October Road

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko
youtube Warszawa

Post autor: saper202 »

Ja nie mam możliwości :( ale wrzuciłem na Rapidshare jakby to pomogło http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?p=52941#52941
TomdeX
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: TomdeX »

saper202 od ciebie ściągam właśnie teraz :) Ale chciałbym zauważyć, że w 6 odc. 1 sezonu są 2 drugie party. Nie ma pierwszego :(
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

I tu sie pojawił mały problem :pale: Nie mam parta 1 i nigdy nie miałem jak się okazuje. Bedziesz musiał 6 odcienk dociagnąc z torrenta albo 350 :(
Linki leżały przez ponad 1,5 roku na pewnym dużym forum wielotematycznym :) i przy kilkuset ściągnięciach nikt się nie skapnął :-)
TomdeX
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: TomdeX »

No postaram się jakoś go dotargać, dzięki.
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

No dobra, oficjalnie i bez bicia muszę się przyznać, że zakochałem się w tym serialu ... a w zasadzie w jego klimacie i teraz jestem uzależniony :) Na szczęście jeszcze cały drugi sezon przede mną

Kiedyś podobną miłością zapałałem do serialu Everwood.

Hej TomdeX, a ty się tu nie rozbijaj bo forum, tylko bierz się do pracy .. tłumaczenia czekają hehe
ObrazekObrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Rozumiem ten stan :) Ja też tak miałem, choć przecież serial nie jest jakiś szczególnie wybitny. Ale ma coś takiego w sobie, że jak się go "kupi", to zostaje się z nim do końca :) Pamiętaj, że końcówka serialu jest na youtubie, taki dodatkowy odcinek, rozwiązujący wątki :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ