🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Lie to Me

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Awatar użytkownika
X-asd
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: X-asd »

test techniczny__________________
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Z tego co mówią na forum IMDB - tak jak wyżej - 7 czerwca ma wrócić.
Obrazek
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Nie potrafię zrozumieć skąd się wziął ten idiotyczny pomysł na tak długą przerwę w trakcie sezonu. Najgorsze, że staje się on coraz bardziej popularny (V, FlashForward, Stargate: Universe, Eureka, Burn Notice, Caprica, a teraz Lie to Me). Jest to o tyle dziwne, że wcale nie wychodzi to serialom na dobre - p. oglądalność po powrocie seriali V, czy FlashForward. Mam nadzieję, że to tak tylko w tym roku...

No ale co robić - trzeba czekać. :(
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Denerwuje to również mnie. Ale SG tak zawsze miało z tego co pamiętam.
jestem ciekaw z czego to wynika że stacje tak robią?
Obrazek
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Z tego co wyczytałem ostatnio w wywiadzie z Bradem Wrightem (SGU) chodzi o to żeby widzowie nie musieli potem czekać prawie roku na kolejny sezon ulubionego serialu. Dzięki temu że mamy tak długą przerwę zimową oczekwianie na nowy sezon skraca się o jakąś połowę :]
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

ale gdzie tu logika :scratch: przecież jeżeli by puszczali odcinek co dwa tygodnie a nie co jeden , to by spokojnie cały sezon od września do maja bez większych przerw zleciał. W tym momencie bardzo prawdopodobne jest że i oglądalność Lie to Me poleci na łeb na szyje, i może sie to nie skończyć dobrze dla serialu :roll:
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Podobnie zrobili z White Collar. Na początku była informacja, że 1 sezon ma mieć 20 kilka odcinków. Aż nagle w marcu 14 odcinek skończył sezon, a sezon 2 zapowiadany jest na lato 2010. Czyli jakieś 3 miesiące przerwy. Może takie postępowanie stanie się powoli standardem, zależy jak wyjdą na tym seriale w tym Lie to me.
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

A mi odpowiada tak jak jest i mam nadzieję, że tak nie będzie.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak

Post autor: NIke »

grego1980 pisze:
xvidasd pisze:Serial bardzo dobry tyle, że nie ma "tego czegoś" - jakby bez duszy
Podzielam Twoje zdanie, też mi sie nudzi z każdym odcinkiem, troche schematycznie jest prowadzony
I niestety w takim stylu przeszło 1,5 sezonu (chociaż ciężko powiedzieć, że zakończenie 1 sezonu to było "ZAKOŃCZENIE" - odcinek zrobiony tak samo jak poprzednie, żadnego Cliffhangera), a szkoda, bo serial miał potencjał.
lubie_kiedy pisze:Dokładnie sam serial jest interesujący, ale główny aktor mnie strasznie irytuje. Jakaś dziwna postawa, to przechylanie głowy. I tak jak lubię brytyjski akcent tak u niego po prostu nie trawię. Ciekawe kiedy moja cierpliwość się wyczerpie w stosunku do tego aktora ;) i przeważy sympatię do serialu :x
Zastanawiam się kiedy głowa mu przeważy i się przewróci ;)
Denerwuje mnie też ten "kowbojski" chód (niedługo będzie robił szpagat).
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2010, 12:44 przez NIke, łącznie zmieniany 1 raz.
Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Ja bardzo lubię ten serial, ale cała ta przerwa pośrodku sezonu sprawia, że emocje słabną w kierunku tego serialu.
Na początku sprawdzałem dokładnie, kiedy wznowią serial, a teraz nie pamiętam czy to ma być maj, czerwiec czy lipiec. Zdecydowanie za długa przerwa jak dla mnie.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Jedenasty odcinek gotowy - zapraszam do działu Up&Down.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Cieszę się że LtM wróciło, i to w ciekawym odcinku, ale trochę odbiegającym od innych. Niemniej jednak dobrze mieć go s powrotem.
Obrazek
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Odbiegającym od innych? Dla mnie to typowy LtM, ale odcinek fajny.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Bardzo dobry powrót, po takiej przerwie nie powinien dziwić ;)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Nooo 2x12 zaczął się w stylu Hitchcocka, bardzo dobry odcinek. DObrze im sie udało wrócić z przerwy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

No bardzo przyzwoity odcinek może ten motyw z tym ziomkiem od UFO niezbyt porywający ale Lightman nie zawiódł
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Bardzo dobry powrót, Lie to Me, czekam na nastepny tak dobry odcinek. :-)
newko
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: newko »

Mnie tam jakoś 11 niespecjalnie się podobała. Była już cała masa lepszych odcinków ltm.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Powiem szczerze, że ja po dwóch ostatnich odcinkach jestem trochę zawieziony. Czym?
Chyba tą przerwą w środku sezonu, wypadłem z rytmu serialu, nagle po paru miesiącach wraca, ale nie było żadnego głównego wątku który można było kontynuować i tak nagle ni z gruszki, ni z pietruszki Lightman wraca na nasze ekrany.

A może to tylko kwestia przyzwyczajenia? Może się zdarzyć, że niedługo wrócę do rytmu Lie tome, ale jak na razie mam mieszane uczucia.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Odcinków wyemitowanych po przerwie jeszcze nie widziałem, ale przypadkiem natknąłem się na świetny, śmieszny plakat tego serialu:

Obrazek

Plakat jest tak dobry, że może nawet się skuszę na te nowe odcinki, kto wie...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ