Chuck

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: fluid »

Chuck [2x01-02] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

Obrazek
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

W ramach ciekawostki - z ostatniego (S02E03) odcinka:
[umieszczam jako spoiler, choć też uważam że nie stanie się nic złego jak to zobaczy osoba nie oglądająca "na bierząco"]
Spoiler:
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

Zastanawiam sie jak mozna ogladac serial o tresciach naciaganych nawet dla przyglupich amerykanow..
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

To zastanawiaj się gdzie indziej :P A tak w odpowiedzi to uważam, że jak chce sobie obejrzeć coś ambitnego to oglądam serial histoyczny, a dla rozrywki ogląda się to co śmieszy i może zainteresować. Poza tym o gustach się nie dyskutuje ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

neotps pisze:Zastanawiam sie jak mozna ogladac serial o tresciach naciaganych nawet dla przyglupich amerykanow..
Dla aktorki. I dlatego że się już ściągnęło cały pierwszy sezon a nie ma się nic lepszego na hdd... :/
Obrazek
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Kod: Zaznacz cały

Dla aktorki.
Której? poprawnie powinno być dla aktorek :D bo same fajne :D
Obrazek
neotps
Wskaż do odpowiedzi

@areQ no to jest jakiś powód. Bo sam motyw serialu to ehem.. Tylko krasnali i ufoludków brakuje:)
@piotr_cebo bede sie zastanawial gdzie chce i tobie nic do tego :D :P
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Hmm, nie zgodzę się z Twoją opinią @neotps. To nie jest serial tak głupawy, jak go malujesz :) Lubię seriale ambitne ("Rome", "Deadwood"), ale nie wszystko musi być od razu Bergmanem serialu. A "Chuck" - jeśli mu dać szansę - potrafi naprawdę się odwdzięczyć - jest zabawny, lekki, ironiczny, w sam raz jako chwila przyjemnej, dobrze zrobionej rozrywki. A Yvonne Strahovski jest tak śliczna, że faktycznie dla niej można ten serial oglądać :)
Mortarovitch
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mortarovitch »

Morgan bije wszystko na łeb. :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Ale jest śliczny inaczej ;) W ogóle grupa sprzedawców ze sklepu jest warta uwagi sama w sobie :) A sposób wybierania nowego zastępcy kierownika winien znaleźć się w podręcznikach marketingu :)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

dla tych ktorzy potrafia docenic dobry komediowy serial...

Chuck [2x03] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

Obrazek
Obrazek

Everything we worked for
neotps
Wskaż do odpowiedzi

@bostonq Jak można nazwać serial w którym bohater gapiąc się w monitor kopiuje do mózgu dane CIA? czy tam FBI. Obejrzalem kilka odcinków 1 sezonu tuż po tym jak wyszedl i pomimo iż sciagałem na bierząco nic więcej nie oglądałem.. A akorka? Jak mam ochote popatrzec sobie na jakas kobiete, to ide do własnej zamiast patrzeć na plastikowe cziksy odpicowane do seriali.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

hm...jeśli człowiek wczuje się w konwencję serialu to bawi się bardzo dobrze, jeśli nie to ma odczucia podobne do Twoich...

mi pasuje;)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

zapraszam na kolejny dobry odcinek

Chuck [2x04] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

Obrazek
Obrazek

Everything we worked for
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

neotps pisze:Jak można nazwać serial w którym bohater gapiąc się w monitor kopiuje do mózgu dane CIA? czy tam FBI.
A jak można nazwać powieść, w której chadza jakiś dziwaczny kot, co mówi ludzkim głosem, wsiada do tramwaju i na dodatek jest bezczelny? Albo lata się na świni, tudzież miotle, a garnitury same gadają? Arcydziełem :) Bo to "Mistrz i Małgorzata". Broń Boże nie porównuję poziomu, tylko chodzi mi o zasadę - w streszczeniu wszystko może wyglądać debilnie, dokładnie tak, jak napisałeś. Ale to jest przecież konwencja i chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie oczekuje od "Chucka" realizmu na poziomie choćby CSI. To jest KOMEDIA, a więc rządzi się swoimi prawami. Tobie po prostu ta konwencja najwyraźniej nie odpowiada, co jest zupełnie normalne, ale to nie znaczy, że serial jest zły :)
neotps pisze:A akorka? Jak mam ochote popatrzec sobie na jakas kobiete, to ide do własnej zamiast patrzeć na plastikowe cziksy odpicowane do seriali.
Nie bardzo wiem, co ma jedno do drugiego. Aktorka grająca w tym serialu nie wydaje mi się jakoś szczególnie mocno "plastikową cziksą", jest bardzo naturalna i co tu dużo mówić - baaardzo urocza. I chyba nic w tym złego, że ktoś sobie chce na nią popatrzeć. Czy gdybyś miał w domu nawet piękniejszą wieżę Eiffla, to z niesmakiem patrzyłbyś na tę w Paryżu? Jak dla mnie - można patrzeć na jedno i drugie :)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

i kolejny odcinek...

Chuck [2x05] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

Obrazek
Obrazek

Everything we worked for
Mortarovitch
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mortarovitch »

Tank you. : ]
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

I tak o to zamiast robić transkrypcję, nie robię jej :tongue:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

odcinek 2x06 bardzo fajny, a nawet świetny bo gra w nim Jordana Brewster :D. Tylko szkoda że epizodyczną rolę, a nie dołączy na dłużej do stałej ekipy... :/
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Dopiero zaczęłam oglądać i Casey rządzi - najśmieszniejsza postać :grin:
Poza tym serial z gatunku Psych, czyli głupkowate sytuacje w kryminalnej oprawie.
Jak na razie Psych lepszy :tongue:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ