Star Trek The Next Generation - klasyk SF

a long, long time ago..
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Czerwek »

ahh ten windos :)
nie takie rzeczy sie wykladaly przez ten limit znakow :)
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

:lol:

O nazwach plików nie pomyślałem :(

Fakt faktem są długie, ale trzeba było podpisywać wszystko według standardu (XviD asd) wiec jakoś nie zwracałem uwagi na długości plików :-p

Zresztą ja całą serie przygotowywałem pod Vistą, a w Viscie możliwe że jest inaczej wykorzystany ten "limit znaków" bo żadnych błędów nie miałem :roll:
Sleepwalker23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sleepwalker23 »

najważniejsze że działa :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Oj tego Star Treka to jeszcze pamiętam z dawnych dziecięcych czasów.
Chyba dzięki tej wstawce zdecyduje się na oglądnięcie jakiegokolwiek serialu sf po bardzo długim czasie.
Ogólnie wielkie dzięki za wrzucenie tego serialu! ; )
szczepanb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szczepanb »

ja seeduje u siebie na 512kbps w swiat.

brakuje mi jeszcze

pierwszego sezonu entka
trzeciego sezonu voyagera
siodmego sezonu ds9

najgorsze to to, ze nie moge znalezc juz zywych torrentow niestety :/

xvidasd dal mi linka do voy sez 3 i z niego jakos kapie...
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

a mnie bardzo cieszy popularnosc tego serialu (no i tej wystawki). o polnocy mialem ratio prawie 543 tysiace...
I to w niecaly miesiac... takiej popularnosci to ja jeszczen ie widzialem...
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

ściągnąłem cały serial już trochę temu, ale teraz ze względu na większą ilość czasu w wakacje chciałbym choć jeden sezon serialu oglądnąć, ale przed tym mam do was pytanie:
nie jestem fanem sci-fi, ale serial mam z uwagi na dobre wspomnienia z dzieciństwa, a teraz nie wiem czy serial wciąż dostarczy mi tyle rozrywki czy po prostu jak duża część starych seriali zburzy młodzieńcze wspomnienia?
Proszę o opinie tych co po tak dużej przerwie oglądnęli choć jeden sezon tego serialu ; )
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

No ja dokładnie byłem w takiej samej sytuacji jak Ty. Fanem sci-fi absolutnie nie jestem ale wspomnienia z dziecinstwa miałem bardzo dobre, pobrałem 1 sezon i ...... wszystko to runeło. Słaba jakos, pomysły na odcinki nie za bardzo itp itd teraz jest sie przywyczajonym do zupełnie czegos innego. To tylko moja opinia ale ja nie zachecam bo tylko sobie zepsujesz dobre wspomnienia...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Co do mnie to wcale nie zaburzyło to niczego, ani dobrych wspomnień, ani wykonania. Ale ja jestem fanem SF.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Na Pulsie zdaje się, pokazują jeszcze starszą wersję Star treka. Tam to dopiero można się pośmiać.

Z sentymentu nie obejrzę bo też mam dobre wspomnienia, więc po co je psuć :grin:
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

E tam przesadzacie. Mnie się podoba. :P Ściągam wersję asd, ale niektóre pliku sa uszkodzone niestety i muszę z innego źródła. Pierwszy sezon jest nawet, nawet. ;)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Żaden plik nie jest uszkodzony, możliwe ze ma za długa nazwę i nie chce Ci odczytać?
Obrazek
pawel24_waw
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pawel24_waw »

Witam

A może tak by wstawić serie na jakieś serwery RS lub/i MU... wzorem innych seriali XVID ASD
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie widzę problemu. JAk już wystawisz to podaj linki hehe
Obrazek When Dreams Come True...
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

AreQ_BAH pisze:Żaden plik nie jest uszkodzony, możliwe ze ma za długa nazwę i nie chce Ci odczytać?
Nom dokładnie. Nawet nazwy zmienić nie mogę. Tak się dzieje z niektórymi plikami.

Jestem właśnie na 13 odcinku sezonu 7 TNG i na 11 drugiego sezonu DS9. Może uda mi się skończyć przed 1 września. XD
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Nie uda raczej ;) Ale próbuj :D
Obrazek
zander02
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zander02 »

Serial świetny i mimo wielu lat na karku nadal ma coś w sobie. Oczywiście trochę naiwny i wszyscy wyglądają jakby do kibla nie musieli chodzić, a i tak wiele współczesnych seriali zrzyna pomysły bez nadziei na sukces którym cieszył się ten serial. I jak wszystko co dobre musiało się skończyć.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Oczywiście zgadzam się z Tobą zander02 - ST generalnie wyznacza kanon gatunku Sci-Fi.
Ale czas leci i coraz więcej pojawia się produkcji trochę bardziej ambitnych - ot choćby BSG... Zaprzeczysz?
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

BSG jest całkiem inny, nie niesie i nie reprezentuje (i nie mówię że to źle) sobą tego, co ST. Za to prezentuje coś całkiem innego, spójną, 4 sezonową fantastyczną historię.
Inny. Ale nie lepszy, równie dobry. W innej kategorii nagrodzony. Obok Babilonu V, z którym tworzą , tak świątecznie powiem, świętą trójcę seriali SF :-)
Obrazek
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

moj ranking sci fi
1, babylon 5
2 bsg
3 st voy
zastanawiam sie czy zabierac sie tng bo wspomnienia z dziecinstwa ach piekne czy tez lepiej zaczac od farscape poradzcie ktore lepsze.nie szukam efektow specjalnych tylko zlozonosci postaci, podstepnych zwrotow akcji itp

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ