo ta seria jest najsłabsza z dotychczasowych
Też tak uważam, ale to nie znaczy że i tak nie jest dobry. Ogólnie rzecz biorąc jest to jeden z najlepszych seriali które oglądałem, a Michael Hall którego wcześniej widziałem w "Six Feet Under" albo w "Paycheck" pokazał, że jest wszechstronnym aktorem nie tylko w roli homoseksualisty :grin:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Ja raczej też nie odstawię Dextera - bo sam serial mimo swych wzlotów, a ostatnio upadków (?) i tak jest dobry.
To co mi przeszkadza tym razem, to rozwleczona fabuła :-(
Ale pomysł, jak zawsze, interesujący :D
psidog
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: psidog »

ana81 pisze: To co mi przeszkadza tym razem, to rozwleczona fabuła :-(
Stanowczo się nie zgodzę! Jeśli chcesz zobaczyć co to znaczy rozwleczona fabuła, zobacz sobie np Losta. Zobacz jak można wstawiać bez sensu jakieś pościgi po dżungli, tylko po to, żeby zapełnić dodatkowe kilka minut czasu antenowego. W Dexterze tego nie mamy. Każdy odcinek przynosi nowe informacje, nowe wydarzenia. Zresztą po bardzo stresującym 2 sezonie, należy się Dexterowi trochę odpoczynku. ;)
bweb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bweb »

Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

psidog
Nie porównuję tu Dextera z innymi serialami, tylko z tym co wcześniej mogliśmy zobaczyć. A w stosunku do tego co było, to teraz dużo mniej i wolniej się dzieje..
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

No nie ma co ukrywać że sezon jest troche inny niż 2 wczesniejsze. Ogólnie rzecz biorąc to z Nami widzami jest tak że jak jakiś podobny wątek ciągnie się przez kilka sezonów to narzekamy że za długo. Pozniej jak dostajemy coś nowego to znów narzekamy że to, że tamto :D

Przyzwyczajamy się i tyle, niemniej Dextera warto oglądać za całokształt.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

strasznie nudny ten nowy odcinek, serial obyczajowy sie z tego robi
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Ale promo następnego na końcu odcinka fajnie się zapowiada.
Spoiler:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.

Douglas Adams
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Taki sobie ten ep, ale nie wiem czy wiecie ale zostaly zamowione kolejne 2 sezony Dextera wiec napewno zobaczymy sezon 4 i 5
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Dexter [3x04] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Kablowa stacja Showtime, producent hitowego serialu Dexter, postanowiła o przedłużeniu serialu o kolejne dwa sezony.

Showtime zamówił po dwanaście odcinków, na każdy sezon. Kręcenie czwartej serii rozpocznie się na wiosnę 2009 roku w Los Angeles.
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Słaby ten odcinek. W sumie działo się nic. Mam nadzieję, że kolejne znowu będą na poziomie tego serialu.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Dexter [3x05] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

wreszcie zaczyna sie ten sezon rozkrecac
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Końcówka zwiastuje całkiem porządny ciąg dalszy. Chyba 2 sezon, który od początku do końca trzymał w napięciu sprawił, że część z nas zwątpiła w Dexa po tych kilku spokojniejszych epizodach. Zapomnieliśmy, że 1 sezon też nie zaczął się od trzęsienia ziemi ;) .
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

W sumie fajny ep, jestem ciekawy jak akcja sie dalej rozwinie, nie bylo tak nudno jak ep wczesniej :)
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

wielkie dzieki!
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Świetny odcinek, zwłaszcza końcówka.
Spoiler:
Po zapowiedzi można wnioskować, że następny też będzie niezły :)

Douglas Adams
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

Spoiler:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ