I tu sie pojawił mały problem :pale: Nie mam parta 1 i nigdy nie miałem jak się okazuje. Bedziesz musiał 6 odcienk dociagnąc z torrenta albo 350
Linki leżały przez ponad 1,5 roku na pewnym dużym forum wielotematycznym i przy kilkuset ściągnięciach nikt się nie skapnął
I tu sie pojawił mały problem :pale: Nie mam parta 1 i nigdy nie miałem jak się okazuje. Bedziesz musiał 6 odcienk dociagnąc z torrenta albo 350 :( Linki leżały przez ponad 1,5 roku na pewnym dużym forum wielotematycznym :) i przy kilkuset ściągnięciach nikt się nie skapnął :-)
No dobra, oficjalnie i bez bicia muszę się przyznać, że zakochałem się w tym serialu ... a w zasadzie w jego klimacie i teraz jestem uzależniony Na szczęście jeszcze cały drugi sezon przede mną
Kiedyś podobną miłością zapałałem do serialu Everwood.
Hej TomdeX, a ty się tu nie rozbijaj bo forum, tylko bierz się do pracy .. tłumaczenia czekają hehe
No dobra, oficjalnie i bez bicia muszę się przyznać, że zakochałem się w tym serialu ... a w zasadzie w jego klimacie i teraz jestem uzależniony :) Na szczęście jeszcze cały drugi sezon przede mną
Kiedyś podobną miłością zapałałem do serialu Everwood.
Hej TomdeX, a ty się tu nie rozbijaj bo forum, tylko bierz się do pracy .. tłumaczenia czekają hehe
Rozumiem ten stan Ja też tak miałem, choć przecież serial nie jest jakiś szczególnie wybitny. Ale ma coś takiego w sobie, że jak się go "kupi", to zostaje się z nim do końca Pamiętaj, że końcówka serialu jest na youtubie, taki dodatkowy odcinek, rozwiązujący wątki
Rozumiem ten stan :) Ja też tak miałem, choć przecież serial nie jest jakiś szczególnie wybitny. Ale ma coś takiego w sobie, że jak się go "kupi", to zostaje się z nim do końca :) Pamiętaj, że końcówka serialu jest na youtubie, taki dodatkowy odcinek, rozwiązujący wątki :)