witam czy jest tutaj osoba ktora posiada wszystkie sezony sg1 i atlantis ? zabralem sie za sciaganie 1 sezonu sg1 mam 50% ale od jakiegos tygodnia nie ma seedow i powoli zaczelo mnie to denerwowac ;( czy jest mozliwosc zeby ktos wypalil wszystkie sezony na dvd i przeslal mi je poczta ? oczywiscie pokrywam wszystkie koszta jesli jest ktos zainteresowny prosil bym na priv
witam czy jest tutaj osoba ktora posiada wszystkie sezony sg1 i atlantis ? zabralem sie za sciaganie 1 sezonu sg1 mam 50% ale od jakiegos tygodnia nie ma seedow i powoli zaczelo mnie to denerwowac ;( czy jest mozliwosc zeby ktos wypalil wszystkie sezony na dvd i przeslal mi je poczta ? oczywiscie pokrywam wszystkie koszta jesli jest ktos zainteresowny prosil bym na priv
Dzięki asd za kolejny ep.
choć niestety jego tytuł - Quarantine nie wróży rewelacji, chyba sie zapowiada kolejny nudny odcinek na Atlantydzie ;/. Zaraz zabieram sie za ściąganie i zobacze czy sie myle
Dzięki asd za kolejny ep. choć niestety jego tytuł - Quarantine nie wróży rewelacji, chyba sie zapowiada kolejny nudny odcinek na Atlantydzie ;/. Zaraz zabieram sie za ściąganie i zobacze czy sie myle
Widziałem tylko mały urywek poczatku kiedy to "grodzie" (drzwi) samoczynnie sie pozamykały - od razu skojarzyło mi się z filmami w stylu "Epidemia" - lubię takie klimaty.
Widziałem tylko mały urywek poczatku kiedy to "grodzie" (drzwi) samoczynnie sie pozamykały - od razu skojarzyło mi się z filmami w stylu "Epidemia" - lubię takie klimaty.
Oglądnąłem i jak na przerywnik to całkiem nieźle się ogląda, chociaż scenariusze jak dla mnie coraz prostsze robią, za mało dramaturgii, za łatwe rozwiązania. Jak tak dalej pójdzie to wątpię, że będzie kolejny sezon.
Oglądnąłem i jak na przerywnik to całkiem nieźle się ogląda, chociaż scenariusze jak dla mnie coraz prostsze robią, za mało dramaturgii, za łatwe rozwiązania. Jak tak dalej pójdzie to wątpię, że będzie kolejny sezon.
udało mi się dzisiaj jeszcze obejrzeć ten najnowszy odcinek, i musze przyznac że jak na zapychacz to ne był taki zły, ratuje go napewno duża dawka humoru , ale mam nadzieje że nastepny odcinek już powróci do głównego nutru fabularnego...
udało mi się dzisiaj jeszcze obejrzeć ten najnowszy odcinek, i musze przyznac że jak na zapychacz to ne był taki zły, ratuje go napewno duża dawka humoru :P, ale mam nadzieje że nastepny odcinek już powróci do głównego nutru fabularnego...
Odcinek słaby i to bardzo mam wrażenie że caly sezon to jeden wielki zapychacz i po tym sezonie skączą już serial. Dadzą tam 2 odcinki kończące caly wątek i .
Odcinek słaby i to bardzo mam wrażenie że caly sezon to jeden wielki zapychacz i po tym sezonie skączą już serial. Dadzą tam 2 odcinki kończące caly wątek i papa.
moj brat oglada atlantis, a ja pierwszy sezon przelecialem i stwierdzilem ze jest to marna kopia SG1 i ze producenci chca zbic dodatkowa kase.
aktorzy sa do bani
historia jest smieszna i woogule zenujaca.
caly serial to taki jeden wielki zapychacz
moj brat oglada atlantis, a ja pierwszy sezon przelecialem i stwierdzilem ze jest to marna kopia SG1 i ze producenci chca zbic dodatkowa kase. aktorzy sa do bani historia jest smieszna i woogule zenujaca. caly serial to taki jeden wielki zapychacz :P
kuczim pisze:Odcinek słaby i to bardzo mam wrażenie że caly sezon to jeden wielki zapychacz i po tym sezonie skączą już serial. Dadzą tam 2 odcinki kończące caly wątek i .
ostatni odcinek faktycznie tragiczny...dziwny i nie potrzebny, nic nie wnoszacy..ble
jeszcze jedna sprawa z dziewczyna rodneya...o ile pamietam to raz czy dwa cos wspominai o jego kobiecie choc niby sa razem 1,5 roku...a w ostatnim odcinku kiedy chcial ja prosic o reke...to zachowywal sie jakby co dopiero sie poznali...w chwili kiedy myslal ze zgina tez jakos trzymal ja na dystans...cos tutaj jest nie tak...motyw z tych ich zwiazkiem jakis nie udany...nie macie tez takich odczuc
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
[quote="kuczim"]Odcinek słaby i to bardzo mam wrażenie że caly sezon to jeden wielki zapychacz i po tym sezonie skączą już serial. Dadzą tam 2 odcinki kończące caly wątek i papa.[/quote]
ostatni odcinek faktycznie tragiczny...dziwny i nie potrzebny, nic nie wnoszacy..ble
jeszcze jedna sprawa z dziewczyna rodneya...o ile pamietam to raz czy dwa cos wspominai o jego kobiecie choc niby sa razem 1,5 roku...a w ostatnim odcinku kiedy chcial ja prosic o reke...to zachowywal sie jakby co dopiero sie poznali...w chwili kiedy myslal ze zgina tez jakos trzymal ja na dystans...cos tutaj jest nie tak...motyw z tych ich zwiazkiem jakis nie udany...nie macie tez takich odczuc
Punkt nr.1 Stargate Atlantis to NAJLEPSZY serial sci-fi na świecie!
Punkt nr.2 Patrz ->punkt nr.1
Punkt nr.3 Sezon piąty będzie NAPEWNO bo został zapowiedziany, serial jest trzyma poziom, oglądalność ma całkiem niezłą i wogóle odsyłam do punktu nr.1 Podsumowując: nie ma co dużo spekulować bo sezon piąty BĘDZIE
Punkt nr.4 Ostatni odcinek "Quarantine" do najlepszych nie należał, ale na tym polega serial że są odcinki lepsze i gorsze. W tym niestety scenarzyści zawiedli. Rodney i jego teksty są śmieszne ale nie można na tym opierać całego odcinka bo wtedy efekt jest jaki jest.
Punkt nr.5
Rushq pisze:jeszcze jedna sprawa z dziewczyna rodneya...o ile pamietam to raz czy dwa cos wspominai o jego kobiecie choc niby sa razem 1,5 roku...a w ostatnim odcinku kiedy chcial ja prosic o reke...to zachowywal sie jakby co dopiero sie poznali...w chwili kiedy myslal ze zgina tez jakos trzymal ja na dystans...cos tutaj jest nie tak...motyw z tych ich zwiazkiem jakis nie udany...nie macie tez takich odczuc
Meredith Rodney McKay był poprostu sobą Taki jest jego charakter, ekstremalnie egocentryczny, dziwne by było gdyby się zachowywał inaczej niż się zachował, moim zdaniem
A wogóle czwarty sezon jako całość jest, jak narazie, bardzo udany. Poprzednie trzy odcinki były REWELACYJNE (odsyłam do punktu nr.1)
Punkt nr.6 Pozdro dla ASD i całej ekipy z tego forum! (Poza tymi którzy tu jakieś bluźnierstwa o SGA wypisują, tych NIE pozdrawiam )
Punkt nr.2 Patrz ->punkt nr.1
Punkt nr.3 Sezon piąty będzie NAPEWNO bo został zapowiedziany, serial jest trzyma poziom, oglądalność ma całkiem niezłą i wogóle odsyłam do punktu nr.1 Podsumowując: nie ma co dużo spekulować bo sezon piąty BĘDZIE
Punkt nr.4 Ostatni odcinek "Quarantine" do najlepszych nie należał, ale na tym polega serial że są odcinki lepsze i gorsze. W tym niestety scenarzyści zawiedli. Rodney i jego teksty są śmieszne ale nie można na tym opierać całego odcinka bo wtedy efekt jest jaki jest.
Punkt nr.5 [quote="Rushq"]jeszcze jedna sprawa z dziewczyna rodneya...o ile pamietam to raz czy dwa cos wspominai o jego kobiecie choc niby sa razem 1,5 roku...a w ostatnim odcinku kiedy chcial ja prosic o reke...to zachowywal sie jakby co dopiero sie poznali...w chwili kiedy myslal ze zgina tez jakos trzymal ja na dystans...cos tutaj jest nie tak...motyw z tych ich zwiazkiem jakis nie udany...nie macie tez takich odczuc[/quote]
Meredith Rodney McKay był poprostu sobą :wink: Taki jest jego charakter, ekstremalnie egocentryczny, dziwne by było gdyby się zachowywał inaczej niż się zachował, moim zdaniem :)
A wogóle czwarty sezon jako całość jest, jak narazie, bardzo udany. Poprzednie trzy odcinki były REWELACYJNE (odsyłam do punktu nr.1)
Punkt nr.6 Pozdro dla ASD i całej ekipy z tego forum! (Poza tymi którzy tu jakieś bluźnierstwa o SGA wypisują, tych NIE pozdrawiam :wink: )
Punkt nr.7 Battlestar Galactica jest kiepskie!!!! :D
Punkt nr.2 Patrz ->punkt nr.1 [/quote] YYYY zgadzam się ale do połowy, najlepszy nie jest bo lepszy jest oryginał SG-1. [quote="Yugi_2142"]Punkt nr.7 Battlestar Galactica jest kiepskie!!!! [/quote] Skończ pisać głupoty
obejrzałem odcinek 4x14 i moim zdaniem napewno jest w czołówce nagłupszych i najnudniejszych odcinków z całego SGA. Jedyne co moge mu zaliczyć na plus to humorystyczny akcent na końcu odcinka
obejrzałem odcinek 4x14 i moim zdaniem napewno jest w czołówce nagłupszych i najnudniejszych odcinków z całego SGA. Jedyne co moge mu zaliczyć na plus to humorystyczny akcent na końcu odcinka :P
SGA tak samo jak i SG-1 od samego początku przeplatane były takimi odcinkami i chwała producentom za to bo dzięki temu serial jest ciekawszy. [4x14] [url=http://www.mininova.org/tor/1135311][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Odcinek co prawda zabawny ale i tak nie poprawi notowania sezonu Poza trzeba odcinkami z głownej fabuły cały sezon jest tragiczny w porównaniu do poprzednich i calego Kultowego SG1. Co do odcinka Mac Kay wymiata a obraz na końcu mnie rozwalił. Odcinek oceniam na 6/10
Odcinek co prawda zabawny ale i tak nie poprawi notowania sezonu Poza trzeba odcinkami z głownej fabuły cały sezon jest tragiczny w porównaniu do poprzednich i calego Kultowego SG1. Co do odcinka Mac Kay wymiata :) a obraz na końcu mnie rozwalił. Odcinek oceniam na 6/10
Jak na przerywnik to uważam, że jest niezły. W końcu akcja nie dzieje się na Atlantydzie. Scenariusz raczej trzyma się kupy, chociaż główny motyw jest trochę nie jasny. Dał bym nawet 7/10.
Jak na przerywnik to uważam, że jest niezły. W końcu akcja nie dzieje się na Atlantydzie. Scenariusz raczej trzyma się kupy, chociaż główny motyw jest trochę nie jasny. Dał bym nawet 7/10.