Fakt faktem są długie, ale trzeba było podpisywać wszystko według standardu (XviD asd) wiec jakoś nie zwracałem uwagi na długości plików
Zresztą ja całą serie przygotowywałem pod Vistą, a w Viscie możliwe że jest inaczej wykorzystany ten "limit znaków" bo żadnych błędów nie miałem :roll:
Fakt faktem są długie, ale trzeba było podpisywać wszystko według standardu (XviD asd) wiec jakoś nie zwracałem uwagi na długości plików :-p
Zresztą ja całą serie przygotowywałem pod Vistą, a w Viscie możliwe że jest inaczej wykorzystany ten "limit znaków" bo żadnych błędów nie miałem :roll:
Oj tego Star Treka to jeszcze pamiętam z dawnych dziecięcych czasów.
Chyba dzięki tej wstawce zdecyduje się na oglądnięcie jakiegokolwiek serialu sf po bardzo długim czasie.
Ogólnie wielkie dzięki za wrzucenie tego serialu! ; )
Oj tego Star Treka to jeszcze pamiętam z dawnych dziecięcych czasów. Chyba dzięki tej wstawce zdecyduje się na oglądnięcie jakiegokolwiek serialu sf po bardzo długim czasie. Ogólnie wielkie dzięki za wrzucenie tego serialu! ; )
a mnie bardzo cieszy popularnosc tego serialu (no i tej wystawki). o polnocy mialem ratio prawie 543 tysiace...
I to w niecaly miesiac... takiej popularnosci to ja jeszczen ie widzialem...
a mnie bardzo cieszy popularnosc tego serialu (no i tej wystawki). o polnocy mialem ratio prawie 543 tysiace... I to w niecaly miesiac... takiej popularnosci to ja jeszczen ie widzialem...
ściągnąłem cały serial już trochę temu, ale teraz ze względu na większą ilość czasu w wakacje chciałbym choć jeden sezon serialu oglądnąć, ale przed tym mam do was pytanie:
nie jestem fanem sci-fi, ale serial mam z uwagi na dobre wspomnienia z dzieciństwa, a teraz nie wiem czy serial wciąż dostarczy mi tyle rozrywki czy po prostu jak duża część starych seriali zburzy młodzieńcze wspomnienia?
Proszę o opinie tych co po tak dużej przerwie oglądnęli choć jeden sezon tego serialu ; )
ściągnąłem cały serial już trochę temu, ale teraz ze względu na większą ilość czasu w wakacje chciałbym choć jeden sezon serialu oglądnąć, ale przed tym mam do was pytanie: nie jestem fanem sci-fi, ale serial mam z uwagi na dobre wspomnienia z dzieciństwa, a teraz nie wiem czy serial wciąż dostarczy mi tyle rozrywki czy po prostu jak duża część starych seriali zburzy młodzieńcze wspomnienia? Proszę o opinie tych co po tak dużej przerwie oglądnęli choć jeden sezon tego serialu ; )
No ja dokładnie byłem w takiej samej sytuacji jak Ty. Fanem sci-fi absolutnie nie jestem ale wspomnienia z dziecinstwa miałem bardzo dobre, pobrałem 1 sezon i ...... wszystko to runeło. Słaba jakos, pomysły na odcinki nie za bardzo itp itd teraz jest sie przywyczajonym do zupełnie czegos innego. To tylko moja opinia ale ja nie zachecam bo tylko sobie zepsujesz dobre wspomnienia...
No ja dokładnie byłem w takiej samej sytuacji jak Ty. Fanem sci-fi absolutnie nie jestem ale wspomnienia z dziecinstwa miałem bardzo dobre, pobrałem 1 sezon i ...... wszystko to runeło. Słaba jakos, pomysły na odcinki nie za bardzo itp itd teraz jest sie przywyczajonym do zupełnie czegos innego. To tylko moja opinia ale ja nie zachecam bo tylko sobie zepsujesz dobre wspomnienia...
E tam przesadzacie. Mnie się podoba. Ściągam wersję asd, ale niektóre pliku sa uszkodzone niestety i muszę z innego źródła. Pierwszy sezon jest nawet, nawet.
E tam przesadzacie. Mnie się podoba. :P Ściągam wersję asd, ale niektóre pliku sa uszkodzone niestety i muszę z innego źródła. Pierwszy sezon jest nawet, nawet. ;)
Serial świetny i mimo wielu lat na karku nadal ma coś w sobie. Oczywiście trochę naiwny i wszyscy wyglądają jakby do kibla nie musieli chodzić, a i tak wiele współczesnych seriali zrzyna pomysły bez nadziei na sukces którym cieszył się ten serial. I jak wszystko co dobre musiało się skończyć.
Serial świetny i mimo wielu lat na karku nadal ma coś w sobie. Oczywiście trochę naiwny i wszyscy wyglądają jakby do kibla nie musieli chodzić, a i tak wiele współczesnych seriali zrzyna pomysły bez nadziei na sukces którym cieszył się ten serial. I jak wszystko co dobre musiało się skończyć.
Oczywiście zgadzam się z Tobą zander02 - ST generalnie wyznacza kanon gatunku Sci-Fi.
Ale czas leci i coraz więcej pojawia się produkcji trochę bardziej ambitnych - ot choćby BSG... Zaprzeczysz?
Oczywiście zgadzam się z Tobą [b]zander02[/b] - ST generalnie wyznacza kanon gatunku Sci-Fi. Ale czas leci i coraz więcej pojawia się produkcji trochę bardziej ambitnych - ot choćby BSG... Zaprzeczysz?
BSG jest całkiem inny, nie niesie i nie reprezentuje (i nie mówię że to źle) sobą tego, co ST. Za to prezentuje coś całkiem innego, spójną, 4 sezonową fantastyczną historię.
Inny. Ale nie lepszy, równie dobry. W innej kategorii nagrodzony. Obok Babilonu V, z którym tworzą , tak świątecznie powiem, świętą trójcę seriali SF
BSG jest całkiem inny, nie niesie i nie reprezentuje (i nie mówię że to źle) sobą tego, co ST. Za to prezentuje coś całkiem innego, spójną, 4 sezonową fantastyczną historię. Inny. Ale nie lepszy, równie dobry. W innej kategorii nagrodzony. Obok Babilonu V, z którym tworzą , tak świątecznie powiem, świętą trójcę seriali SF :-)
moj ranking sci fi
1, babylon 5
2 bsg
3 st voy
zastanawiam sie czy zabierac sie tng bo wspomnienia z dziecinstwa ach piekne czy tez lepiej zaczac od farscape poradzcie ktore lepsze.nie szukam efektow specjalnych tylko zlozonosci postaci, podstepnych zwrotow akcji itp
moj ranking sci fi 1, babylon 5 2 bsg 3 st voy zastanawiam sie czy zabierac sie tng bo wspomnienia z dziecinstwa ach piekne czy tez lepiej zaczac od farscape poradzcie ktore lepsze.nie szukam efektow specjalnych tylko zlozonosci postaci, podstepnych zwrotow akcji itp