Stargate Atlantis

a long, long time ago..
Nikon
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
youtube Warszawa

Post autor: Nikon »

witam czy jest tutaj osoba ktora posiada wszystkie sezony sg1 i atlantis ? zabralem sie za sciaganie 1 sezonu sg1 mam 50% ale od jakiegos tygodnia nie ma seedow i powoli zaczelo mnie to denerwowac ;( czy jest mozliwosc zeby ktos wypalil wszystkie sezony na dvd i przeslal mi je poczta ? oczywiscie pokrywam wszystkie koszta jesli jest ktos zainteresowny prosil bym na priv
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

SGA [4x13] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Dzięki asd za kolejny ep.
choć niestety jego tytuł - Quarantine nie wróży rewelacji, chyba sie zapowiada kolejny nudny odcinek na Atlantydzie ;/. Zaraz zabieram sie za ściąganie i zobacze czy sie myle
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Widziałem tylko mały urywek poczatku kiedy to "grodzie" (drzwi) samoczynnie sie pozamykały - od razu skojarzyło mi się z filmami w stylu "Epidemia" - lubię takie klimaty.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Super, dzięki za wstawkę. A jak ktoś jeszcze raz zacznie opowiadać, o czym jest odcinek...to :eye: :lol:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Oglądnąłem i jak na przerywnik to całkiem nieźle się ogląda, chociaż scenariusze jak dla mnie coraz prostsze robią, za mało dramaturgii, za łatwe rozwiązania. Jak tak dalej pójdzie to wątpię, że będzie kolejny sezon.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Całkiem przyjemny przerywnik;) Chociaż słabo rozwinęli motyw e......;)

Mikro spoiler:P No i się nowe pary Tworzą serialowe..:/
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

udało mi się dzisiaj jeszcze obejrzeć ten najnowszy odcinek, i musze przyznac że jak na zapychacz to ne był taki zły, ratuje go napewno duża dawka humoru :P, ale mam nadzieje że nastepny odcinek już powróci do głównego nutru fabularnego...
kuczim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kuczim »

Odcinek słaby i to bardzo mam wrażenie że caly sezon to jeden wielki zapychacz i po tym sezonie skączą już serial. Dadzą tam 2 odcinki kończące caly wątek i papa.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

moj brat oglada atlantis, a ja pierwszy sezon przelecialem i stwierdzilem ze jest to marna kopia SG1 i ze producenci chca zbic dodatkowa kase.
aktorzy sa do bani
historia jest smieszna i woogule zenujaca.
caly serial to taki jeden wielki zapychacz :P

->atathoth wychodzi bo zaraz ktos go zabije ^^.
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

serio atlantis jest inny niz sg1 i aktorzy sa dobrzy szczegulnie rodney
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

kuczim pisze:Odcinek słaby i to bardzo mam wrażenie że caly sezon to jeden wielki zapychacz i po tym sezonie skączą już serial. Dadzą tam 2 odcinki kończące caly wątek i papa.
ostatni odcinek faktycznie tragiczny...dziwny i nie potrzebny, nic nie wnoszacy..ble

jeszcze jedna sprawa z dziewczyna rodneya...o ile pamietam to raz czy dwa cos wspominai o jego kobiecie choc niby sa razem 1,5 roku...a w ostatnim odcinku kiedy chcial ja prosic o reke...to zachowywal sie jakby co dopiero sie poznali...w chwili kiedy myslal ze zgina tez jakos trzymal ja na dystans...cos tutaj jest nie tak...motyw z tych ich zwiazkiem jakis nie udany...nie macie tez takich odczuc
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Ejjjj co to ma być?!!

Punkt nr.1 Stargate Atlantis to NAJLEPSZY serial sci-fi na świecie!

Punkt nr.2 Patrz ->punkt nr.1

Punkt nr.3 Sezon piąty będzie NAPEWNO bo został zapowiedziany, serial jest trzyma poziom, oglądalność ma całkiem niezłą i wogóle odsyłam do punktu nr.1 Podsumowując: nie ma co dużo spekulować bo sezon piąty BĘDZIE

Punkt nr.4 Ostatni odcinek "Quarantine" do najlepszych nie należał, ale na tym polega serial że są odcinki lepsze i gorsze. W tym niestety scenarzyści zawiedli. Rodney i jego teksty są śmieszne ale nie można na tym opierać całego odcinka bo wtedy efekt jest jaki jest.

Punkt nr.5
Rushq pisze:jeszcze jedna sprawa z dziewczyna rodneya...o ile pamietam to raz czy dwa cos wspominai o jego kobiecie choc niby sa razem 1,5 roku...a w ostatnim odcinku kiedy chcial ja prosic o reke...to zachowywal sie jakby co dopiero sie poznali...w chwili kiedy myslal ze zgina tez jakos trzymal ja na dystans...cos tutaj jest nie tak...motyw z tych ich zwiazkiem jakis nie udany...nie macie tez takich odczuc
Meredith Rodney McKay był poprostu sobą :wink: Taki jest jego charakter, ekstremalnie egocentryczny, dziwne by było gdyby się zachowywał inaczej niż się zachował, moim zdaniem :)

A wogóle czwarty sezon jako całość jest, jak narazie, bardzo udany. Poprzednie trzy odcinki były REWELACYJNE (odsyłam do punktu nr.1)

Punkt nr.6 Pozdro dla ASD i całej ekipy z tego forum! (Poza tymi którzy tu jakieś bluźnierstwa o SGA wypisują, tych NIE pozdrawiam :wink: )

Punkt nr.7 Battlestar Galactica jest kiepskie!!!! :D
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

hmm o ostatnim odcinku powiem tyle

StarGate connecting people xD
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Yugi_2142 pisze:Ejjjj co to ma być?!!

Punkt nr.1 Stargate Atlantis to NAJLEPSZY serial sci-fi na świecie!

Punkt nr.2 Patrz ->punkt nr.1
YYYY zgadzam się ale do połowy, najlepszy nie jest bo lepszy jest oryginał SG-1.
Yugi_2142 pisze:Punkt nr.7 Battlestar Galactica jest kiepskie!!!!
Skończ pisać głupoty

P.S. ( twój avatar sprawia nie miłe odczucia oO )
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

obejrzałem odcinek 4x14 i moim zdaniem napewno jest w czołówce nagłupszych i najnudniejszych odcinków z całego SGA. Jedyne co moge mu zaliczyć na plus to humorystyczny akcent na końcu odcinka :P
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Czylikolejny odcinek nie majacy nic wspólnego z wątkiem głownym i w zasadzie nei wnoszacy nic ciekawego do fabuły???

Jeśli tak to po chwilowej zwyżce formy znowu wróciliśmy do tego samego Atlantis z początku sezonu :(
We are against piracy, please don't attack ships.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

SGA tak samo jak i SG-1 od samego początku przeplatane były takimi odcinkami i chwała producentom za to bo dzięki temu serial jest ciekawszy.
[4x14] Obrazek
kuczim
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kuczim »

Odcinek co prawda zabawny ale i tak nie poprawi notowania sezonu Poza trzeba odcinkami z głownej fabuły cały sezon jest tragiczny w porównaniu do poprzednich i calego Kultowego SG1. Co do odcinka Mac Kay wymiata :) a obraz na końcu mnie rozwalił. Odcinek oceniam na 6/10
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Jak na przerywnik to uważam, że jest niezły. W końcu akcja nie dzieje się na Atlantydzie. Scenariusz raczej trzyma się kupy, chociaż główny motyw jest trochę nie jasny. Dał bym nawet 7/10.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ