Lie to Me
-
X-asd
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
- Kontakt:
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Nie potrafię zrozumieć skąd się wziął ten idiotyczny pomysł na tak długą przerwę w trakcie sezonu. Najgorsze, że staje się on coraz bardziej popularny (V, FlashForward, Stargate: Universe, Eureka, Burn Notice, Caprica, a teraz Lie to Me). Jest to o tyle dziwne, że wcale nie wychodzi to serialom na dobre - p. oglądalność po powrocie seriali V, czy FlashForward. Mam nadzieję, że to tak tylko w tym roku...
No ale co robić - trzeba czekać.
No ale co robić - trzeba czekać.

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
ale gdzie tu logika
przecież jeżeli by puszczali odcinek co dwa tygodnie a nie co jeden , to by spokojnie cały sezon od września do maja bez większych przerw zleciał. W tym momencie bardzo prawdopodobne jest że i oglądalność Lie to Me poleci na łeb na szyje, i może sie to nie skończyć dobrze dla serialu :roll:

-
Wskaż do odpowiedzi
Podobnie zrobili z White Collar. Na początku była informacja, że 1 sezon ma mieć 20 kilka odcinków. Aż nagle w marcu 14 odcinek skończył sezon, a sezon 2 zapowiadany jest na lato 2010. Czyli jakieś 3 miesiące przerwy. Może takie postępowanie stanie się powoli standardem, zależy jak wyjdą na tym seriale w tym Lie to me.
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
A mi odpowiada tak jak jest i mam nadzieję, że tak nie będzie.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
-
NIke
Wskaż do odpowiedzi - Maniak
I niestety w takim stylu przeszło 1,5 sezonu (chociaż ciężko powiedzieć, że zakończenie 1 sezonu to było "ZAKOŃCZENIE" - odcinek zrobiony tak samo jak poprzednie, żadnego Cliffhangera), a szkoda, bo serial miał potencjał.grego1980 pisze:Podzielam Twoje zdanie, też mi sie nudzi z każdym odcinkiem, troche schematycznie jest prowadzonyxvidasd pisze:Serial bardzo dobry tyle, że nie ma "tego czegoś" - jakby bez duszy
Zastanawiam się kiedy głowa mu przeważy i się przewrócilubie_kiedy pisze:Dokładnie sam serial jest interesujący, ale główny aktor mnie strasznie irytuje. Jakaś dziwna postawa, to przechylanie głowy. I tak jak lubię brytyjski akcent tak u niego po prostu nie trawię. Ciekawe kiedy moja cierpliwość się wyczerpie w stosunku do tego aktorai przeważy sympatię do serialu :x

Denerwuje mnie też ten "kowbojski" chód (niedługo będzie robił szpagat).
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2010, 12:44 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Odbiegającym od innych? Dla mnie to typowy LtM, ale odcinek fajny.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
Douglas Adams
Douglas Adams
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Lisu11
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Powiem szczerze, że ja po dwóch ostatnich odcinkach jestem trochę zawieziony. Czym?
Chyba tą przerwą w środku sezonu, wypadłem z rytmu serialu, nagle po paru miesiącach wraca, ale nie było żadnego głównego wątku który można było kontynuować i tak nagle ni z gruszki, ni z pietruszki Lightman wraca na nasze ekrany.
A może to tylko kwestia przyzwyczajenia? Może się zdarzyć, że niedługo wrócę do rytmu Lie tome, ale jak na razie mam mieszane uczucia.
Chyba tą przerwą w środku sezonu, wypadłem z rytmu serialu, nagle po paru miesiącach wraca, ale nie było żadnego głównego wątku który można było kontynuować i tak nagle ni z gruszki, ni z pietruszki Lightman wraca na nasze ekrany.
A może to tylko kwestia przyzwyczajenia? Może się zdarzyć, że niedługo wrócę do rytmu Lie tome, ale jak na razie mam mieszane uczucia.
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial